0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Сейфи. Шафи металеві. Шафи бухгалтерські.

06.06.2018

Неправильне зберігання документів - це подвійна втрата грошей. Вирішити цю проблему дозволяє група продукції під загальною назвою - шафи металеві для документів (архівні, для архівів). Пропонуються різні конструкції металевих шаф для документів, що забезпечують надійне зберігання, правильно підібрані металеві шафи бухгалтерські забезпечать швидку архівацію і зручний пошук необхідного документа. Естетичний зовнішній вигляд канцелярських металевих шаф дозволяє експлуатувати не тільки в архівних приміщеннях, але Ви можете їх використовувати і в престижних офісах.
Абонентські шафи (шафи касирів, поштові скриньки) широко застосовуються в банках та відділеннях банків для зберігання платіжних документів
.

Вогнестійкі (пожежостійкі) шафи призначені для забезпечення схоронності документів і цінностей та інших важливих речей у разі виникнення пожежі. Вони поставляються як з ключовими, так і з електронними кодовими замками.

Сейф - один з найважливіших елементів комплексу заходів щодо забезпечення збереження документів, цінностей та інших важливих речей. Сейф - це спокій та впевненість для власника. Є три види сейфів по функціональності і конструкції:

Вогнестійкі

- Зламостійкі

- Вогнезломостійкі.

Кожен з них оснащений певним рівнем захисту, який захищає Ваші цінності, гроші і документи від впливу вогню, зломів і вибухів. Ви можете

Ви можетеКупити сейфи, шафи бухгалтерські, шафи металевіна сайті «Час-Пік», а ми подбаємо про зручну і швидку доставку, щоб Ви залишились задоволені співпрацею з нами.

1