0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Ділові щоденники на 2019 рік

06.09.2018

Коли з'являється необхідність вибрати подарунок для колеги, керівника або ж партнера по бізнесу, то як правило, це вимагає багато часу, так як дуже важко вгадати з подарунком. Саме в цьому може допомогти наш інтернет магазин канцелярської продукції, так як в ньому можна купити щоденник в якості подарунка. Щоденник - солідний подарунок, тим більше, якщо Ви його подаруєте з дорогою авторучкою.

Щоденник - це блокнот для записів, де можна запланувати розклад своїх справ. Завдяки такому блокноту можна без зусиль організувати час та дату, щоб потім не було плутанини.

Для багатьох людей на щоденник накладаються важливі завдання:

• Він допомагає розпланувати час на день або місяць вперед.

• Нагадує про важливі справи, заходи і дати, які не можна забувати.

• За допомогою щоденника можна проаналізувати свою роботу і зрозуміти в чому були помилки, проаналізувавши які в підсумку вдасться уникнути подальших недоліків.

Такий атрибут, як щотижневик, може підвищити імідж відповідального та ділової людини.

Робити записи можна в будь-якому зошити і блокноті, але, якщо людина ділова, то вона не стане використовувати пошарпанийзошит або блокнот. Солідний і красивий щоденник - ось необхідна річ. Яке оформлення вибирати - залежить від того, для яких цілей його використовувати. Бізнесмен може планувати свої плани на пару днів вперед, а то і на місяць, записуючи зустрічі. Дуже важливо, щоб в такому щоденнику був календар, і розбивка сторінок за часом.

Для творчої людини щоденник необхідний для того, щоб записувати швидкоплинні думки, цікаву ідею, цитату чи вірш. Художнє оформлення для творчої людини значно важливіше, ніж наявність в ньому календаря або розбивки сторінки за часом. Також не буде зайвим, якщо в щотижневику будуть розділи, які відзначені фоновим кольором.

Купити щоденники та щотижневики вже на 2019 рік Ви можете на нашому сайті. Наш консультант допоможе Вам вибрати саме те, що Вам необхідно.