0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

200+ ідей: що подарувати на Новий 2023 рік

08.12.2022

Зміст:

  1. Вступ

  2. Подарунки на Новий рік для дітей
    1. Подарунки дівчаткам
    2. Подарунки хлопчикам
  3. Подарунки на новий рік для всієї родини
    1. Подарунки дружині
    2. Подарунки чоловікові
    3. Подарунки батькам
  4. Що подарувати дівчині/хлопцеві на Новий рік?
  5. Що подарувати друзям на Новий рік?
    1. Подарунки подрузі
    2. Подарунки другові
  6. Оригінальні та цікаві подарунки на Новий рік
  7. Бюджетні подарунки на Новий рік
  8. Подарунки на Новий рік 2023 – від яких ідей краще відмовитись
  9. Висновок

Новий рік – найтепліше та найчарівніше свято, на яке чекають і діти, і дорослі. Дух чаклунства ширяє в повітрі ще з самого початку грудня, міста змінюються та сяють різнобарвними вогнями, а люди масово шукають де святкувати та що подарувати на Новий рік близьким.

У цьому матеріалі ми зібрали величезну добірку подарунків на Новий рік та, для вашого комфорту, розбили її на категорії – новорічні подарунки для дітей, коханих, родичів та друзів. Якщо Ви ще не зробили остаточний вибір, і не вирішили що саме піднести близьким цієї чудової ночі, перегляньте наші ідеї новорічних подарунків.

Подарунки на Новий рік для дітей

Насамперед на Новий рік чекають саме діти, адже Дід Мороз існує та обов'язково принесе їм такі бажані подарунки. До того ж, сама атмосфера свята, гірлянди, тонни мішури, яскрава ялинка та бенгальські вогні – вже викликають захоплення у малюків. При цьому кожна дитина вірить у диво та мріє, що Дід Мороз прилетить та вручить їй найкращий подарунок. І саме батьки створюють для малюка цю казку та відіграють роль чарівників. У цьому розділі ми зібрали ідеї що подарувати дитині на Новий рік виходячи з її статі та віку.

Подарунки дівчаткам

Тут ми зібрали ідеї подарунків на Новий рік для дівчаток від року до підліткового віку. Також у цьому розділі ви побачите як дорогі, так і бюджетні подарунки, які обов'язково порадують вашу малечу.

Подарунки дівчинці від 1 до 3 років на Новий рік

Це той вік, у якому здивувати та порадувати дитину найпростіше, адже досить гучної та яскравої іграшки. Продумайте що подарувати на Новий рік 2023 так, щоб малюк не тільки зрадів, але й отримав користь – тут будуть доречні різні розвиваючі іграшки, наприклад:

  • Сортер. Ця іграшка потрібна для розвитку моторики та логіки. Зараз є не тільки стандартні кубики, а й різні сортери оригінальної форми на зразок будиночка, пірамідки та іншого зі звуковим та світловим супроводом.
  • Каталка. Ще одна іграшка, що дуже полюбилася малюкам. Її можна брати з собою на прогулянки, в садок або просто возити по дому. Є дуже милі каталки, які видають звуки або блимають під час руху.
  • Книжка. І тут ми не говоримо про звичайні книжки. Зараз є різні розважально-розвиваючі книги з яскравими картинками, наклейками, квестами, світловими та звуковими ефектами.

Подарунки дівчинці від 4 до 5 років на Новий рік

Недаремно цей вік називають віком "чому". Дошкільнятам цікаво абсолютно все нове, будь це малювання, рольові ігри чи просто прогулянки. Батьки чують на день просто не можливу кількість “чому”. У такому віці, обираючи подарунки до Нового року, потрібно враховувати інтереси дитини. Ось чотири цікаві та універсальні варіанти:

