0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Що подарувати на 8 березня: мамі, дружині та доньці?

03.01.2023

Зміст:

1. Ідеї подарунків на 8 березня мамі:

2. Ідеї: що подарувати дружині на 8 березня:

3. Ідеї: що подарувати доньці на 8 березня:

4. Подарункові набори на 8 березня

Що подарувати жінці на 8 березня — питання, яке хвилює чоловіків ще до початку березня. Не можна нікого забути та всіх потрібно порадувати, особливо найближчих жінок — маму, дружину та дочку. Звичайно, можна не морочитися, купивши готові набори в супермаркетах чи спеціалізованих магазинах. Але ймовірність, що рідна людина не прийде в захват — занадто вже велика.

Рекомендуємо бути оригінальним, чуйним до бажань та захоплень дорогої жінки, а подяка та захоплення — стануть нагородою за зусилля. Якщо ж креатив — не сильна ваша риса, нічого страшного — далі ми підготували цікаві ідеї подарунків на 8 березня для мами, дружини та дочки. Вибирайте відповідний подарунок жінкам на 8 березня і вперед!

Ідеї подарунків на 8 березня мамі

Мама — одна з найдорожчих та найближчих людей в світі, і, щоб порадувати її, варто підібрати особливий подарунок. Нижче ми склали підбірку оригінальних ідей подарунків на 8 березня для мам.

Найкращі подарунки мамі

Мама гідна кращого та особливого — любові, допомоги, турботи та звичайно ж уваги в такий чудовий весняний день. Підсумуйте дії подарунком, обраним з любов'ю і мама буде на сьомому небі від щастя. Ось кілька варіантів подарунків мамі на 8 березня:

  • Відео.

Згадайте хоча б одну людину більш сентиментальну ніж мама, коли справа стосується дітей. Зберіть зворушливі, веселі та значущі фото чи відеозаписи, змонтуйте, додайте приємні фрази та подаруйте матері ці спогади. Особливо цінним такий подарунок мамі на 8 березня буде, якщо ви не так часто перебуваєте біля неї.

  • Фотоколаж.

Подарунок схожий на попередній, і можна піднести його як самостійний презент, так і як доповнення до відеопривітання. Замовте набір рамок  або скомпонуйте власний, додайте в нього спільні фото та радості мами не буде меж.

  • Квіти.

Нехай в цей день маму оточує море квітів. Подаруйте традиційні тюльпани, троянди, лілії чи півонії, або ж створіть яскраву композицію з різнопланових квітів. Також підійдуть декоративні квіти в горщику. Вони стануть символом вашої турботи.

  • Ідеальний ранок.

Залиштеся у матері напередодні, а наступний ранок перетворіть у казку. Приготуйте сніданок, прикрасьте його, додайте ароматний чай чи каву, подаруйте букет тюльпанів. Мама прийде в захват.

Якщо хочете вибрати практичний подарунок для мами на 8 березня, подаруйте побутову техніку, яка полегшить домашню роботу. Наприклад, новий пилосос, мультиварку, блендер чи електричну м'ясорубку.

Але пам'ятайте, що найкращий подарунок на 8 березня мамі — не завжди дорога прикраса чи техніка. Матерям важливі наша любов, турбота та вдячність. Зробіть цей день незабутнім, показавши матері вашу прихильність.

Оригінальні подарунки мамі

Якщо Ви хочете здивувати та порадувати маму, пропонуємо не обмежуватися букетом, а вибрати оригінальний подарунок мамі на 8 березня:

Є безліч способів приємно здивувати мати, і хто, якщо не Ви, знає про її смаки. Проявіть фантазію та вийде крутий сюрприз.

