0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Що подарувати хлопцю на день Святого Валентина 14 лютого: 70+ Ідей

03.01.2023

Вступ

  1. Яким має бути подарунок коханому на 14 лютого
  2. Найкращі подарунки
  3. Романтичні подарунки
  4. Корисні подарунки
  5. Креативні та оригінальні подарунки
  6. Бюджетні чи недорогі подарунки
  7. Маленькі подарунки
  8. Що не можна дарувати коханому хлопцю на 14 лютого

Заключення

День усіх закоханих – міжнародне свято, яке святкують практично у всіх розвинених країнах, включаючи Україну. Цього дня, 14 лютого, прийнято вітати коханих, дарувати їм позитивні емоції, валентинки, подарунки та влаштовувати сюрпризи.

У цьому матеріалі ми зібрали неймовірну кількість цікавих ідей, що можна подарувати хлопцю на День закоханих, включаючи романтичні, практичні, бюджетні, оригінальні та невеликі подарунки другій половинці. А також розповіли яким має бути подарунок на 14 лютого хлопцю.

Подарунок коханому на день Закоханих: яким повинен бути?

Вибрати подарунок хлопцю на 14 лютого не так просто, особливо, якщо Ви ще не дуже довго разом. Визначаючи, що подарувати хлопцю на Валентина, Ви можете відштовхуватися від наступних моментів:

  • бюджет;
  • смакові уподобання та стиль хлопця;
  • бажання подарувати щось класичне чи здивувати.

Наприклад, традиційним подарунком у японських дівчат вважається перетоплений чи самостійно приготований шоколад. У Данії це засушені квіти білого кольору, у француженок прийнято дарувати ювелірку. Але це лише канони, тільки Ви можете знати, що саме порадує вашу кохану людину.

Також подарунки на День закоханих хлопцеві можна поділити на незвичайні, жартівливі, романтичні, практичні та сувеніри. Який із типів вибрати залежить знову ж таки від бюджету, періоду ваших стосунків та характеру одержувача. Також можна не зупинятися на одному з типів, а скомбінувати декілька з них, наприклад, додати до практичного презенту щось миле та романтичне.

Далі ми підготували цілий список варіантів подарунка, серед яких Ви, ймовірно, знайдете оптимальний для Вас та Вашого хлопця.

Найкращі подарунки

Ці подарунки ми спеціально відібрали окремо, адже тут зібрано речі, які будуть цікаві чоловікам на думку самих чоловіків. Отже:

  1. Флагман;
  2. PlayStation 5;
  3. Безпровідні навушники;
  4. Карти для покеру або бриджу;
  5. Зовнішній акумулятор;
  6. Стильні келихи для пива або склянки для віскі;
  7. Зовнішня пам'ять комп'ютера;
  8. Шкіряний гаманець;
  9. Квадрокоптер;
  10. Bluetooth-колонка;
  11. Масажер;
  12. Швейцарський ніж;
  13. Браслет зі шкіри із дорогоцінним металом;
  14. Статусна ручка;
  15. Тример;
  16. Набір для пікніка чи барбекю;
  17. Рюкзак або сумка для ноутбука;
  18. Подарунок 18+;
  19. Пляшка елітного алкоголю;
  20. Набір для гри в покер.

Це лише кілька класних варіантів що подарувати хлопцеві на День св. Валентина. Ви можете вибрати один з них, або виявити фантазію, відштовхуючись від цього списку. Також такий подарунок на День закоханих хлопцю можна доповнити романтичними дрібницями, і не забувайте про оформлення.

Романтичні подарунки

Що може бути логічніше романтичного подарунка хлопцю на День Святого Валентина? Причому він не обов’язково повинен бути милим та непотрібним, до цього списку входять досить практичні речі, необхідні в повсякденному житті. Можна розглянути наступні ідеї подарунків на 14 лютого для хлопця:

  1. Нічник-проектор зоряного неба;
  2. Романтичне побачення (майстер-клас, кінна прогулянка, катання на лижах тощо);
  3. Фото-світильник;
  4. Набір для створення 3D зліпку рук;
  5. Плед-пончо для двох.
  6. Столик для сніданку у ліжко;
  7. Ділянка на Місяці;
  8. Набір для вина чи віскі;
  9. Фотосесія Love Story.

