0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Стікери. Папір для запису з клейкою смужкою

09.06.2017

Стікери - невеликі, в основному квадратної форми, але бувають і фігурні різнокольорові клейкі папірці, які можна придбати в магазині канцелярських товарів. Для чого ж їх використовують?frown

За допомогою такої продукції можна нагадувати про деякі важливі справи, залишати повідомлення будь-кому, а також їх використовують для роботи і навчання.

За допомогою кольорових наклейок-стікерів можна організувати різні справи.yes

Використовувати їх легко і ефективно:

Приклеюються стікери до різної поверхні - холодильник, стіна, монітор, стіл, в папки або ж книги.

Кольорове рішення їх велике, вони можуть бути пастельних і флюорісцентних кольорів, можна вибрати набір стікерів на будь-який смак і колір. Те, що вони випускаються в різних кольорах, підвищує їх використання для всіляких справ. Колірна гамма стікерів може бути використана по-різному, для різних категорій справ можна вибрати різні кольори.

Що можна зробити за допомогою стікерів:surprise

Нагадування - ось основне завдання стікерів. Про що можна нагадувати? Про важливі справи, які необхідно виконати в обов'язковому порядку, будь то справи по дому або офісна робота. Привернути увагу стікери можуть завдяки своєму яскравому кольору, нагадуючи при цьому про справи, про які Ви могли забути.

Стікери допомагають акцентувати увагу на головному. Якщо Ви читаєте ділову або художню літератури, за допомогою стікерів Ви можете помітити сторінки на яких є інформація яка Вам в подальшому може стати в нагоді. З такою метою можна використовувати і кольорові закладки, але на них не напишеш стільки інформації, скільки може вміститися на стікерах. Вони більш місткі, можна написати на них кілька пропозицій. З такою книгою в майбутньому буде значно легше працювати. Відпаде необхідність прочитувати її заново, все що необхідно - це відкрити сторінки позначені стікерами.

Купити стікери, закладки Ви можете на сайті Час-Пікsmiley: стікери