0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Фарби акрилові, фарби для тканини, фарби для шкла купити, ціна

10.11.2016

Гуаш, олійні фарби, акварель, олівці та фломастери – все це давно знайоме нам ще з дитинства. А ось акрилові фарби для малювання з'явилися у продажу відносно недавно, і далеко не всі знають, як правильно ними малювати. Акрилові фарби для малювання - універсальний варіант: цими фарбами можна малювати на найрізноманітніших поверхнях. Папір, картон, скло, дерево, пластик, полотно і навіть метал – всі ці матеріали відмінно підходять для живописних та декоративних робіт з акриловими фарбами. Великий творчий простір, можливість реалізації своїх ідей і фантазії – ось за що багато полюбили саме цей вид фарб. 

Для малювання ними підійдуть як натуральні кисті, так і синтетичні, а також мастихін. Тим людям, хто раніше вже малював гуашшю або аквареллю, малювати акриловими фарбами буде простіше простого. Якщо Ви придбаєте набір акрилових фарб для малювання, то отримаєте ряд переваг перед іншими видами фарб: вони не розтікаються, не вигорають, не розтріскуються і саме головне швидко сохнуть.

Якщо навчитися малювати акриловими фарбами, то можна досягти чудових результатів. Наприклад, якщо змішати акрилову фарбу з водою, то вдасться досягти ефекту акварелі. Якщо використовувати для малювання мастихін або грубу щетинисту кість, то буде ефект картини, написаної як олійною фарбою. 

Навіть коли незмінність акрилової фарби іноді заперечується консерваторами, все ж її визнають стабільнішою олійної фарби. У той час як олійна фарба зазвичай жовтіє з часом, висихає і вимагає нанесення захисного шару лаку, акрилові фарби, принаймні протягом 50-ти років з часу їх винаходу, не пожовкли, не руйнувалися або ще як-небудь структура не змінилася.

Купити акрилові фарби Ви можете в нашому інтернет магазині. Широкий вибір акрилових фарб приємно здивує Вас , а консультація нашого менеджера допоможе Вам зробити правильний вибір.

Детальніше: Акрилові фарби