0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Коректор канцелярскій

20.07.2017

Коректор - це пристрій, який дозволяє виправляти дефекти в написанні текстів на папері.

Всі коректори діляться на три категорії, залежно від типу коректуючої рідини. Коригувальна рідина може бути на основі спирту, води або ж на основі масла.

Якщо говорити про коректорі на спирту, то головною перевагою тут є те, що такий коректор швидко висихає. До того ж його основа не боїться перепаду температур, він не замерзне навіть у тому випадку, якщо його залишити на морозі. Але є і недоліки, він має різкий запах, до того ж він небезпечний тим, що легко запалюється. Ще один недолік в тому, що такий коректор швидко висихає у флаконі.

Коректор на водяній основі сохне повільно і часто призводить до деформації того місця листка, де використовується. Перевагою цього виду є те, що він не горить, не має неприємного запаху і повністю безпечний для здоров'я. Мінус його в тому, що такий коректор може легко замерзнути, перебуваючи в холодному рюкзаку взимку.

Коректор на масляній основі має тільки позитивні якості. Але зустріти подібні коректори досить важко.

Всі коректори класифікуються залежно від технології видалення дефектів. Найдешевший варіант - це пензлик, такий коректор складається з невеликої пластикової пляшки, в ковпачок якої вбудований пензлик. Недоліком тут є не чітке видалення дефектів. При необережному поводженні з таким коректором можна зробити на папері пляму.

Більш сучасним і професійним є використання ручки-коректора. Технічно він влаштований приблизно точно так, як і звичайна ручка. Тобто це кулька на кінчику стержня, який і зафарбовує дефекти. Видаляються дефекти таким коректором дуже якісно, ​​але вона вимагає догляду. Після використання кінчик ручки-коректора потрібно акуратно протерти і надіти ковпачок.

Ще існують стрічкові коректори. В такому випадку на коректуючу область наноситься спеціальна стрічка з поліефірної плівки. Перевага тут у тому, що коригування відбувається максимально рівно, якісно і ефективно. На практиці за допомогою такого коректора відмінно виправляти не тільки друковані, а й рукописні тексти теж.

Купити коректори відомих виробників Ви можете на сайті Час-Пік. Наші консультанти дадуть Вам повну консультацію і допоможуть з вибором даної продукції.