0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Нове надходження офісного паперу Xerox!

10.03.2021

Шановні покупці!

Повідомляємо про нові надходження офісного паперу формату А3 та А4 відомого американського бренду Xerox. Папір Xerox уже представлений в асортименті нашого магазину. Ви можете купити папір для ксерокса та принтеру серії Colotech+. Нині у Вас також з’явиться можливість замовити продукцію серій Premier і Performer за демократичними цінами.

Ми пропонуємо три новинки:

  • папір офісний Xerox Premier, A4, 80 г/м², 500 аркушів, клас А. Це товар вищої категорії, що має ексклюзивнийпоказник білизни та однорідності паперової маси. Високий рівень білизни підсилює контрастність зображення та покращує його вигляд. Він гарантує максимальну продуктивність при односторонньому та двосторонньому друку та копіюванні та бездоганно працює з будь-якими копіювальними машинами та принтерами, зокрема швидкісними;
  • папір офісний Xerox Performer, A4, 80 г/м², 500 аркушів, клас C+. Це багатоцільовий папір А4 для принтера та ксерокса, що вирізняється надійністю, продуманим співвідношенням вартості та якості. Продукт доволі універсальний, найчастіше його використовують для копіювання, струменевого та лазерного друку. Такий товар стане у пригоді в повсякденній роботі, як в офісі, так і вдома. Також він підходить для архівного зберігання;
  • папір офісний Xerox Performer, A3, 80 г/м², 500 аркушів, клас C+. Це економічний продукт для різноманітної офісної техніки з товщиною аркуша 104 мкм і стандартною щільністю. Його використовують у лазерних і струменевих принтерах, копіювальних машинах, для ручного письма. Завдяки оптимальній щільності можна друкувати з обох сторін – інформація не буде просвічувати. Це якісний і бюджетний варіант, якого вистачить на тривалий час.

Нагадаємо, що компанія Xerox є світовим лідером у сфері технологій друку та управління документами. Виробник пропонує великий асортимент паперу та різних матеріалів для друку. Офісний папір Xerox – визнаний у всьому світі еталон високої якості. До того ж ціна паперу для принтерата копіювальної техніки з бюджетних лінійок дуже приваблива. Недорого придбати продукцію відомої торгової марки з доставленням по всій Україні можна на нашому сайті.

Компанія Час-Пік є партнером компанії Xerox з продажу паперу для друку зі статусом Офіційного Дистриб'ютора.