0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Його величність - ластик!

24.02.2017

Вдаючись у подробиці словника, ластик – це шматочок обробленої гуми, яка допомагає стерти щось написане. Ластик по праву відноситься до канцелярських товарів yes. Він присутній на кожному робочому місці і тим більше є у кожного школяра і студента.

Ластики можуть бути виготовлені з пластику або ж синтетики, з натурального або штучного каучуку.

            
         

Яку гумку краще вибрати blush? Все залежить від того, що потрібно стерти і від того наскільки якісний папір.

Для того, щоб стерти чорнографітний олівець, гумка має бути м'якою і кришитися, так як при стиранні частинки її повинні відділятися.

Кольорові олівці стираються важче і для цієї мети необхідні ластики твердіші.

Для того, щоб стирати чорнило, необхідні найтвердіші ластики, але користуватися ними потрібно дуже обережно, так як якщо сильно терти може деформуватися папір і з'явитися дірка на поверхні. 

Пластикові (синтетичні) – виробляються з м'якого вінілу, в якому не так багато частинок, які відповідають за якість тертя. Такі ластики практично не ушкоджують поверхню.

Ластики з натурального каучуку – дуже пластичні й гнучкі, вони стирають за рахунок того, що видаляють поверхневий шар і використовуються для стирання з ватману або ж з щільного паперу. Такі ластики краще використовувати саме для того, щоб витирати кольорові олівці і кулькові ручки.

Ластики з штучного каучуку досить м'які, легко можуть розламатися і сильно кришитися. Такі ластики можна використовувати в принципі на папері будь-якої щільності, можна витирати і не один раз на тому ж самому місці і не переживати про те, що може пошкодитися поверхня, з якої Ви витираєте.

Купити гумкиsmiley відомих виробників Ви легко можете на нашому сайті, перейшовши за посиланням: Ластикі