0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Як вибрати кольорові олівці

02.07.2019

  Хорошим заняттям для розвитку дрібної моторики у дітей є малювання кольоровими олівцями, крейдою, фломастерами або фарбами.
  В принципі дитина сама визначить чим їй краще і зручніше малювати.

Види кольорових олівців

  І, як правило, найбільш практичними і більш довговічними є саме кольорові олівці. Їх яскравий дизайн не залишить жодну дитину байдужою.
 Але ж кольорові олівці бувають різні ...
  Важливо не забувати про зручність його в дитячій ручці. Для малечі краще вибирати олівці тригранної форми. Вони гарно вкладаються в дитячу ручку і не скатуються зі столу.
 Для юних художників ідеально підійдуть олівці з потовщеним корпусом і міцним грифелем. А все тому, що дітки сильно натискають на олівець при малюванні і тонкий грифель може легко зламатися. І, звичайно ж, не забуваємо про те, що дитині буде легше виводити лінії м'яким грифелем.
 Зверніть увагу, що зараз дуже популярними стали олівці з акварельних грифелем. Такі олівці дуже м'які і мають яскраві насичені кольори. Малювати такими олівцями - просто задоволення. А ще малюнок, намальований такими олівцями, можна розтушувати пензликом, змоченим просто водою, і вийде малюнок ніби намальований акварельними фарбами. Звідси і назва: акварельні олівці.

Воскові Олівці

Ще однією з різновидів кольорових олівців являються воскові олівці, які виготовляються з натурального воску з додаванням харчових барвників і тому являються абсолютно безпечними для дітей.
Такі олівці не бруднять руки, мають яскраві кольори і можуть малювати будь-яким кінцем. Такими олівцями можна малювати на будь-якій поверхні.
Ваша дитина захоплюється малюванням? В такому випадку радісним подарунком для нього будуть кольорові олівці. Які саме вибрати кольорові олівці - це вже Ваше рішення. Краще, звичайно ж, щоб у Вашої дитини було не менше двох наборів олівців. А купити кольорові олівці: акварельні, воскові, пастельні Ви можете в нашому інтернет магазині. Наші консультанти з радістю допоможуть Вам  у виборі.
Вдалого Вам малюнка!

Олівець механічний M&G Cats, HB, колір корпусу асорті AMPQ1675
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
9.00
Олівці кольорові Marco Grip - Rite 12 кольорів, трикутні, картонна упаковка + точилка 9400-12СВ
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
126.00