0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

ПАРАСОЛІ «BLUNT»

18.11.2015

Технологія парасольки BLUNT придумана на рубежі тисячоліть новозеландським інженером-конструктором Грейгом Бребнером. Одного разу, він вийшов в годину-пік з лондонського офісу, коли починався невеликий дощ. Несподівано невеликий дощ перетворився у зливу, і вивернута навиворіт парасолька перехожого, який проходив повз, трохи не пошкодила око високому новозеландцеві своєю гострою спицею. Тоді Грейг зрозумів, що потрібно щось міняти, так як конструкція парасольок не змінювалася майже сто років. Він взявся за розробку нової технології, такої, щоб парасолька не представляла небезпеки ні для господаря, ні для перехожих поруч, який би сильний вітер не бушував на вулиці.

В результаті з'явилася Система Радіального Навантаження (Radial Tensioning System, RTS), що є невід'ємною частиною унікальної технології BLUNT.

Ця система навантаження передає і розподіляє зусилля, використовуване при відкритті, по всій поверхні парасольки. Таке революційне рішення в дизайні парасольок дозволило створити міцну аеродинамічну конструкцію купола, здатну витримувати суворі погодні умови.

Тканина, яка використовується в куполі, складається з поліестеру Quick Dry, який повністю водонепроникний і дуже швидко сохне.

 Спеціально розроблений чохол Blunt Sleeve для кожної парасольки Blunt, щоб Ви ніколи не втрачали парасольку. Чохол має на кінці спеціальний зливний отвір, зверху вентиляційна сітка для просушування парасольки, а також шнур у верхній частині чохла. Завдяки регульованому ременю, Ви можете повісити його на плече і звільнити руки для інших речей. Чохол має різні розміри, під кожну парасольку.

Кожна парасолька проходить індивідуальну перевірку.

Купити парасольку ТМ BLUNT, розроблену в Новій Зеландії, Ви можете на нашому сайті: http://www.chaspik.ua/parasol-c646/