Кава та чай цілком ймовірно найпоширеніші гарячі напої у світі. Історія вживання цих напоїв сягає корінням у давні століття, а сьогодні багато людей просто не уявляють свій день без чашки чаю, капучіно або еспресо. У каталозі інтернет-магазину «Час-Пік» широко представлений різноманітний асортимент кави та чаю. Ми підібрали продукцію поширених виробників, щоб насолоджуватися особливими смаками і ароматами кожної ТМ.
Чай це напій, який отримують в результаті заварювання, настоювання або нетривалого кип'ятіння оброблених спеціальним чином листочків і пучків чайних кущів. Чай поділяють в залежності від типу сировини, що використовується при заготівлі, на вищі, середні і нижчі сорти. Виділяють наступні поширені види чаїв: чорний, зелений, білий, жовтий. Ще в стародавні часи люди використовували чай як лікарський засіб. Унікальний природний хімічний склад цього напою впливає сприятливо на організм людини. У багатьох сортах чаю містяться кофеїн і теїн, які надають тонізуючий ефект на серцево-судинну систему, зменшує спазм судин і нормалізує артеріальний тиск, і на роботу нервової системи, знімає втому і підвищує працездатність. Вітаміни групи В, вітамін Р, РР, С, а також калій, кальцій, фосфор, фтор і інші мікроелементи, що містяться в готовому напої, беруть участь в обміні речовин.
Цукор – це продукт харчування з солодким смаком, який відноситися до категорії дисахаридів і складається з фруктози і глюкози.
Існують такі види цукру в залежності від сировини виробництва:
- тростинний цукор видобувається із стебел цукрової тростини;
- буряковий цукор видобувається з коренеплодів цукрових буряків;
- пальмовий цукор у регіонах Азії і в країнах, де ростуть пальми, добувають із соку цих дерев;
- кленовий цукор виготовляють з цукрового клену у Канаді.
Існує ще солодовий і сорговий цукор, але вони не достатньо поширені. За формою випуску буває цукор-пісок та спресований цукор-рафінад.
Вибрати та придбати каву, чай та цукор можна на сайті інтернет магазину «Час-Пік», потрібно лише оформити замовлення в будь-який зручний для Вас час.