0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Гаманець. Портмоне. Клатч. Барсетка.

24.05.2018

На сьогоднішній день значимість гаманця це та річ, яка відноситься до категорії незамінних аксесуарів, за допомогою яких здійснюється процес зберігання грошових коштів. За допомогою гаманця можна підкреслити і доповнити жіночий образ, в зв'язку, з чим вибирати гаманець необхідно дуже ретельно і з особливою увагою.

Жінкам рекомендовано купувати містку модель гаманця, оскільки в сучасному світі не тільки чоловіки використовують гаманець в якості аксесуару для зберігання купюр різного виду, кредитних карток, потрібних візиток, купонів на знижки в магазинах. У зв'язку з цим жіночий гаманець повинен відповідати вимогам функціональності.

Гаманці, для виготовлення яких використовуються натуральні матеріали, наприклад натуральна шкіра, найбільш зручні і надійні. вони мають здатність зберігати свій первозданний зовнішній вигляд протягом довгого часу. Гаманці, в основі яких штучна шкіра, характеризуються швидкою втратою своєї привабливості. У тому випадку, якщо гаманець, виготовлений з натуральних матеріалів, по ряду причин неможливо придбати, то варто звернути увагу на гаманець, зшитий з сучасного вигляду матеріалу - екокожі, що є симбіозом натуральний вигляд шкіри та шкірозамінника. Гаманці з екокожі приємні на дотик і мають високий ступінь практичності.

У нашому інтернет-магазині представлені якісні жіночі та чоловічі гаманці ТМ SLAVNIK, PUCCINI, BALISA, BUATRO, CANPELLINI, PETEK, VIF, CANPEL на будь-який смак.