0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Клейка стрічка, стрейч плівка, диспенсер

27.06.2018

Кожен день ми використовуємо канцелярські товари вдома, в офісі і на навчанні, не уявляючи як можна обійтися без ручки або олівця, без паперу, степлера, або скотча.

В принципі нас всюди оточують канцелярські предмети. Одним з таких важливих і необхідних предметів для дому та офісу, а також на підприємстві і в школі, є канцелярська клейка стрічка. Минуло більше 80-ти років, з того часу, як її винайшли, а її популярність не зменшується, а стає все популярнішою день у день.

Скотч канцелярський - це поліпропіленова стрічка, на якій з одного боку нанесений спеціальний клей. Такий скотч відрізняється від інших видів скотча. На відміну від інших пакувальних матеріалів, що не настільки тонкі і прозорі, він прозорий і дуже тонкий. Плівка, з якої роблять скотч, має високий показник світлопропускання, тому таку клейку стрічку практично не видно на різних поверхнях.

У виробництві канцелярського скотча використовують якісну полімерну основу, а також підбирають акриловий клейовий шар. Таким чином під час роботи, скотч не змінює свою ні форму, ні колір.

Матеріал для пакувального скотча, менш міцний, але його практично завжди використовують для упаковки конвертів, пакетів, коробок та інших не надто важких вантажів.

Завдяки тому, що цей вид скотча має гарний зовнішній вигляд, його також використовують для упаковки квітів, подарунків, сувенірів та інше.

Нерідко канцелярський скотч використовують при виконанні ремонту. Оскільки він володіє здібностями, такими як міцність і прозорість, його використовують для склеювання паперових виробів. Так як він є незамітним при склеюванні, таким скотчем можна склеїти документи і купюри.

Для того щоб було зручно використовувати скотч, є спеціальні диспенсери, завдяки яким Ви акуратно і без зусиль зможете відрізати потрібну довжину клейкої стрічки і використовувати її за призначенням. Диспенсер прискорює процес роботи і трохи економить час.

Виробляють широкий асортимент скотча, він буває різної ширини (12мм, 15 мм, 18 мм, 24 мм) і довжини (20м, 40м, 60м, 100м ...), різноманітної колірної гами, буває з візерунками. Саме завдяки цьому Ви можете використовувати цей скотч в різних цілях. Він стане незамінним помічником у Вашому домі, на роботі і в процесі навчання. Купити канцелярську клейку стрічку в широкому асортимені Ви можете на нашому сайті Час-Пік.

1