0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Блокноти, Записні книжки. Зошит для записів.

06.07.2018

Блокнот являється універсальним засобом для миттєвого збереження інформації. Записна книжка або блокнот є практично в кожної людини. Хтось пише невеличкі робочі нотатки, домогосподині використовують записну книжку для збереження рецептів для улюблених страв, де хто записує адреси, телефони та інше.

Практично кожен виробник паперової продукції має в своєму асортименті записник з різними дизайнами обкладинок, кількістю листів та різними типами внутрішнього блоку. Такий широкий асортимент обумовлений тим, що різні вікові категорії населення потребують різної продукції. Для дошкільнят будуть цікаві блокноти з яскравими обкладинками, зображеннями звірів, героями улюблених мультфільмів та персонажів комп’ютерних ігор. Для школярів та студентів підійдуть більш сер`йозні нейтральні малюнки – тваринний світ, географія. Для конференцій, ділових зустрічей, навчальних семінарів найкраще підійдуть блокноти з однотонною обкладинкою.

По внутрішньому боку блокноти відрізняються кріпленням блоку та кольором листа.  Блокнот на кільцях самий популярний вид блокноту, аркуші в такому блокноті скріплені пластиковою або металевою пружиною. Внутрішні блоки в блокнотах найчастіше білого кольору, або ж мають розкреслення в клітинку або в лінійку.

В магазині Час-Пік Ви можете купити блокнот обравши серед широкого асортименту, запропонованого нами. До Вашої уваги великий вибір блокнотів різних форматів – починаючі з блокнотів з веселими малюнками для самих менших, закінчуючи записними книжками великих форматів, що стануть у нагоді і студенту і офісному працівнику і домогосподині. Для шанувальників рідного міста в нашому асортименті є блокнот Львів – записник, на обкладинці якого зображені вулиці рідного міста. Такий блокнот буде гарним сувеніром для гостей нашого міста.