0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

SKETCHBOOK. Блокнот для ескізів

18.09.2019

 Скетчбук це такий блокнот, який буквально перекладається як альбом для ескізів.

enlightenedЗазвичай Скетчбук виглядає як блокнот невеликого розміру, який зручно завжди носити з собою. Він схожий на записну книжку, тільки для малювання з чистими аркушами. Бувають, звичайно, і великі Скетчбук, які потрібні, коли художники цілеспрямовано планують проекти значного розміру, але вони не настільки популярні.

enlightenedПрактично кожен, хто захоплюється графікою, живописом або хто так чи інакше пов'язаний з творчістю, має Скетчбук.
Такі блокноти останнім часом стали дуже популярні серед дітей молодшого шкільного віку і підлітків. У наш час стало дуже популярним малювати в таких блокнотах малюнки аніме або замальовки міст.

enlightenedДля творчих особистостей, навіть якщо їх робота пов'язана з чимось іншим, Скетчбук часто грає роль своєрідного щоденника: можна замальовувати враження, настрій, цікаві знахідки, та й просто вести його для задоволення. Дуже популярним напрямком є ​​ведення щоденника з подорожі, в якому можна замальовувати враження, вклеювати фотографії, квитки і взагалі робити все, що прийде в голову.

 Професіоналам же і зовсім без Скетчбук не обійтися. Художники зазвичай мають по кілька Скетчбуків для різних цілей.

 Можливо, Ви ще не художник, але стати їм ніколи не пізно. smiley

 Ми допоможемо Вам підібрати саме такий Скетчбук, про який Ви завжди мріяли. Малюйте із задоволенням: SKETCHBOOKyes