Ще один цікавий романтичний варіант що подарувати хлопцеві на День Святого Валентина – солодощі. Це можуть бути печиво з прогнозами, букет із цукерок та фруктів, тематичний шоколад, красиво оформлений бокс та багато іншого. Це може бути як самостійний, так і додатковий подарунок до практичного.

Корисні подарунки

Тут ми зібрали універсальні практичні подарунки, які стануть у нагоді чоловіку. Такий подарунок коханому на День закоханих – ідеальний варіант, якщо ви не довго перебуваєте у стосунках і не дуже добре знаєте потреби партнера. Ось ця добірка:

  1. Шкіряний ремінь з ініціалами;
  2. Візитниця або затискач для грошейзі шкіри;
  3. Ключниця;
  4. Портсигар або запальничка з гравіюванням;
  5. Сумка для ноутбука чи рюкзак;
  6. Барсетка або портмоне;
  7. Електрична зубна щітка;
  8. Махровий халат;
  9. Дорога ручка;
  10. Шпилька для краватки;
  11. Набір для догляду за взуттям;
  12. Екшн камера;
  13. Інвентар для спортсмена;
  14. Накидка на крісло водія, кріплення для телефону, відеореєстратор і т.д. для автовласника;
  15. Організатор на робочий стіл;
  16. Сумка для документів;
  17. Діловий щоденник;
  18. Ігрові аксесуари для геймерів;
  19. Гамак для ніг під стіл;
  20. Швейцарський ніж;
  21. Приладдя для риболовлі чи полювання.

Якщо Ви вирішили зупинитися на практичному подарунку, рекомендуємо доповнити його чимось незвичайним, на зразок букету з шкарпеток, смаколиків або пляшкою хорошого алкоголю.

Креативні та оригінальні подарунки

Креативні, веселі та оригінальні подарунки – окрема категорія, яку можна чудово поєднувати із романтичною атмосферою свята. Отже, ось цікаві ідеї що подарувати коханому на День закоханих:

  1. Медаль хлопцю за якісь конкретні заслуги у ваших стосунках. Можна також провести жартівливу номінацію – буде весело та мило.
  2. Чекова книжка бажань. Ви можете вписати туди всі його улюблені заняття, або можливе звільнення від занять, які йому не дуже подобаються. Виявіть фантазію.
  3. Настільна гра для двох. Сьогодні такі настільні ігри випускаються у величезній кількості: вони можуть бути психологічними і налаштованими на пізнання партнера, можуть бути романтичними та 18+.
  4. Портрет по фото. Багато художників у мережі пропонують виконати портрет з фотографії, але його потрібно замовити завчасно, щоб робота була готова до свята.
  5. Портативна кавоварка. Дуже незвичайний та приємний подарунок, особливо для автомобіліста. Вона компактна та працює від прикурювача.

Ще незвичайний подарунок коханому на 14 лютого можна виконати власноруч або зробити його доповненням до основного. Наприклад, дуже цінно виглядатиме торт чи печиво, приготоване самостійно. Сюди ж, записки на кшталт “100 причин кохання” та різноманітний хенд-мейд. Головне, при виборі та врученні подарунка, прояв щирості ваших почуттів до чоловіка.

Бюджетні та недорогі подарунки

Недорогий подарунок – не означає непотрібний. Можна придумати масу бюджетних варіантів, які полегшать повсякденне життя та зроблять його приємнішим. Головне орієнтуватися на уподобання партнера та його спосіб життя:

  1. Якісна кава;
  2. Турка;
  3. Кавомолка;
  4. Чашка з романтичним принтом;
  5. Набір чаю із заварником;
  6. Щоденник;
  7. Корисні аксесуари у машину;
  8. Шкарпетки в подарунковій упаковці, банці тощо;
  9. Пляшка для води;
  10. Фляга;
  11. Power Bank;
  12. Банний рушник.