  • Конструктор. Універсальний та дуже корисний подарунок дівчинці на Новий рік, який подобається дітям незалежно від віку. Для дівчаток 4-5 років відмінно підійде конструктор за мотивами улюбленого мультика чи просто яскраві будинки з різними тваринами та предметами. Також зверніть увагу на 3D-конструктори.
  • Набір для малювання. Якщо ваша дитина любить малювати, ви можете вибрати для неї зручний та оригінальний набір з крейдою, пальчиковими фарбами, трафаретами, штампами та багатьма іншими доповненнями.
  • Лялька та аксесуари до неї. Більшість маленьких дівчаток люблять ляльки, адже з ними можна як грати в дочки-матері чи салон краси, так і просто поряд заснути. Зараз величезний вибір ляльок з купою аксесуарів на кшталт Братц, Лол, Монстер Хай і т.д.
  • Інтерактивна іграшка. Найчастіше такі іграшки виконані у вигляді роботів чи домашніх тварин. Подаруйте дівчинці роботизоване та дуже реалістичне цуценя, або навіть монстрика, щоб вона могла грати з ним та навчати різним трюкам. Ви здивуєтеся, але зараз є інтерактивні іграшки, які ходять по п'ятах за господарем, вміють досліджувати територію, вести діалог та багато іншого.

Подарунки дівчинці від 6 до 9 років на Новий рік

У цьому віці у дитини вже набагато менше часу на ігри, при цьому малюк стає набагато спокійнішим і посидючішим. Цей період дуже добре підходить для появи першого хобі. Ось які подарунки на Новий рік для дітей ми рекомендуємо подарувати дочці 6-9 років на Новий рік:

  • Набір для творчості. Вибирайте такий набір виходячи із захоплень малюка – це може бути бісероплетіння, створення картин із мозаїки, різні види рукоділля або навіть варіння мила.
  • Настолка. Настільна гра – це можливість не тільки порадувати малечу, але й забезпечити їй дозвілля у родинному колі або у колі друзів. Розгляньте ігри, які допомагають розвинути ерудицію, кмітливість та логіку.
  • Музичний інструмент. Якщо ваша дочка захоплюється музичною творчістю, ви можете подарувати їй чотириструнну гітару, укулеле, синтезатор чи інший інструмент, залежно від її уподобань.

Подарунки дівчинці від 10 до 13 років на Новий рік

У цьому віці дуже змінюється коло інтересів, тому будьте уважні. Те, що могло зацікавити дитину ще рік тому, зараз може здатися абсолютно непотрібним. Вибираючи новорічний подарунок для доньки, треба орієнтуватися на її поточні захоплення або знайти щось універсальне, що порадує дівчинку. Ось кілька варіантів:

  • Колекційна статуетка чи іграшка. Якщо у дитини є улюблений супергерой, або вона фанатіє від якогось мультика чи аніме, ви можете подарувати їй зменшену копію улюбленого персонажа. Якщо ж у неї вже є колекція фігурок, уважно вивчіть її та визначте фігурку, якої немає.
  • Набір для експериментів. Цей подарунок відноситься до універсальних, тому що забезпечить цікаве проведення часу для будь-якої дитини. Це можуть бути захопливі експерименти з хімії, фізики, біології тощо.
  • Спорт інвентар. Це може бути електросамокат, ролики, велосипед та багато іншого.
  • Картина по номерам. Вибираючи таку картину, рекомендуємо почитати з найменш складних, щоб у дівчинки точно вийшло.

Подарунки дівчинці старше 13 років на Новий рік

У цьому віці головні подарунки для дівчаток на Новий рік – гаджети. Також Ви можете розглянути різні речі для хобі дитини, якщо вона цікавиться чимось конкретним. Ось кілька варіантів:

  • Смартфон. Це може бути як флагман, якщо дозволяє бюджет, так і просто добротна продуктивна модель з гарною камерою.
  • Bluetooth-колонка. Ще один гаджет, який сподобається підлітку. Вибираючи портативну колонку, зверніть увагу на її дизайн та ємність батареї.
  • Smart watch. Це не просто гарний годинник, за допомогою якого можна перемикати музику, переписуватися та навіть дзвонити, не використовуючи смартфон. Також у функціоналі є можливість відстежувати кроки та іншу активність, що особливо цікаво спортивним дівчаткам.
  • Худі. Розгляньте об'ємні моделі оверсайз із нових колекцій, підлітки люблять такі комфортні та злегка мішкуваті речі.