Бюджетні подарунки мамі

Якщо бюджет обмежений, і свята не вписуються в ваші витрати, ви все ще можете уникнути фінансової кризи та порадувати маму. Вибираючи бюджетний подарунок на 8 березня, розгляньте наступні варіанти:

  • Гарний предмет для догляду за собою. Це може бути гребінець з натуральними волокнами, різні шпильки, засоби для ванни та душу, манікюрні приладдя та інше.
  • Нарядні речі для повсякденного використання вдома. Вази, блюда, скатертини, набори для кухні і т.д.
  • Незвичайна чашка чи невеликий набір посуду, можна з індивідуальним принтом.
  • Футляр для окулярів з зображенням вашої родини.

Якщо Вам не чуже рукоділля, можете створити подарунок мамі своїми руками, підготувавши його завчасно. Зараз в інтернеті безліч ідей та покрокових інструкцій для створення дивовижних композицій. Проявіть трохи фантазії та вмінь.

Ідеї: що подарувати дружині на 8 березня

На відміну від мами, дружина може і образитися, подаруй ви їй кухонне приладдя чи побутову техніку. І, якщо вона сама вас про це не просила, рекомендуємо зробити таку покупку в будь-який інший день. 8 березня ваша дружина хоче відчути себе єдиною, коханою та бажаною, так чому б не зробити цей день дивовижним?

Найкращі подарунки дружині

Показати свої почуття та відданість, а також створити неповторну святкову атмосферу та викликати захват дружини, можна одним з таких способів:

  • Вечір романтики.

Романтика в подружньому житті з часом сходить нанівець, тому створіть для своєї дружини незабутній романтичний вечір з вечерею, свічками та іншими милими дрібницями. Також ви можете набрати їй (чи вам двом?) пінну ванну з пелюстками троянд, аромамаслами і т.д. Такий сюрприз — мрія практично будь-який заміжньої жінки. Ще один важливий момент — придумавши програму на вечір, обов'язково привітайте кохану жінку з самого ранку, зваріть ароматну каву та подаруйте гарний букет.

  • Сертифікат в спа чи б'юті-салон.

Ну яка жінка не зрадіє такому подарунку? Позбавте дружину від рутини та відправте в світ насолоди і релаксу. Посилити ефект від такого презенту можна, забравши в цей день її побутові обов'язки.

  • Кращий твій подарунок це я.

Чому б не подарувати дружині кращу версію себе? Стати саме тим чоловіком, який є ідеалом для кожної жінки. Сюди входить: сніданок та кава в ліжко, гарний букет, багато уваги та турботи, а також її основні побутові обов'язки — мийка посуду, смачна їжа і чистий будинок. Решта — на ваш розсуд.

  • Парфуми.

Зробіть подарунок Вам обом. Це актуально, якщо ви маєте уявлення про її смаки або якщо у неї закінчується її улюблений аромат — тоді зелене світло, а потім будете разом насолоджуватися її приємним запахом.

Як бачите, вся наша добірка зібрана на приємних емоціях, які відчує Ваша кохана дружина. Ну і звичайно, ніхто не відміняв класичного походу в хороший ресторан, букета з 101-ї троянди та ювелірних прикрас.

Оригінальні подарунки дружині

Який подарунок дружині 8 березня вирішують подарувати найчастіше? Зазвичай це цукерки, квіти та парфуми. І навіть якщо ви хочете зупинитися на цьому списку, презент все ще можна зробити не банальним. Вибираючи оригінальний подарунок дружині на 8 березня, перегляньте цю добіркою:

  • Незвичайні солодощі.

Безліч кондитерів пропонують свої послуги, створюючи не звичайні торти та тістечка, а справжній витвір мистецтва. Ви можете замовити ексклюзивно оформлені солодощі як в міських кондитерських, так і скориставшись пропозиціями з соціальних мереж.

  • Упаковка живих метеликів.

Створіть романтичну атмосферу та в момент несподіванки піднесіть своїй половинці коробку з тропічними метеликами, яку вона відкриє і відчує справжнє захоплення — строкаті різнобарвні метелики взметнуть в повітря та розлетяться по кімнаті.

