0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Калькулятор - невід'ємна частина сучасного світу.

27.10.2017

Калькулятор - це незамінна річ практично для кожної людини. Калькулятор використовується, як на роботі, так і в домашніх умовах. Для домашнього використання калькулятора, можна придбати звичайний.

Що потрібно знати при покупці калькулятора?

Розрядність:

При покупці калькулятора, варто знати, для яких цілей буде використовуватися калькулятор. Необхідно визначити кількість цифр розміщених на дисплеї калькулятора. На дисплеї калькулятора може міститися від 8 до 14 цифр. Виходячи з цього стає зрозуміло, що чим менше цифр вміщається на дисплеї, тим дешевше він в ціні.

Живлення:

Існує два види живлення калькулятора: перший від сонячної батареї, а другий від сонячної батареї + звичайні батарейки. По виду вони, так само, розрізняються, калькулятор на батарейках набагато більше і важче, а калькулятор на сонячному живленні набагато легше і тонше.

Калькулятор на батарейках може працювати при будь-якому освітлення, а калькулятор на сонячному живленні працює тільки при хорошому освітленні.

Кнопки:

Якість кнопок дуже важлива деталь будь-якого калькулятора. Вони дуже різноманітні, основними вважаються: прозорі, сенсорні, пластикові. Найбільш популярними вважаються пластикові кнопки, так як, напис на них наноситься при виготовленні, тому вони не стираються. При покупці калькулятора варто звернути увагу, щоб кнопки не западали.

Дисплей:

На калькуляторах дисплей зазвичай сірого кольору і він рідкокристалічний. Тому, для того, щоб калькулятор прослужив довго, необхідно, щоб дисплей був захищений або плівкою, або захисним склом. Найголовніше, щоб всі цифри на дисплеї були чітко видні.

На сьогоднішній день, дуже багато виробників калькуляторів, але не кожен виробник намагається витримувати належну якість. Знаючи основні ознаки хорошого і якісного калькулятора, придбати його не складе особливих труднощів.

Вибирати калькулятор потрібно дуже уважно, щоб незабаром не довелося купувати йому заміну. Слід звернути увагу і на виробника. На сьогодні вважаються хорошими калькулятори таких торгових марок як BRILLIANT і CITIZEN.

Купити калькулятор інженерний, бухгалтерський, для школяра або для домашніх потреб Ви можете на нашому сайті: Калькулятор