0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Полімерна глина - популярний матеріал для творчості

22.11.2016

Полімерну глину можна вважати практично універсальним матеріалом, тому працювати з нею можна в різних напрямках і створювати неповторні унікальні творіння. Напевно багато чули про цей чудовий матеріал для роботи, а може навіть і пробували його в дії.

Полімерна глина – це пластична маса, яка використовується для ліплення невеликих виробів, прикрас, ляльок, аксесуарів і інших неймовірних речей. Всі види полімерної глини в своїй основі містять полівінілхлорид, або просто ПВХ.

Звичайно ж, основною властивістю полімерної глини є пластичність. Цієї властивості виробники досягають шляхом додавання до складу пластифікаторів. Це речовини, які надають полімерній глині особливої консистенції, але при нагріванні вони випаровуються. Тому вироби з полімерної глини тверднуть, тобто при температурі 100-130 градусів за Цельсієм, все залежить від марки виробника пластику, відбуваються незворотні процеси всередині речовини, і воно полімеризується.

Вироби з полімерної глини яскраві і різноманітні. Браслети, чудернацької форми кільця і сережки, величезна кількість різноманітних образів у вигляді брелоків, всіляких підвісок і аксесуарів, брошки найтоншої ручної роботи, всілякі статуетки і надзвичайно красиві квіткові композиції. Цей перелік можна розширювати до безкінечності, так як неймовірно талановиті руки майстрів, їхня фантазія і невичерпне джерело нових ідей виробляє величезну кількість неймовірних речей.

Купити полімерну глину Ви можете у нашому інтерет магазині за доступними цінами. Детальніше