0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Мережа магазину Час-Пік "Королівство Канцтоварів" у м.Луцьк

26.11.2015

Шановні друзі!
Хочемо поділитися з Вами радісною новиною – ми відкрили новий магазин мережі «Час Пік» у місті Луцьк. 
Магазин у Луцьку «Королівство канцтоварів» - це найширший вибір канцелярських товарів, прикрас для сезонних свят та подарунків і сувенірів від відомих світових і українських виробників, привабливі ціни, програма лояльності, яка дозволяє отримувати персональні знижки і накопичувати бонуси від кожної купівлі, доставка замовлених товарів і багато інших приємних та корисних пропозицій для мешканців Луцька.
Хочемо подякувати за активну участь у роботі всім, хто допомагав нам відкрити цей магазин і приклав всі зусилля для цього:
Дякуємо за професіональний підхід до реалізації проекту Шульзі Олександру за архітектурний нагляд і проектування нашого магазину.
Велике дякую компанії «Модерн Експо» http://www.modern-expo.com/ за швидке виготовлення стелажів, гнучкий підхід до клієнта, вдячні за вагомий внесок, який зробила ваша компанія. 
Нам дуже приємно подякувати Луцик Ані молодому спеціалісту, за ідею оформлення торгового обладнання для подарункового відділу – ми взяли це до уваги.

Талановитому спеціалісту Ніколаєву Миколі, за монтаж скляних вітрин в нашому магазині та в відділі подарунків. Друзі, якщо щукаєте гарного фахівця з виготовлення та встановлення скляних систем та кухонних фартухів - звертайтеся до Миколи. Сайт -http://www.decorprint.com.ua/
Також ми дякуємо Роману Коноплицкому, директору магазину «Королівство Канцтоварів» , за постійний всебічний контроль всіх процесів, пов`язаних з відкриттям магазину.
І звичайно ми висловлюємо щиру подяку працівникам «Час-Пік» зі Львова, які приймали участь у процесі викладання, розстановці товарів, дякуємо за передачу досвіду новим робітникам. Хочемо зазначити, що Ваша допомога була вкрай необхідною й корисною.
Персоналу нового магазину «Королівство Канцтоварів» бажаємо успіху, багато постійних клієнтів, полиць, постійно заповнених товарами. 
Велике дякуємо Всім партнерам, клієнтам і постачальникам за те що Ви з нами. Ми високо цінуємо нашу співпрацю. Канцтовари в м.Луцьк завжди з Вами.
Отже, мешканці Луцька – магазин «Королівство Канцтоварів» чекає на Вас, за адресою – м. Луцьк, вул. Єршова 11, ТЦ Глобус, 1 поверх.

Фотографії з відкриття магазину "Королівство Канцтоварів" у м.Луцьк 20 листопада 2015року: