0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Демонстраційні матеріали НУШ

24.01.2020

Нова Українська Школа - сучасна школа з новим підходом до знань.

Надзвичайно важливим в сучасній Новій Українській Школі (НУШ) - є розвиток пізнавальної сфери дитини, яка тільки вчиться пізнавати щось нове і невідоме до теперішньго часу.

Навчальні заняття у НУШ мають проходити в ігровій формі для кращого сприйняття і запам'ятовування.

Для такого процесу важливу роль відіграє правильне оформлення класу та наявність демонстраційного матеріалу для НУШ.

Уроки проведені з демонстраційними матеріали НУШ разом із дітьми допомагають скорше зрозуміти матеріал. За допомогою необхідних демонстраційних матеріалів викладачу набагато легше і зручніше довести необхідний матеріал до своїх учнів.

Звичайний на вигляд урок у вигляді гри дає можливість дитині якнайкраще зрозуміти різницю між тим чи іншим предметом, або ж зазирнути у світ мікроорганізмів, або навчитися розрізняти предмети за величиною.

У навчальній сфері сьогодні з’явився дуже широкий вибір демонстраційного матеріалу, яким повністю можна забезпечити навчальні класи і створити атмосферу, яка буде зацікавлювати учнів та зробить навчальний процес захоплюючим та яскравим для кожного з них.

В нашому інтернет магазині з'явились довгоочікувані  надходження демонстраційних матеріалів для НУШ:

Чекаємо на Ваші замовлення, адже після цікавих уроків з нашим демонстраційним матеріалом для НУШ у учнів залишаться приємні враження та надовго пробудиться інтерес до навчання.