0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Parker. Висока якість, всесвітня популярність

14.04.2014

Ручка Паркер - ручка великих, ручка - миротворець

Більше ста років знаменита ручка Parker радує багатьох людей у всьому світі своїм витонченим стилем. З 1888 року агент з продажу Джордж Паркер почав створення своїх  унікальних пишучих предметів. А з 1928 року компанія, впевнена у високій якості своєї продукції, почала видавати довічну  гарантію на свій товар. Використання нових технологій та ідей, а також завжди незмінно висока якість, дозволили зайняти продукції компанії Parker лідируючі позиції. Кульковими, перовими, гелевими ручками, ролерами і олівцями пишуть на всіх мовах світу.

 Саме ручкою Паркер були написані і підписані великі твори важливі документи, наприклад:

• Акт про капітуляцію фашистської Німеччини завершив Другу Світову Війну;

• Паризькі мирні угоди, що поклали кінець війні В'єтнаму і США.

• опера «Богема» Джакомо Пуччіні;

• «Записки Шерлока Холмса» Артура Конан-Дойля.

«Parker Pen Company» отримала королівський дозвіл, який дає їй можливість здійснювати ексклюзивні поставки ручок і чорнил як у британський королівський двір, так і у європейські королівські сім'ї.

Бажаючи досягти досконалості, творець Джордж Паркер і його команда постійно працювали над покращенням пера і системи подачі чорнила, що дозволило створити пишучі приладдя  еталонної якості.  І сьогодні, купуючи ручки Паркер, перш за все це сприймається як показник смаку, успішності і любові до якості своїх власників.
Ручка  Паркер є чудовим подарунком. А широка різноманітність моделей, дозволить підібрати саме те, що потрібно.

Так вже склалося, що перові ручки сьогодні рідко використовують як щоденний  пишучий інструмент і практично не застосовують для відпрацювання каліграфічного почерку. І з кожним днем ручка Паркер все більше стає елементом іміджу людини, що бажає виділитися, а також приємним і престижним подарунком.

Parker вже давно став символом безвідмовності і якості, показником високого статусу і життєвого успіху. Купити ручку Parker - означає досягти успіху і показати високий соціальний рівень.

Детальніше за посиланням: http://chaspik.ua/ruchki-parker-c258/

Ручка Parker, Паркер IM Black хром, кулькова 22 132
хіт
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
1901.70