0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Фломастери. Дитяча творчість

19.07.2018

Всі ми в дитинстві дуже любили малювати фломастерами. Згадайте які виходили яскраві, чіткі кольори, не стиралися звичайною гумкою, точити їх зовсім не потрібно, зняв ковпачок і малюєш, оздоблюються, обводиш. У школі і в студентські роки ми звикли підкреслювати ними найважливіші місця в рефератах, конспектах, оформляти плакати, підписувати листівки.

На роботі ми використовуємо фломастери, або маркери, для виділення тексту, то, що нам потрібно не забути, обводимо дати в календарях.

Традиційно найбільшою цільовою аудиторією для виробників фломастерів залишаються діти. Для дитячої творчості існує найрізноманітніший вибір фломастерів. Для сучасних дітей сьогодні в будь-якому магазині канцтоварів можна купити водорозчинні фломастери, що допоможе вам позбавитися від проблеми незмивних плям на одязі. Їх легко можна змити водою, а якість таких фломастерів нітрохи не гірше звичайних.

Також для маленьких любителів яскравої творчості, існують ще й інші незвичайні види фломастерів:

фломастери-хамелеони, які змінюють свій колір і приводять в захват вашу дитину;

райдужні маркери з декількома стержнями відразу;

повітряні фломастери (блоупени) з набором трафаретів. Вони оснащені спеціальною трубочкою з одного боку і розпилювачем з іншого;

двосторонні фломастери, з одного боку цілком звичні, а з іншого боку - друк у вигляді сонечка, смайлика, або коліщатко, яке залишає слід-друк різного виду.

Існують ще й інші фломастери, такі як спеціальні медичні, текстильні, акварельні, що змінюють колір. Медичні фломастери малюють зеленкою або йодом, що дозволяє обробляти порізи і ранки у пацієнтів, не забруднивши рук.

Текстильними фломастерами разкройники роблять чіткі, рівні позначки на тканині. Художники люблять використовувати фломастери з ефектом акварелі, звичайні маркери та фломастери в графіці.

Ось так, така звична і, як здавалося, буденна для нас канцелярська річ, як фломастер має величезну кількість видів і ще більшу кількість напрямків для його застосування.

Купити яскраві, якісні фломастери / маркери Ви можете в нашому інтернет магазині, а наш консультант допоможе Вам зробити потрібний вибір.

Фломастери Fantasy 12 кольорів в упаковці FY1705-12
Середня оцінка: 5 (2 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
32.10
Фломастери Fantasy 24 кольори FY1705-24
Середня оцінка: 4 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
63.30
1