0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Пазли для дітей - чудова і цікава розвиваюча гра

21.05.2015

Пазли для дітей - чудова і цікава гра, яка розвиває розумові здібності і моторику рук у дітей!
З появою Інтернету з'явилися також пазли-онлайн, що також збільшило їх доступність.


Дуже небагато людей знають, що під час винаходу пазлів їх метою було вивчення географії. Винахідник пазлів Джон Спілсбери з Англії, вирішив допомогти дітям зрозуміти простіше географію, він приклеїв звичайну карту на дерев'яних дошках, і потім скоротив її на частини.
Діти, які надалі збирали цілу карту з частин, вчилися географії набагато краще. Незважаючи на те, що вартість цих пазлів була дуже висока всі вони користувались великим попитом. Довгий час географія була єдиним приводом для створення пазлів, але потім вони стали змінювати принципи і почали уявляти події Біблії, портрети відомих людей, відомих картин. Пазли із зображенням хронології англійських королів і королев були дуже успішні. З 19-го століття виробництво пазлів стало більш простим і вони стали більш поширеними серед людей. Пазли з'явилися майже у всіх будинках англійців.


У наш час прогрес не зупиняється, тому є нові типи пазлів, наприклад 3D — завдання зібрати тривимірний пазл.
 На сьогоднішній день пазли для дітей доступні фактично незалежно від доходу їх батьків. Можна грати пазлами безкоштовно, використовуючи улюблені дітьми стандартні і не дуже пазли онлайн. Грайте на здоров'я, адже пазли це розвиваюче цікаве заняття, захопливе для дітей.

Детальніше за посиланням: ПАЗЛИ