0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Трохи цікавих фактів зі світу канцтоварів

21.12.2016

Представляємо вашій увазі дуже незвичайний пухнастий олівець Moss pencil, який покритий яскравим зеленим синтетичним матеріалом — флоком. Крім приємних тактильних відчуттів, він ще володіє ергономічним дизайном. Цей пухнастий корпус олівця розслабляє пальці і, тим самим, зменшує тиск при листі.

А ось ще один цікавий виріб - олівець з величезною гумкою. Він створений для тих, хто любить робити багато помилок. Або підійде для такої натури, яка любить спочатку писати, а потім витирати. Запропонував такий незвичайний дизайн олівця Tom Wrigglesworth з Англії. Видно, йому доводилося дуже багато витирати і при цьому постійно закінчувалася гумка на олівці.

Багато хто міг помітити, чоловіки (та й жінки доречі теж) часто люблять класти в кишеню сорочки ручку. Але часом трапляються невдачі – адже ручка може потекти і зіпсувати не тільки сорочку, але і настрій, адже все це так не вчасно. От було б здорово класти туди олівець, але у нього ж немає спеціального кріплення на ковпачку, як в принципі і самого ковпачка. А ось тепер вже є.

Японський виробник канцелярських приналежностей Pentel випустив нову серію олівців, які позитивно впливають на розумові здібності. При створенні Ain Supplio фахівцями Pentel були використані нанотехнології: запахи «заховані» в нанокапсули, які під час письма руйнуються і випускають у повітря аромати розмарину, м'яти, лемонграсу або зеленого чаю. Ці олівці, при створенні яких були об'єднані сила нанотехнологій і глибокі пізнання ароматерапії вже виграли нагороду «Канцелярський товар року» в Японії.

 Купити олівці