0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Вибір дитячого рюкзака для молодшого шкільного віку - прості поради для вирішення складного завдання

02.08.2018

Купити дитячий рюкзак для дошкільника - завдання в загальному нескладне, адже маленькі дітки носять свої рюкзаки переважно нетривалий час і під наглядом дорослих, а ось вибір шкільного рюкзака або портфеля - завдання відповідальне, адже обраний рюкзак (ранець) впливає не тільки на виховні моменти, але і на здоров'я.

Давайте розглянемо з Вами 10 основних порад, слідуючи яким Ви зможете вибрати для своєї дитини зручний і надійний варіант шкільного рюкзака (ранця).

1. Загальна вага шкільного ранця разом з підручниками для дітей віком від 6 до 8 років не повиненна перевищувати 2 кг, від 9 до 12 років - 3 кг. Це дуже важливий пункт, тому не лінуйтеся звертати на це увагу і вимагати відповідних умов від школи і вчителів, адже в цьому ніжному віці дитяча спина ще формується, і дуже важливо в гонитві за знаннями зберегти здоров'я дитини Пам'ятайте дуже просте правило: дитина може піднімати тільки таку вагу, що не перевищує 10% від її загальної маси!

2. Наявність твердого корпуса в портфелі. Саме для дітей молодшої школи, краще віддати перевагу шкільному ранцю, ніж рюкзаку. Спеціальна ортопедична спинка рівномірно розподілить навантаження по хребту.

3. Наявність світловідбивачів! Безпека понад усе, світловідбивачі сприяють додатковому захисту дітей на проїздній частині, тому такі елементи часто додають на різні дитячі речі, включаючи шкільні рюкзаки та ранці. Вибираючи будь-які предмети і речі для дітей, особливу увагу варто звертати на додаткові характеристики, які відповідають за безпеку дитини. Не нехтуйте наявністю світловідбивних елементів на шкільному рюкзаку (ранці), з ними дитину легше помітити на будь-який проїздній частини.

4. Звертайте увагу на якісні замки і блискавки. Всі замки, кнопки і блискавки повинні легко відкриватися і закриватися не тільки дорослим, але й самим дітям. Неякісні блискавки, які заїдають або зажовують тканину можуть засмутити маленького школяра і навіть відбити охоту від навчального процесу.

5. Розмір рюкзака або портфеля повинен вміщати альбоми, книги і зошити формату А4 (210х297 мм). У молодшій школі діти часто користуються таким форматом (картон, кольоровий папір, папка для праці і т.д.), тому щоб не довелося носити додаткові пакети або сумки, варто подбати про оптимальну висоті ранця.

6. Міцна тканина з водовідштовхувальним ефектом. Така тканина піклувається про захист від дощу і вітру по відношенню до шкільного ранця, який містить зошити, прописи і буквар. Захисний матеріал рюкзака або портфеля - ідеальний варіант для збереження шкільного приладдя від будь-якої негоди.

7. Посилені кути і низ ранця для додаткової міцності.

8. Зручна система розподілу кишень і відділів. Канцелярські товари у навчальному процесі потрібні найрізноманітніші, тому кожна канцелярське приладдя, кожен олівець і ручка повинні мати своє місце. Привчати до порядку краще з самого дитинства, а порядок в рюкзаку сприяє порядку в усьому.

9. Наявність підставок на дні ранця або рюкзака, щоб можна було без додаткових переживань поставити дитячий ранець на землю, в калюжу (наскільки це необхідно робити - інше питання), краще вибирати шкільний ранець з пластиковими ніжками. Дрібниця, але часто батьки забувають про цей нюанс при виборі шкільного ранця.

10. Ширина шкільного ранця не повинна перевищувати ширину спини Вашої дитини. Верхівка ранця має бути на одному рівні з плечима дитини, а низ ранця - на рівні попереку. Тому при виборі рюкзака необхідно правильно підійти до його вибору.

Переступаючи поріг школи, найголовніше завдання вчителів та батьків маленьких учнів - дуже важливо не відбити охоту від пізнання всього нового і цікавого, адже діти наповнені жагою до знань. Їм все цікаво - як, чому, навіщо і тисячі самих незвичайних питань, на які не кожен дорослий може дати повноцінну відповідь. Кожен з батьків зобов'язаний забезпечити своїй дитині комфортне навчання, і шкільний рюкзак або ранець грає важливу роль в цьому завданні.

Ранець шкільний FANTASY World 44 х 30 х 13 см, 1 відділення, колір синій, з візерунком 1697F43
Середня оцінка: 4 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
403.80
Ранець шкільний Tiger Серія Tiger Max + брелок у подарунок 3701
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
600.00
Ранець шкільний Tiger Серія Dream Car 2710
Безкоштовна доставка
Рюкзак із шкірзамінника 25 х 23 х 12 см, 1 відділення, 3 накладні кишені, колір чорний 41229-UN
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
356.39
1