0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

    Показано: 40 з 41 товарів
    Фільтри
      Виріб:
      Матеріал:
      Вид:
      Кількість предметів:
      Країна виробник:
      Колір:
      Торгова марка:
      Діаметр:
      Сортування: ---
      Виріб:
      Матеріал:
      Вид:
      Кількість предметів:
      Країна виробник:
      Колір:
      Торгова марка:
      Діаметр:

      Відобразити ще товари (1)

      Сервірувальний та обідній посуд 

      Посуду в домі, багато не буває - хоча б тому, що тарілки, салатники, блюда не відрізняються високою стійкістю до ударів. Інша причина – це естетична - прагнення господині купити посуд такого типу. Салатники і тарілки, різної конфігурації застосовуються для подачі різних страв. Навіть салати з різними інгредієнтами красиво виглядають в салатниках різного дизайну і розмірів. У комплект повноцінного набору посуду входять різнотипні тарілки і блюда, всі вони мають певне своє призначення.

      Розрізняють такі основні види тарілок: для подачі страв, глибокі супові, столові, та десертні:

      • Підставні варіанти тарілок слід використовувати при сервіруванні столу з урахуванням існуючого етикету. Вони залишаються на столі до закінчення банкету, являючи собою підставку під основні страви що подаються. Це можуть бути великі, круглі або квадратні тарілки до 300 мм в діаметрі, прозорі або кольорові, виготовлені зі скла, порцеляни та інших матеріалів.
      • Глибокі супові тарілки від 200 до 300 мм в обємі, призначені для подачі перших страв. До цієї категорії також відносяться миски, миски-салатники круглої або квадратної форми зі скла, склокераміки, порцеляни.
      • Столові - це звичайні обідні тарілки, що використовуються для подачі других страв: картоплі, каш, відбивних, та інше. Вони дещо менші в об’ємі, ніж сервірувальний посуд і можуть використовуватися в якості підставки для більш дрібних тарілок (десертних).
      • Десертні тарілки - аналог столових варіантів зменшеного розміру, до 200 мм. Застосовуються для подачі солодких страв, тортів, тістечок та іншого.

         Кожен вид матеріалу має свої переваги і недоліки. Склокерамічний посуд має більш високу міцність, порцеляновий швидко б'ється, але вважається вишуканішим. У скляній тарі їжа зберігає свої первинні смакові властивості.

         Великий вибір обіднього і сервірувального посуду, представлений в нашому каталозі, що задовольнить бажання найвибагливіших клієнтів. Вибрати блюдо, тарілки, салатники можна на сайті інтернет магазину «Час-Пік», потрібно лише оформити замовлення в будь-який зручний для Вас час.