0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Папки на любий смак

15.03.2017

У той час, коли робочий стіл завалений купою різних документів, мимоволі доводиться замислюватися про правильну організацію робочого місця. Для вирішення цієї проблеми, як правило, вдаються до допомоги різних папок.

У переліку сучасних канцелярських товарів існує величезна кількість подібного приладдя для зберігання різних документів. Це і архівні варіанти папок, папки-конверти, архівна коробка, швидкозшивачі, візитниці та інші варіанти.

До офісних папок відносять папку-коробку, яка являє собою виріб з міцного матеріалу. Для їх виготовлення використовується пластик або щільний картон. Для їх закривання використовуються еластичні матеріали, такі як гума, липучка, кнопка. У таких папках досить зручно зберігати різні документи. Їх можна використовувати, як всередині офісу, так і за його межами.

Основна функція папок-кутників і папок-конвертів, полягає в тому, щоб захистити документи від впливу вологи, пилу та інших негативних, для паперу, впливів. Виготовляються різні варіанти подібних канцтоварів, які розрізняються як за кольором, так і за своїм функціоналом.

Найпопулярнішим офісним варіантом є папки-реєстратори. Ці папки дозволяють зберігати документи в цілості й схоронності. У таких папках використовуються притискні механізми, які виглядають у вигляді кілець.

Папки-портфелі найбільше підходять для відряджень або на ділових зустрічах. Папки-портфелі виготовляються досить місткими і мають кілька відділень. Такі папки виготовляються з полімерних матеріалів. Є варіант дорожчий для ділових зустрічей, який виготовляється з натуральної шкіри.

Оскільки призначення архівних папок це досить великий термін зберігання документів в архівах, ці варіанти канцелярського приладдя виготовляються з міцного матеріалу. Папка-коробка призначена для зберігання документів, дуже містка і характеризується довговічністю.

Для інших потребможна віднести папки для меню, які використовуються в кафе і ресторанах, візитниці, призначені для системного зберігання пластикових карток і всіляких візиток.

І хоч ми і живемо в XXI столітті комп'ютерна ера ще не скасувала використання паперу для документів. Тому папки не втратили своєї актуальності і користуються попитом. Придбати папки-реєстратори, папки на кнопку, швидкозшивачі, папкипортфелі та інші Ви можете в нашому інтернет магазині. Наш асортиментний ряд задовольнить попит будь-якого покупця. Детальніше: ПАПКИ

Папка А4 Eco-Eagle на гумку 550 мкм, пластикова, 3 неонові кольори 3050-00Neon
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
51.90