0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Мольберти та дошки для малювання

23.12.2015

У майстерні художника Ви завжди побачите мольберт. Від цього слова з'явилося й визначення "станковий живопис", тобто живопис, виконаний на мольберті, на відміну від монументальної, виконаної на стіні або стелі роботи.

Мольберт необхідний художникові для підтримки й потрібного нахилу полотна під час роботи. Тому основна вимога до мольберта це стійкість.

Перші мольберти являли собою вертикально поставлений і укріплений щит із вбитими колами, які підтримували картини або ікони. До XVII ст. з'являється мольберт - на трьох розставлених в сторони ніжках. Таким мольбертом з невеликими змінами художники користуються і донині.

По конструкції й призначенню мольберти діляться на дві групи. Для роботи в майстернях над більшими полотнами художники віддають перевагу складній й громіздкий, але стійкій конструкції. Підставкою їй служить дерев'яна рама, а картини лежать на рухливій полиці й опираються на три дерев'яні бруси. Інший тип мольберта необхідний для роботи на пленері, який по конструкції близький до штативів. Такий верстат вільно складається й легко переноситься з місця на місце.

обр

Без якісного, стійкого дитячого мольберта буквально не обійтися дитині, яка робить перші кроки в образотворчому мистецтві.

Мольберти і дошки для малювання допоможуть вашим дітям розвивати свою фантазію. Вони зможуть малювати все, що побажають!

У нашому інтернет магазині Ви можете придбати мольберт для різних вікових категорій.

Детальніше за посиланням: http://www.chaspik.ua/molberti-c648/