  • Бігборд з освідченням у коханні.

Тільки уявіть радість вашої дружини, коли вранці, по дорозі на роботу чи в інше звичне для неї місце, вона побачить великий банер зі своєю фотографією та теплими словами. Така послуга є практично у всіх населених пунктах, її можна замовити на певний проміжок часу.

  • Ексклюзивний букет.

Зараз дуже популярні незвичайні композиції з квітів, солодощів, фруктів та інших матеріалів. А якщо бюджет дозволяє, Ви можете переглянути туторіал в ютуб та зробити букет на 8 березня з грошових купюр.

Головне підійти до вибору з креативом, при цьому врахувати смаки та бажання дружини, ну і звичайно ж не перестаратися.

Бюджетні подарунки дружині

Обираючи бюджетний подарунок дружині на 8 березня, проявіть фантазію та не зупиняйтеся на банальних речах на зразок листівки чи цукерок. Ринок пропонує безліч красивих та цікавих речей, які практично не позначаться на вашому бюджеті:

Хотілося би додати, що підбираючи подарунок дружині на 8 березня, незалежно від його вартості та цінності, не забудьте додати до нього слова любові, поцілунки та всю ніжність, яку Ви відчуваєте.

Ідеї: що подарувати доньці на 8 березня

Вибираючи подарунок на 8 березня доньці, в першу чергу, відштовхуйтеся від її віку. Дівчинці можна вибрати красиву ляльку чи іншу іграшку з її улюбленої серії. Підлітка можуть порадувати новенький велосипед, ролики та інше обладнання для активного відпочинку. Дорослій доньці можна підібрати красиві жіночі дрібнички, на кшталт нового одягу, сертифіката в салон чи навіть просто конверта з грошима, які вона витратить на власний розсуд.

Найкращі подарунки дочці

Для батьків дочка назавжди залишається маленькою принцесою незалежно від її віку. Так що подарувати доньці на 8 березня? Тут потрібно взяти до уваги її вік та вподобання. Підбираючи презент, можете ознайомитися з наступним списком:

  • М'яка іграшка.

Ось саме той подарунок, який поза вікових обмежень. М'яка іграшка — символ дитинства та безтурботності і, навіть якщо дочка вже доросла, завжди можна підібрати чудовий варіант, на кшталт метрового ведмедя.

  • День разом.

Такий подарунок виявиться по справжньому цінним, якщо ви часто пропадаєте на роботі і ваша дитина сумує за вами. Проведіть день разом таким чином, як забажає ваша дочка. Це може бути похід в зоопарк, цирк, парк розваг, розважальний центр, кіно, піцерію та багато іншого. Ви навіть можете заздалегідь скласти приблизний план.

  • Професійна фотосесія.

Це може бути як сімейна фотосесія, так і індивідуальна. Сімейна — універсальний варіант, який залишиться в пам'яті, як дійсно важливий та теплий момент. Індивідуальна — особливо хороший варіант для дорослої доньки.

Ну і до будь-якого з цих подарунків Ви можете сміливо додати квіти та солодощі.

Оригінальні подарунки донечці

Здивувати дочку не так просто, як здається — особливо якщо це дівчинка-підліток. Але зараз завдання набагато спрощується, адже з кожним днем з'являється все більше оригінальних варіантів:

  • Ви можете замовити її портрет. Такі картини малюють досить швидко, потрібна лише якісна фотографія. При цьому можна не просто замовити копію фото, а змінити оформлення, одяг та інше.
  • Нестандартні варіанти звичайних речей. Нехай це буде втікаючий будильник, ексклюзивна прикраса чи, наприклад, одяг або аксесуари з унікальним принтом. Варіантів дуже багато.
  • Незвичайна розвага. Аеротруба, віртуальна реальність, майстер-клас, фотосесія, уроки верхової їзди та інше.

Якщо Ви поставили собі за мету приємно здивувати дочку, варіантів її досягнення можна знайти дуже багато, ми зібрали лише основні та найцікавіші.

