0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Шкільні канцтовари.

04.07.2019

Кожна сім’я, що має дітей шкільного віку, добре знає як важко зібрати своїх дітей  до початку навчального року. Адже дитині потрібно безліч канцтоварів, що допомагатимуть їй у навчальному процесі. 

Це і зошити, альбоми, щоденник, письмове приладдя, шкільний рюкзак, пенал і т.д. Усі ці речі вимагають від батьків ретельного підбору, щоб дитина мала якісні та зручні для неї шкільні канцтовари.

Шкільний ранець

У дітей під час навчального року може порушуватися постава, а причиною цього може стати неякісний чи неправильно підібраний рюкзак. Адже шкільна програма досить насичена і дуже часто дітям доводиться носити на своїй спині з десяток книг та зошитів. Тож потрібно бути уважними і старатись підбираючи ранець чи рюкзак. Приглядайтесь до лямок – вони повинні бути широкі і і м'які, щоб не врізатись у плечі. Спинка має мати ортопедичну форму, щоб в дитини не розвивався сколіоз. Шкільні рюкзаки та ранці спеціально розроблені так, щоб навантаження рівномірно розприділялось і не приносило шкоди. Адже третина нашого життя проходить за партою - спочатку це шкільні роки, а пізніше студентські.

Шкільні канцтовари

У цьому розділі Ви зможете купити шкільні канцтовари такі як: пенали м’які та пластикові, олівці кольорові та чорнографітні, фарби акварельні та гуашеві, фломастери та маркери, альбоми для малювання, готувальні, циркулі, обкладинки для книжок, крейда, щоденники шкільні та лінійки, рюкзаки та ранці, письмове приладдя, кольоровий папір та картон, папки для зошитів та праці. Усі ці речі так чи інакше знадобляться Вашій малечі під час навчання. 

Серед широкого асортименту важко вибрати щось хороше та за помірною ціною.Тому Канцтовари Час-Пік пропонує Вам широкий асортимент якісних, доступних та гарних канцтоварів для школи , що задовольнять смаки навіть найвибагливішого учня.