0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Шкільні канцтовари Talking Friends, Баранчик Шон

08.08.2017

Дитинство - це пора казок і яскравих вражень. Але і воно триває недовго, особливо дитинство безтурботне. На зміну літа поступово підкрадається осінь. Дитину треба підготувати до першої поки ще низенької сходинці у доросле життя - до школи.

Перший клас - це величезна зміна в житті кожної дитини, це відповідальність, як батьків, так і дітей. І підготуватися до цієї зміни потрібно дуже серйозно. Батькам доведеться йти в магазин канцелярських товарів для зборів свого чада до школу.

Купити потрібно, в принципі, стандартний набір: зошити, ручки, олівці, папки і т.д. Але не можна забувати, що шкільне приладдя купуються не для Вас а для дитини, вік якої залишає за ним право вірити в чудеса. Але ж дитина хоче яскравих і красивих, а не сумних шкільних канцтоварів.

Вибирайте зошити, не забуваючи враховувати думку дитини. Виберіть йому такі, в яких він буде виводити свої перші гачечки з бажанням. І завдяки яскравості, вони не загубляться в папці для зошитів, яку теж необхідно придбати.

Олівці, ручки, гумки, лінійки вибирайте з дорослим підходом до якості, але з дитячим бажанням свята. Привчати дитину до зібраності і порядку потрібно з самого дитинства, тому пенал під все це пишуче і малюче різноманітніття є необхідністю.

У шкільному житті першокласника уроків, які розвивають творчість, часу відводиться досить таки велика частина, і підготуватися до них треба як слід. Для цього Вам треба буде купити клей, ПВА або клей-олівець, пензлик, ножиці,кольоровий папір, картон, пластилін. А щоб зберігати всі ці речі в одному місці потрібно купити зручну, красиву папку для праці. Особливу увагу приділіть ножицям, вони не повинні бути загостреними і становити загрозу для дитини.

Для уроків малювання потрібнокупити альбом, а до нього фарби, баночки під воду і натуральні пензликі. Якщо Ви хочете щоб Ваша дитина після уроків праці залишалася чистою і охайною Вам потрібно купити фартух і спеціальні нарукавники, які захистять шкільну форму дитини від плям фарби і клею.

Обкладинки для підручників і зошитів допоможуть зберегти їм зовнішній вигляд. І, звичайно, дуже важливо, щоб відсутність будь-яких необхідних дрібниць не відволікала дитину від засвоєння матеріалу і роботи на уроці. Тому не треба забувати про покупку точилок, рахункових паличок і підставок для книг.

І як же без основного атрибута першокласника - ранець, рюкзак. До цього потрібно підійти з особливою увагою. Найкраще купити ранець, а не сумку. Адже ранець рівномірно розподіляє навантаження на спину, завдяки чому не порушується постава. У ранця повинні бути світловідбиваючі деталі, для того щоб водій зміг помітити дитину, коли вона захоче переходити дорогу. Необхідно переконатися що рюкзак, ранець має ортопедичну спинку і відповідає всім параметрам норми. Вага рюкзака з вмістом не повинна перевищувати 2 кг.

Не витрачайте час! Завітайте на сайт Час-Пік та оберіть все необхідне в одному місці. Наш консультант допоможе Вам знайти необхідні речі.  Часу буде витрачено мало, а щасливі очі майбутнього першокласника будуть для Вас нагородою.