Це лише кілька ідей – підсумковий подарунок залежить від вашого бюджету, фантазії та захоплень конкретної дитини.

Подарунки хлопчикам

В цьому розділі ми зібрали актуальні дитячі подарунки на Новий рік для хлопчика, розподіливши їх за віком одержувача. Вибираючи подарунки на Новий рік хлопчику, обов'язково враховуйте його захоплення.

Подарунки хлопчику від 1 до 4 років на Новий рік:

  • М'яка іграшка. Для найменших краще взяти невелику та не надто ворсисту іграшку, а для старших підійдуть і великі. Така іграшка зможе стати першим другом вашому малюкові.
  • Іграшка у ванну кімнату. Вибираючи подарунок хлопчику на Новий рік, зверніть увагу на різні фонтанчики, підводні та плаваючі іграшки.
  • Кінетичний пісок. До нього варто купити різні формочки, щоб дитина могла займатися ліпленням. Цей матеріал відмінно підходить для розвитку творчих навичок, посидючості та дрібної моторики.
  • Пазл для підлоги. Такі пазли складаються з яскравих великих елементів із зображенням різних персонажів та іншими веселими картинками. Маля зможе складати його на підлозі. Це допоможе розвитку його асоціативного мислення та дрібної моторики.

Подарунки хлопчику від 5 до 6 років на Новий рік:

  • Конструктор. Зараз є безліч різних наборів, включаючи Лего, Майнкрафт і багато інших. Вони не лише розважать дитину, а й допоможуть розвинути уяву та дрібну моторику.
  • Іграшки та атрибутика з улюблених мультиків чи ігор. Є різні колекційні фігурки, одяг з принтами, конструктори та багато іншого. Також ви можете придбати малюкові бокс із різними предметами з його улюбленого мультика/гри.
  • Настільна гра. Вибирайте гру виходячи з його інтересів, віку та рівня розвитку. Він зможе грати як із сім'єю, так і з друзями, при цьому, розвиваючи ерудицію, спостережливість, посидючість та логіку.
  • Комікс чи книга. Особливо цікаві в такому віці інтерактивні книги, вивчаючи які, малюк вирішуватиме загадки та виконуватиме незвичайні завдання.
  • Набір для малювання. Для любителів малювати зараз є велика кількість наборів, які включають олівці, фарби, фломастери, трафарети та багато іншого.

Подарунки хлопчику від 7 до 9 років на Новий рік:

  • Техніка на радіокеруванні. Це може бути робот, квадрокоптер, вертоліт чи машина. Наразі є дуже круті моделі, які розвивають гарну швидкість та з ними можна грати на вулиці.
  • Ковзани чи ролики. Відмінний зимовий подарунок, який сподобається малюкові в такому віці. Якщо хлопчик не вміє кататися взагалі, виберіть модель для початківців, яка допоможе йому навчитися швидше. Для дітей, які вже вміють кататися, можна підібрати більш просунуту модель.
  • М'яч. Купуйте грязе- та водостійкий міцний м'яч, яким можна буде грати на вулиці з друзями без страху, що він швидко порветься.

Подарунки хлопчику від 10 до 13 років на Новий рік:

  • Nintendo, Playstation чи Xbox. Ігрова консоль напевно найкращий подарунок у цьому віці, адже практично всі підлітки люблять комп'ютерні ігри. Також з її допомогою можна слухати музику, дивитися фільми та серіали.
  • Портативна колонка. Вибираючи Bluetooth-колонку, оцінюйте її за наявністю вологозахисту, дизайном та ємністю акумулятора. Розмір залежить від того, чи буде підліток слухати її на вулиці або вдома.
  • eBook. Електронні книги у такому віці дозволять дитині швидко завантажувати та читати цікаву літературу, а також туди можна підвантажити електронні підручники.
  • Фітнес-браслет. Це не тільки стильний аксесуар, а й можливість відстежувати якість сну та активність підлітка.
  • Електросамокат. Зовні він практично не відрізняється від звичайного, при цьому має багато переваг, полегшує пересування та на ньому просто дуже весело їздити.

