0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Візитниця - необхідність для ділових людей.

12.07.2017

У 20 столітті з'явилися банківські картки, картки на знижку, проїзні на метро, ​​дисконтні картки і різні інші картки. І, природно, з'явилося бажання і необхідність в такому зручному аксесуарі, як візитниця. Існує два види визитниць: кишенькові і настільні.

Кишенькова візитниця може допомогти зі зберіганням карток і візиток, поки переміщаєшся по місту а настільна візитниця зберігає набагато більшу кількість візиток та карток, так як може мати набагато більше відділень для їх зберігання.

Зараз візитниці користуються ділові люди, вона їх незамінний помічник, вона завжди під рукою, обмін візитками став вже традицією для багатьох тисяч людей. Відмінним варіантом буде візитниця з декількома відділеннями, в яких можна зберігати не тільки свої, але і чужі візитки.

Якщо у Вас в планах є намір зробити вашому бізнес-партнеру подарунок, то відмінним вибором буде для нього візитниця. Найголовніше, щоб вона була оригінальною і стильною. Якщо Ви розглядаєте цей атрибут як подарунок, то найголовніше - це вік того, кому Ви збираєтеся її подарувати.

Якщо візитниця призначена для жінки, то важливо звернути свою увагу на яскраві кольори і який-небудь цікавий дизайн. Найбільш вдалим буде той варіант, в якому візитниця підходить за кольором до гаманця або ж сумочки жінки. Вибираючи візитницю в подарунок, Ви абсолютно не прогадаєте, це дуже пам'ятний, незабутній подарунок, з вибором якого помилитися неможливо.

Візитниця - це засіб для перенесення пластикових і візитних карток. Можна сказати, що візитниця - це універсальний подарунок. Такий подарунок може підійти як подарунок друзям, колегам і діловим партнерам. Якщо Ви вибираєте візитницю для себе, то можете не боятися, що ваші картки десь можуть загубитися, все, що необхідно буде з вами: візитки, кредитки або ж дисконтні картки.

Детальніше: ВІЗИТНИЦІ

1