0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Новорічні прикраси будинку

01.12.2016

Ще трохи і вся країна зануриться у святкові новорічні дні, наповнені радістю і веселощами.

Прикраса будинку до Нового року це дуже захоплюючий процес для всієї родини. Яскраві прикраси запорука святкового настрою. З яскравим декором Новий 2017 рік запам'ятається надовго.

Новорічний настрій ми створюємо собі самі, і прикраса будинку до нового року – самий простий спосіб внести у свою оселю казку і святкову атмосферу. Попереду 2017 рік Червоного Вогняного Півня, який потрібно зустріти особливо яскраво, барвисто і у відмінному настрої. У передноворічний період всі без винятку займаються прикрасою свого будинку.

Щоб Новий 2017 рік приніс у вашу родину радість і удачу, треба правильно прикрасити будинок для зустрічі Нового року.

Свічки додають вишуканості будь-якому куточку вашого будинку.

Сніжинки - обов'язковий атрибут зимових свят.

Малюнки на склі за допомогою вітражної фарби відразу наводять думки про тепло і затишок.

І як же без новорічного вінка, який прикрасить ваш будинок в переддень свята.

Для оформлення сходів можна вдало використовувати світлодіодні гірлянди.

Також гірляндами можна оформити всі кімнати. Ідеї оформлення будинку за допомогою гірлянд прості й універсальні. Вішайте їх на ялинку, віконні прорізи, під стелею, можна оформити узголів'я ліжка з допомогою мішури і запалених вогників.

Будь-яка свічка в Новий рік, як дорогий гість, заслуговує особливої уваги.

Свічки по праву вважаються незамінним елементом новорічного дизайну адже незвичні тіні і м'яке світіння живого вогню чарівним чином перетворюють атмосферу в приміщенні.

Новорічні кулі – чудовий символ Нового року. Блискучі і матові ялинкові кулі ідеально підходять для прикраси будь-яких приміщень. Вони бувають самих різних форм і кольорів, блискучі і матові, з різних матеріалів, дорогі вінтажні, дешеві сучасні та їх перелік просто необмежений. А як варіант ідеї – їх можна підвісити на ниточках до стелі, закріпити в отворі вікна на кухні і у вітальні.

І як же без подарунків. Ваші рідні і близькі будуть раді отримати на новий 2017 рік подарунок у шкарпетці Санти Клауса.

І, звичайно ж, королевою свята є ялинка. Якщо Вам не вдалося купити справжню, спробуйте роздобути хоча б гілки від ялинки та смереки. Чудово буде, якщо у заміського будинку росте живе дерево. Його можна одягти, і у Вас буде на один привід більше зустріти Новий 2017 рік у дворі будинку, з усією родиною і близькими.

Придбати новорічні прикраси, декор, ялинку та багато іншого Ви можете на нашому сайті. Наш асортимент Вас приємно здивує!

Детальніше: Новорічний асортимент