Подарунки хлопчику старше 13 років на Новий рік:

  • Smart Watch. Відмінний подарунок для підлітка, який дозволить спілкуватися у чатах, перемикати музику, відповідати на дзвінки, відстежувати активність та сон, не беручи до рук смартфон. Вибираючи модель, ви можете сміливо радитися з дитиною, щоб знати потрібний для неї функціонал та вибрати класний дизайн.
  • Планшет. Універсальна річ для навчання та дозвілля, яка дозволяє читати, дивитися відео, грати та навіть малювати. Класним планшетом з клавіатурою можна навіть замінити ноутбук.
  • Зовнішній акумулятор. Зверніть увагу на потужні павербанки з кількома входами, щоб дитина могла одночасно підзарядити телефон та інші гаджети.
  • Bluetooth-навушники. Вони є як мініатюрні з вологозахистом, так і повнорозмірні. Залежно від захоплень дитини, Ви можете вибрати модель для спорту, прогулянок чи використання за комп'ютером.
  • Екшн-камера. Це може бути просунута GoPro або доступна модель залежно від вашого бюджету. З її допомогою можна зняти відео-пригоди з друзями, а завдяки кріпленню на одяг чи головний убір, руки залишатимуться вільними.

У будь-якому випадку, вибираючи дитячі новорічні подарунки, важливо проявити емпатію та відштовхуватися від інтересів самої дитини. А також не забудьте про святкове оформлення та сам процес дарування.

Подарунки на Новий рік для всієї родини

Не тільки діти потребують новорічного дива та чарів. Ви можете порадувати інших близьких людей, включаючи вашу родину. У цьому розділі ми зібрали цікаві та корисні подарунки на Новий рік для всієї родини, включаючи подарунки для дружини, чоловіка та батьків.

Подарунки дружині

Тут ми зібрали ідеї, серед яких ви можете вибрати цікавий та корисний подарунок дружині на Новий рік при будь-якому бюджеті:

Це лише кілька можливих варіантів що подарувати дружині на Новий рік – вибираючи подарунок на Новий рік дружині, просто проявіть своє кохання та фантазію.

Подарунки чоловікові

Тут Ви можете вибрати подарунок чоловікові на Новий рік, який стане безпрограшним варіантом для чоловіків із різними захопленнями. Список складається із загальних варіантів що подарувати чоловікові на Новий рік з конкретними прикладами в кожному:

  • Гаджети
  1. eBook
  2. Smart Watch
  3. Bluetooth-навушники
  4.  Консоль
  • Одяг
  1. Теплі шкарпетки з новорічним принтом
  2. Комплект із шапки та шарфу
  3. Халат
  4. Светр із оленями
  5. М'яка піжама
  • Речі для кемпінгу
  1. Похідні рації
  2. Сучасний ліхтарик
  3. Швейцарський ніж
  4. Котел або піч для походів
  5. Спальний мішок
  • Подарунки для комфорту
  1. Підставка під його ноутбук
  2. Затишні домашні капці
  3. Подушка з ефектом пам'яті
  4. Плед із рукавами
  5. Геймерське крісло
  • Засоби для догляду за собою
  1. Електрощітка
  2. Набір для гоління
  3. Тример
  4. Аксесуари та засоби для догляду за бородою

Також Ви можете вибрати нестандартний подарунок на Новий рік чоловікові, на кшталт іменної фляги, комплекту для барбекю чи моделі для складання. Головне у подарунку – ваша зацікавленість, любов та емпатія до чоловіка.

Подарунки батькам

Вибираючи подарунки для батьків на Новий рік, можна купити спільний подарунок чи індивідуальні. Головний критерій вибору спільного подарунка – він має бути приємним та корисним для обох батьків. У цьому розділі ми розглянемо як парні, так і індивідуальні ідеї подарунків для батьків на Новий рік.

Ідеї подарунків для обох батьків на Новий рік:

  1. 2 гарні чайні чашки з новорічними мотивами;
  2. Комплекти для ванни (банні халати та рушники);
  3. Парні нічні світильники;
  4. Теплі затишні пледи;
  5. Квитки у кіно, театр чи філармонію;
  6. Квитки на майстер-клас;
  7. Путівки до санаторію чи за кордон;
  8. Обігрівач;
  9. Сучасні DVD та диски з їх улюбленими фільмами;
  10. Зволожувач повітря;
  11. Набір різних сортів чаю/кави.