Головне пам'ятати – справа не в ціні подарунка, а у виявленій увазі. Виберіть те, що йому справді знадобиться, щось не банальне. Можна витратити купу грошей на дорогий і непотрібний людині подарунок, а можна виявити любов та турботу, обравши щось недороге та приємне.

Маленькі подарунки

Такі сувеніри можуть бути як жартівливим подарунком, так і корисним. З їхньою допомогою можна підняти настрій коханому та здивувати його. Постарайтеся вибрати такий подарунок, щоб він не збирав пил десь на полиці, а приносив користь. Так, ваш хлопець користуватиметься ним та постійно про вас думатиме. Наприклад:

  1. Підставка для чашки з підігрівом;
  2. Нічник;
  3. Чохол для смартфона з вашою спільною фотографією;
  4. Декоративна подушка з індивідуальним принтом (ваше фото чи напис);
  5. Електронна фоторамка;
  6. Запальничка з гравіюванням;
  7. Келихи для вина чи склянки для віскі;

Купивши подарунок коханому на 14 лютого, не забудьте про гарне та романтичне оформлення, а також відповідну атмосферу.

Що не можна дарувати коханому хлопцю на 14 лютого

Якщо Ви вирішили підійти до вибору подарунка з усією відповідальністю, потрібно врахувати речі, які дарувати точно не варто. Так Ви можете просто зіпсувати настрій і засмутити коханого. Цей список містить наступні подарунки:

  1. Дрібничка. Сюди входять найрізноманітніші банальні сувеніри, які тільки займатимуть місце на полицях та збиратиму пил.
  2. Набір для особистої гігієни. Ми говоримо про стандартні комплекти з мас-маркету, якими завалені полиці недорогих магазинів.
  3. Домашній вихованець. Єдиний варіант, коли такий подарунок доречний, якщо ви на 100% впевнені, що ваш партнер хоче саме цю тварину, саме цієї статі та саме в цей момент. Інакше не ризикуйте. І в будь-якому разі, краще, якщо такий подарунок він вибере самостійно.
  4. Подарунок із натяком. Сюди належить абсолютно все, що може викликати у вашого хлопця асоціацію з його недоліками.
  5. Парфумована вода. Якщо ви не знаєте, який парфум любить ваш хлопець, не даруйте на свій смак. Він повинен насамперед подобатися йому, а не вам, а ще підходити йому.
  6. Одяг. Якщо вже ви і вирішили дарувати одяг, то краще купити його все-таки разом. Єдиний виняток – йому сподобалася якась конкретна річ, але він її так і не купив.

Це лише рекомендації – тільки Ви знаєте доречний чи ні обраний подарунок. Але якщо Ви нещодавно та не достатньо близько знайомі зі своїм хлопцем, радимо прислухатися до цих порад. Так Ви зможете підібрати найкращий подарунок на 14 лютого хлопцеві, який принесе лише позитивні емоції, зблизить Вас та зробить пару міцнішою.

Заключення

Вибираючи, що подарувати хлопцю на День Святого Валентина, Ви можете сміливо озброїтись списком наших ідей. Головне, при виборі подарунка хлопцеві на 14 лютого Ваші до нього почуття та емоції. Покажіть своєму молодому чоловікові Вашу любов та відданість, обравши дійсно потрібний та приємний для нього презент, виходячи з темпераменту, захоплень та стилю. Також не соромтеся ваших почуттів, створіть особливу атмосферу, продумайте слова та пакування.

Вікторія Задорожна            

Контент-менеджер ПП"Час-Пік"

Поширені запитання

✅ Які недорогі варіанти подарунків для хлопця є у Час-Пік?

✅ Який статусний подарунок можна подарувати коханому на 14 лютого?

Для таких чоловіків найкраще підійдуть речі, які підкреслять їхнє місце та статус у суспільстві. Зверніть увагу на такі позиції:

✅ Що подарувати на День закоханих активному хлопцю, який любить різні кемпінги та великі компанії?

✅ Який подарунок на 14 лютого пасуватиме практичному хлопцю?