0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Блог

24.01.2024
Швидке та якісне прибирання — щітки для підмітання підлоги: види, переваги, особливості вибору
Прибирання квартири, будинку чи офісного приміщення проходить легше та швидше з відповідним приладдям. До такого відносять і щітки для підмітання підлоги. Щітка складається з ручки різної довжини та насадки зі щетиною. Щітки використовують для підмітання килимів і підлоги, зняття павутини, видалення пилу тощо. Розглянемо докладніше, які є види щіток для підмітання підлоги, які вони мають переваги перед віниками та як правильно вибрати щітку для якісного прибирання.
11.12.2023
Підготовка до новорічних свят: 6 важливих пунктів, які потрібно виконати
Звично думати, що Новий рік — це святкова атмосфера, подарунки, запах хвої та мандарин. Однак передноворічний період — це ще й час підбиття підсумків, наведення порядку в домі, численних поїздок по магазинах. Щоб трішки зменшити напругу новорічної гонки, варто готуватися до свят заздалегідь. Поділимося порадами та рекомендаціями щодо підготовки до Різдва та Нового року.
07.09.2023
9 порад, як правильно розпочати навчальний рік
Інколи здається, що до нового навчального року готуються лише батьки. Вони хвилюються про те, щоб купити для дитини новий одягу у школу, портфель, канцтовари та інші речі, тоді як діти намагаються зловити останні вільні дні й нагулятися досхочу. Ми радимо активно підключати школярів до планування та організації навчального року незалежно від віку.
11.07.2023
Чого цікавого навчити дитину на літніх канікулах: 20+ ідей

Літо — це пора, коли діти нарешті відпочивають від навчання у школі. Однак це не означає, що вчитися не потрібно взагалі. Улітку батьки можуть навчити своїх дітей тому, на що постійно не вистачало часу за уроками. Наприклад, готувати вареники з вишнями, влучно забивати голи у ворота, малювати на асфальті або навіть заробляти гроші.

Є купа навичок, які можна освоїти влітку і які знадобляться в житті або просто принесуть радість дитині. Це ще й чудова можливість батькам і дітям разом весело провести час. Нумо вчитися!

31.05.2023
Як організувати дозвілля дитини на літніх канікулах, якщо дитина не їде в табір
Літо — прекрасна пора, коли діти нарешті можуть розслабитися, закинути подалі шкільні ранці та на повні груди вдихнути аромат свободи. Попереду три місяці, за які потрібно набратися сил і добре відпочити перед новим навчальним роком.
11.05.2023
Як організувати комфортне навчання дитини вдома під час воєнного стану

Школа «перемістилась» додому до багатьох дітей. У зв’язку з воєнним станом у деяких регіонах навчання відбувається лише онлайн, в інших — на розсуд батьків: дитина може ходити до школи або вчитися через комп’ютер. Є також заклади, де навчання онлайн і офлайн чергується, наприклад, тиждень через тиждень. Та суть залишається незмінною — дистанційні уроки й досі супроводжують школярів.

22.03.2023
Швабра для миття підлоги: як вибрати зручну і якісну

Щоб в оселі було справді чисто, потрібно раз на кілька днів проводити вологе прибирання. Особливо важливо робити це, коли в домі є діти. У квартирі треба регулярно протирати горизонтальні поверхні від пилу й мити підлогу у всіх кімнатах. Щоб прибирання було швидким і легким, слід купити собі зручну та якісну швабру. Розказуємо, як вибирати це приладдя і що пропонують виробники.

06.02.2023
Ганчірки для прибирання: види та властивості
Прибирання стає все простішим і приємнішим. Щоб полегшити цей процес, виробники створили великий вибір господарського приладдя, зокрема ганчірки для прибирання. Серветки призначені для різних потреб і допомагають швидше та легше зробити дім чистим і затишним. Розказуємо все про серветки для прибирання, які вони бувають і як вибирати цей продукт.
20.01.2023
Види туалетного паперу
У цьому матеріалі ми розглянемо, які є види туалетного паперу та на що звернути увагу при його виборі.
04.01.2023
Як вибирати сміттєві пакети
У цьому матеріалі ми розповімо все про сміттєві пакети та як їх потрібно вибирати. Адже вибір мішків для сміття великий навіть в асортименті одного виробника, а торгових марок цих господарських товарів існує багато.
03.01.2023
Що подарувати на 8 березня колегам та керівнику?
У цьому матеріалі ми розповімо як вибрати подарунки колегам жінкам та керівнику, а також дамо кілька рекомендацій по вибору подарунка та розповімо від яких презентів краще відмовитися.
03.01.2023
Що подарувати на 8 березня: мамі, дружині та доньці

Рекомендуємо бути оригінальним, чуйним до бажань та захоплень дорогої жінки, а подяка та захоплення — стануть нагородою за зусилля. Ми підготували цікаві ідеї подарунків на 8 березня для мами, дружини та дочки.

03.01.2023
Що подарувати хлопцю на день Святого Валентина (14 лютого): 70+ Ідей
У цьому матеріалі ми зібрали неймовірну кількість цікавих ідей, що можна подарувати хлопцю на День закоханих, включаючи романтичні, практичні, бюджетні, оригінальні та невеликі подарунки другій половинці. А також розповіли яким має бути подарунок на 14 лютого хлопцю.
03.01.2023
Що подарувати дівчині на День Закоханих (14 лютого): 70+ Ідей
У цьому матеріалі ми зібрали ідеї, що подарувати дівчині на 14 лютого, включаючи найбажаніші, романтичні, корисні, оригінальні, невеликі та бюджетні подарунки. А також розповіли про тонкощі вибору подарунків та про подарунки виходячи зі стилю життя обраниці.
16.12.2022
Як гарно упакувати подарунок власноруч: 15+ Ідей
У цьому матеріалі ми розповімо про те, як оригінально упакувати подарунок на день народження або інше свято, які матеріали краще використовувати, як презентувати речі нестандартної форми.