Що подарувати мамі на Новий рік:

  1. Набір для рукоділля;
  2. Книга з технік рукоділля (якщо мама чимось таким захоплюється);
  3. Екзотична кімнатна рослина;
  4. Мультиварка;
  5. Гарний сервіз;
  6. Блендер;
  7. Хлібопічка;
  8. Кухонний комбайн;
  9. Кавомашина;
  10. Пухова шаль;
  11. Флакон улюблених парфумів;
  12. Ювелірна прикраса.

Що подарувати татові на Новий рік:

  1. Дорогий коньяк;
  2. Шкіряний ремінь;
  3. Наручний годинник;
  4. Крісло качалка;
  5. Затишні домашні капці з підігрівом;
  6. Рідкісне видання улюбленої книги;
  7. Товари для його захоплення (рибалка, мисливство, спорт тощо);
  8. Портсигар чи запальничка з гравіюванням;
  9. Товари в автомобіль;
  10. Смартфон;
  11. Шкіряний гаманець;
  12. Налобний ліхтарик.

Це лише деякі можливі новорічні подарунки для сім'ї – перераховувати більше немає сенсу. Підсумковий вибір повністю залежить від вашої фантазії, бюджету та інтересів ваших батьків. Будь-який подарунок – це лише доповнення до такого важливого фактору, як ваша увага. Головне – вкладіть у подарунок частинку своєї душі.

Що подарувати дівчині/хлопцю на Новий рік?

Новий рік – чудовий час, щоб здивувати та порадувати кохану людину, а також зміцнити ваші стосунки. У цьому розділі ми зібрали добірку подарунків для дівчат та хлопців, виходячи з їхніх захоплень та на різний бюджет.

Що подарувати дівчині на Новий рік?

Подарунок дівчині на Новий рік має бути максимально приємним, романтичним та показувати ваше до неї гарне ставлення, при цьому він має відповідати її інтересам. Ось кілька варіантів що подарувати дівчині на Новий рік:

1. Корисні подарунки

  • Ексклюзивний набір косметики у різдвяному оформленні

  • Набір або пристрій для догляду за обличчям та тілом
  • Набір для манікюру чи педикюру

2. Стильні подарунки

  • Сумочка
  • Ювелірна прикраса
  • Аксесуари для сну

3. Подарунки для відпочинку

4. Подарунки для активних

  • Набір для домашніх вправ
  • Новий каремат для аеробіки
  • Стильна пляшка для води

5. Екстремальні подарунки

  • Поїздка до лунапарку
  • Сертифікат на екстремальні розваги

6. Гаджети

  • Смартфон
  • Смарт-годинник
  • Фітнес-браслет
  • Павербанк
  • Безпровідні навушники

Вибравши, що можна подарувати на Новий рік дівчині, продумайте як саме презентувати подарунок. Наприклад, Ви можете надіслати коханій приємне повідомлення із вказівками, де можна знайти її подарунок. Або ж можна вигадати справжній квест.

Подарунки хлопцю на Новий рік

Якщо Ви не знаєте, що подарувати хлопцю на Новий рік, розгляньте наші ідеї:

1. Екстремальні подарунки

  • Урок екстремальної їзди
  • Стрибок з парашутом
  • Банджі-джампінг

2. Подарунки для захоплень (якщо хлопець чимось захоплюється, ви можете визначити, чого йому не вистачає – почитайте форуми або поговоріть з людьми, які захоплюються тим самим)

3. Подарунки на кожен день

  • Теплий светр з різдвяним принтом
  • Стильна сорочка
  • Сумка, рюкзак або гаманець
  • Шкіряний ремінь
  • Подарунковий сертифікат у хороший магазин

4. Подарунки-враження

  • Квитки до театру, на концерт чи змагання
  • Спільний похід на майстер-клас чи дегустацію
  • Поїздка

5. Подарунки для відпочинку на природі

6. Подарунки для спорту

  • Абонемент в тренажерний зал
  • Абонемент в басейн

Головне, якщо Ви тільки почали зустрічатися та не впевнені у його фінансових можливостях, не вибирайте надто дорогий подарунок хлопцю на Новий рік, щоб не поставити його у незручне становище. Обираючи що подарувати хлопцеві на Новий рік, зверніть увагу на значимі для вашої пари теми.