Бюджетні подарунки дочці

Навіть якщо Ваш бюджет обмежений, дочка не обов'язково повинна залишитися без подарунка. Є купа дрібниць, які точно її порадують. Серед універсальних бюджетних подарунків можна виділити:

  • Букет, можна не великий або, наприклад, одну красиву троянду. Також відмінно підійде квітка в горщику, за умови, що вона любить доглядати за квітами.
  • Канцелярські приладдя. На ринку представлено безліч красиво оформлених блокнотів і щоденників на всі випадки життя.
  • Набори для творчості. Це може бути стандартна вишивка хрестиком, створення різних тривимірних скульптур та багато іншого. Такі набори є для будь-якого віку.
  • Тематичні солодощі. Улюблені цукерки, незвичайний тортик оформлений до 8 березня чи набір тістечка — все підійде. За умови, що дочка любить солодке.
  • Гігієнічні засоби. Тут вибір величезний — ароматних баночок дуже багато, але ми не рекомендуємо купувати крем для обличчя чи шампунь. Придивіться до запашних мил, гелей для душу, пахощів і т.д.
  • Книга. Якщо Ваша дочка любить читати, подаруйте їй давно бажану книгу.

Подарунок на 8 березня доньці не обов'язково повинен коштувати всі гроші світу, головне підійти до його вибору з любов'ю та врахувати темперамент вашої дитини. Оточіть її увагою та турботою, і ваша принцеса буде щаслива.

Подарункові набори на 8 березня

Один з популярних подарунків жінці — подарункові набори до 8 березня. До нього можуть входити найрізноманітніші речі. Це може бути набір солодощів, мила ручної роботи, косметики, а також "вінегрет" з різних складових. Наприклад, цукерки, чашка, носочки та записочки з теплими словами в єдиному стилі. Всі подарункові бокси на 8 березня оформляються в стильні подарункові коробки.

Також є варіант замовити індивідуальні жіночі набори на 8 березня або ж скласти один такий самостійно. Попередньо потрібно подбати про складові та декоративне оформлення. Індивідуально зібраний набір, якщо він підібраний з любов'ю та відповідає бажанням вашої дочки, обов'язково її порадує.

У цьому матеріалі ми зібрали всілякі ідеї для подарунків близьким на 8 березня — мамі, дружині та дочці. Але на завершення, хотілося б сказати, що не потрібно забувати і про інших жінок — бабусі, подруги, колеги та інші дівчата також заслуговують на особливу увагу в цей день.

Вікторія Задорожна            

Контент-менеджер ПП"Час-Пік"

Поширені запитання

✅ Що подарувати на 8 березня коханій жінці?

Вибираючи оригінальний подарунок дружині на 8 березня, перегляньте цю добіркою:

  1. Цукерки Choconut MIX 150 г
  2. Кава Art Coffe Mocca, мелена 250 г
  3. Ваза ETERNA чорна
  4. Шкатулка дерев'яна на два відділення з дзеркалом AK06022
  5. Блюдо декоративне d=24 см, керамічне, настінне Прованс

Не забувайте і про інших жінок — бабусі, подруги, колеги та інші дівчата також заслуговують на особливу увагу в цей день.

✅ Чим порадувати доньку на 8 березня?

Вибираючи подарунок на 8 березня доньці, в першу чергу, відштовхуйтеся від її віку.

  1. Рюкзак із шкірзамінника 25 х 23 х 12 см
  2. Подушка сувенірна Собака
  3. Розпис по полотну Ідейка 25 х 30 см, "Банний день"
  4. Набір для творчості Умняшка Джинсові прикраси: Кольє та сережки
  5. Книга Ірбіс Комікси "Хто викрав Мону Лізу?" Джеронімо Стілтона

Ну і до будь-якого з цих подарунків Ви можете сміливо додати квіти та солодощі.