0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Карти гральні Piatnik. Австрійська якість та довговічність

25.09.2020

У зв’язку з новими надходженнями розширений асортимент гральних карт від торгової марки Piatnik. Австрійська компанія пропонує якісні та яскраві колоди для бриджу, покеру, пасьянсів та інших карткових ігор.

В інтернет-магазині «Час-Пік» налічується понад 100 позицій гральних карт «Пятнік» із різноманітним дизайном. В асортименті можна знайти як звичайні колоди на 36 листів, так і подарункові комплекти на 2 колоди по 55 карт. Привабливі ціни, відмінна якість продукції, швидка відправка – основні причини карти Piatnik купити саме в нашому інтернет-магазині.

Як з’явилися карти «Пятнік»

Карти Piatnik, які так вподобали професійні гравці та аматори, випускає однойменна австрійська компанія. Нині вона є одним із найбільших європейських виробників гральних карт. Також в асортименті фірми представлені настільні ігри та пазли.

Віденська фабрика почала працювати майже 200 років тому – у 1824. На той момент виробник займався живописом на картах. У період правління імператорів сімейна фірма процвітала й поступово нарощувала обсяги виробництва, відкриваючи філіали в інших країнах.

За роки війни підприємство пережило не найкращі часи: усе було зруйновано, довелося заново відновлювати виробництво. Але і з цією задачею успішно впоралася сімейна компанія. Віденський виробник знову почав відкривати філіали, але тепер уже по всьому світі: в Угорщині, Німеччині, Чехії, США. Карти «Чорний Палех» купити стало можливим у 60 країнах.

Наразі австрійське підприємство виробляє близько 25 млн гральних карт, зокрема карти для покеру, бриджу, пасьянсів. Асортимент постійно оновлюється, завдяки чому з’являються нові цікаві варіанти дизайну.

Основні переваги карт ТМ Piatnik

Хто хоча б раз тримав у руках оригінальні карти від австрійського виробника, знає всі їхні особливості та переваги. Варто лише зазначити, що колоди «Пятнік» використовують під час гри в казино, оскільки вони вирізняються високою якістю й довговічністю.

Чому варто купити гральні карти Piatnik:

  • їх виготовляють із ламінованого картону та пластику – обидва варіанти довговічні,кутики не загинаються, поверхня захищена від механічних пошкоджень і плям, що виключає «мітки» на картах. При цьому листи достатньо м’які та еластичні, що гарантує приємний процес гри;
  • вони мають гладку поверхню – легко перемішуються, чудово ковзають по столу під час роздачі, їх приємно та зручно тримати в руці;
  • виробник пропонує багато варіантів дизайну – можна придбати карти гральні Piatnik«Слов’янські», у готичному стилі, з королями, з легендарними кіноакторами, карти Таро, з мінімалістичним дизайном для покеру та навіть із тваринами. Карти з художньо промальованими обличчями виглядають природно та красиво;
  • випускають різні варіанти розмірів – для покеру підходить колода 63 х 88 мм (збільшена ширина), для бриджу – 58 х 89 мм, для пасьянсів – 44 х 66 мм;
  • можна вибрати подарунковий комплект – фабрика виготовляє красиві сувенірні набори карт, в які входять дві повноцінні колоди по 55 листів. Чудовий варіант на подарунок колекціонерові або поціновувачу карткових ігор;
  • комплектація на вибір – у виробника є комплекти на 36 і на 55 карт із джокерами для різних видів ігор.

При всіх своїх позитивних якостяхбудь-які серії Piatnik, зокрема карти «Палех», купити в Україні можна за демократичними цінами на сайті нашого інтернет-магазину.

Найвідоміші серії гральних карт Piatnik

Найпопулярніша серія карт від австрійської компанії – це Black Palekh «Чорний Палех». Ці класичні гральні карти знайомі майже кожному. Вони мають вишукану сорочку з позолотою, складним рослинним орнаментом і червоними полями. На внутрішній стороні можна побачититрадиційно чорний фон і тонкий графічний малюнок, створений відомим художником XXстоліття П. Д. Баженовим.

Карти Black Palekh Piatnik уперше побачили світ у 1937 році.Тоді ж колода отримала Велику Золоту медаль на Всесвітній виставці, що пройшла в Берліні. Її високо оцінили завдяки складній технології виготовлення, бездоганній якості друку, незвичайному дизайну виробу. Згодом «Чорний Палех» стали видавати великими тиражами.

Ще одна популярна серія гральних карт від віденського виробника – це Piatnik «Слов’янські». Це колекційна колода, що налічує 55 карт з ілюстраціями зі старовинних російських казок. На внутрішній стороні зображені царі, царівни й богатирі з безліччю традиційної народної символіки. Сорочка прикрашена білими полями й відомою картиною «Ілля Муромець і Змій-Горинич». Сувенірні карти можна купити для власної колекції або ж використовувати їх для карткових ігор, наприклад, для бриджу.

Piatnik Star Club – одна з найпопулярніших колод для гри в покер. Стандартний комплект має 55 листів, зокрема 3 джокери. Основна відмінність полягає у збільшеній ширині. Для покеру використовують карти розміром 63 х 88 мм. Класичні зображення фігур, мінімалістичний дизайн сорочки, міцний ламінований картон – основні характеристики цієї серії. Якщо ж цікавлять карти для гри в покер зі 100% пластику, варто звернути увагу на серії Piatnik Plastik Poker або Piatnik Poker JumboIndex.

Австрійська компанія постійно радує і поціновувачів прекрасного. Якщо хочеться мати в колекції вишукані гральні карти, можна придбати колоду Piatnik Mucha Dreams. Вона прикрашена репродукціями картин чеського художника Альфонса Мухи. Карти Piatnik Klimt Emilie сподобаються прихильникам австрійського художника Густава Клімта, адже на них зображені його роботи. Є у відомого виробника карт і серія з картинами французького живописця Клода Моне – Piatnik Monet Patience. У комплект входять дві колоди зменшеного розміру, оскільки вони призначені для розкладання пасьянсів.

Щоб не пропустити чергове оновлення асортименту, слідкуйте за новинами на сайті «Час-Пік». Саме в нас Ви зможете оригінальні Piatnik карти купити: Україна – наша географія продажу, тому замовлення ми доставимо в будь-який куточок країни.

Карти гральні для Покера Piatnik Poker , 55 карт 1322
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
165.30
Карти гральні Piatnik "Слов`янські", 36 карт 1342
Середня оцінка: 5 (7 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
89.40
Карти гральні Piatnik Golden Age, 55 карт 1488
хіт
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
120.90
Карти гральні для Покера Piatnik Poker, 100% пластик, 55 карт 1362
Середня оцінка: 5 (6 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
319.20
Карти Таро Piatnik Marseille Tarot, 78 карт 1945
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
1064.10
Карти гральні Piatnik Rococo 36 карт 1121
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
126.60
Карти гральні для Бріджа Piatnik, пластикові, 55 карт 1364
Середня оцінка: 5 (7 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
693.00
Карти гральні для Бріджа Piatnik Time Pieces, Bridge, комплект з 2 колод по 55 карт 2261
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
660.30
Карти гральні для Бріджа, Piatnik Bridge 595, 55 карт 1395
Середня оцінка: 4.88 (8 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
165.30
Карти гральні для Бріджа Piatnik Standart Bridge Rummy 55 карт 1197
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
165.30
Карти гральні для Бріджа Piatnik Romanov, 55 карт 1141
Середня оцінка: 4.75 (8 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
119.10
Карти гральні Piatnik Палех (Black Palekh) , 36 карт 1485
Середня оцінка: 4.82 (11 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
89.40