0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Шкільний щоденник - візитка школяра

07.08.2019

Навіщо учневі щоденник?

Якщо Ви запитаєте свого школяра, яка шкільна приналежність найбільше йому не подобається, то він ,напевно, з упевненістю назве щоденник .

Від нього ж тільки одні проблеми: відразу стає відомо, коли отримуєш погану оцінку або порушуєш дисципліну, саме в щоденнику, видно всі домашні завдання, які так не хочеться робити ... Так, з цієї позиції школяреві нема за що любити цей простий і надокучливий навчальний аксесуар.

З іншого боку, то саме шкільні щоденники стають свідками перемог, вони вірою і правдою служать своєму маленькому власникові, не даючи забути про важливі справи.

У дитинстві наші дітки ще не такі уважні, часто відволікаються, не мають достатнього рівня відповідальності перед самими собою і оточуючими.

А до завдання щоденника входить - нагадати, підказати, щоб все і завжди робилося учнем вчасно. А ще, якщо Ви помітили, це модний предмет, який, ну, просто зобов'язаний бути кращим, ніж в інших. Гарний щоденник привертає увагу і просто виглядає круто. Адже в модний щоденник і оцінки хочеться отримувати тільки найкращі, чи не так?

В нашому  інтернет-магазині https://www.chaspik.ua/ можна купити найкращі щоденники для хлопчиків та дівчаток будь-якого шкільного віку. Безліч улюблених принтів викличуть у Вашого малюка справжню дилему при виборі. Адже кожний щоденник неповторний, дуже красивий та яскравий. Купуйте щоденник за уподобанням Вашого малюка і Ви будете впевнені, що саме там будуть тільки високі оцінки.