0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

TM TRODAT, TM COLOP. Штемпельна продукція

27.07.2017

Штамп і печатка - ручний або автоматичний інструмент, який допомагає переносити малюнок за допомогою барвника або відбитка на різні матеріали: папір, глину, шкіру, пластик.

Штампи і печатки бувають різних розмірів.

Прямокутні штампи використовуються для нанесення на папір або документ реквізити компанії, фірми або підприємства.

Печатка має круглу форму. Вона потрібна для завірення документів. Кругла печатка реєструється в строгому порядку при відкритті фірми або компанії. Купити печатку або замовити не просто на відміну від штампа. Штамп можна замовити або купити в будь-якому канцелярському магазині. Через те, що організації і фірми дуже часто змінюють свої реквізити, то штампи краще купувати самонабірні.

При покупці печатки і штампу, в першу чергу звертайте увагу на торгову марку TM TRODAT, TM COLOP - це найбільші в світі виробники повного спектру штемпельної продукції. Потрібно визначитися з тим як будуть надходити чорнило ручним способом або автоматичним. Так само звертайте увагу на те, з чого складається друкувальне поле воно може бути гумовим, металевим і пластиковим. Зараз більшою популярністю користується гумова основа.

При виборі самонабірних штампів Вам необхідно переконатися, що вся необхідна інформація вміститься на печатному полі з урахуванням пробілів і інших потрібних символів.

Важливу роль в печатках і штампах грає штемпельна фарба. Для то щоб правильно вибрати штемпельну фарбу, необхідно скористатися деякими правилами:

Виробники штемпельних фарб надають величезну палітру фарб, їх можна розділити на три групи:

1. На водяній основі;

2. На спиртовій основі;

3. На масляній основі.

Штемпельні фарби на водяній основі - даний вид фарби краще всього підходить для офісних штампів і печаток. Даний тип фарби добре підходить для офісної роботи, до того ж ця фарба є найдешевшою.

Штемпельні фарби на спиртовій основі - цей тип фарби більше підходить для виробів із пластику, металу і міцних поверхонь. Така фарба швидко висихає і не дає малюнку розтікатися. При цьому спиртову фарбу так само можна наносити на папір, не рекомендується наносити спиртову фарбу на поліпропілен і поліетилен. Ціна такої фарби значно вище ніж на водній основі. До того ж штемпельні подушечки значно швидше висихають, так як спирт має властивість швидко випаровуватися.

Штемпельні фарби на масляній основі - даний вид фарби використовується вкрай рідко. Штампи й печатки з таким барвником використовуються для маркування досить великої кількості предметів. Відбиток з такої фарби вбирається дуже глибоко і його практично неможливо видалити.

Купити штемпельну продукцію відомих торгових марок TM TRODAT, TM COLOP Ви можете в нашому інтернет магазині за найкращою ціною: TM TRODAT, TM COLOP