Що подарувати друзям на Новий рік?

Напередодні новорічних свят найголовніше – нікого не забути та вирішити, що подарувати друзям на Новий рік. Якщо у вас багато друзів, ви можете вибрати для них невеликі індивідуальні подарунки, які відповідатимуть їхнім захопленням та інтересам. Також ви можете виділити найближчих, підібравши вагоміші подарунки на Новий рік друзям, залежно від вашого бюджету.

Подарунки другу

Тут ми зібрали ідеї, що можна замовити на Новий рік другу, якщо він захоплюється спортом, подорожами, творчістю, музикою, гаджетами тощо.

1. Подарунки спортсмену

  • Bluetooth-навушники
  • Електронні ваги
  • Фітнес-браслет

2. Подарунки кар'єристу

3. Подарунки мандрівнику

  • Екшн камера
  • Місткий рюкзак
  • Сумка для документів та інших важливих дрібниць

4. Подарунки любителю гаджетів

  • Павербанк
  • Квадрокоптер
  • Смарт-годинник
  • Сумка для ноутбука

5. Подарунки меломану

6. Подарунки кіноману

  • Проектор
  • Настільна гра або статуетка з улюбленими персонажами
  • Медіа стример

7. Подарунки любителю душевних посиденьок

8. Подарунки фотографу

  • Комплект із лінз для смартфона
  • Сумка для камери
  • Штатив

9. Подарунки автомобілісту

  • Термос
  • Пилосос для чищення авто
  • Реєстратор
  • Утримувач для смартфона

10. Універсальні подарунки

  • Майстер-клас, сертифікат на екстрим-дозвілля
  • Класне спільне фото у рамці
  • Аксесуари
  • Алкоголь
  • Їстівний подарунок
  • Набір для догляду за тілом чи бородою
  • Речі з різдвяним принтом

Вибираючи що подарувати другу на Новий рік, ви маєте показати йому ваше гарне ставлення та виявити емпатію. Так ви зможете порадувати дорогу людину, а не презентувати ще одну непотрібну річ.

Подарунки подрузі

Не можна залишити без подарунка на Новий рік і подружку. Тут ми зібрали добірку, виходячи з основних тем, які можуть цікавити дівчину. Проявіть фантазію і Ви зможете здивувати рідну людину та вибрати класний подарунок подрузі на Новий рік, роблячи Ваші стосунки ще теплішими та довірливішими.

1. Спортсменці

  • Фітнес-резинки
  • Килимок для занять спортом
  • Стильна пляшка для води

2. Любительці гаджетів

  • Утримувач для смартфона
  • PopSocket
  • Незвичайний чохол
  • Камера моментального друку
  • Зовнішній жорсткий диск
  • Павербанк

3. Любительці затишку

4. Кар'єристці

  • Підставка під ноутбук
  • Килимок для миші та клавіатури з підігрівом
  • Гамак для ніг
  • Масажер для ніг
  • Масажна накидка на крісло
  • Ручка Паркер

5. Власниці домашніх тварин

  • Автопоїлка
  • Сучасна щітка
  • Святковий костюм для тварини
  • Будиночок або лежанка для тварини

6. Любительці гарних аксесуарів

  • Теплі рукавички
  • Гарний об'ємний шарф
  • Стильний браслет або сережки

7. Для тієї, хто любить б'юті-процедури

  • Крем для рук із різдвяним ароматом
  • Прилад для укладання, вирівнювання чи плойка
  • Масажер для обличчя та шиї
  • Очищувач пір

Також Ви можете зробити подарунок-враження: організувати спільну поїздку, похід на ковзанку, майстер-клас тощо. Ще один цікавий варіант що подарувати подрузі на Новий рік – електронна рамка з вашими веселими та смішними фото.

Оригінальні та цікаві подарунки на Новий рік

Тут зібрані універсальні, цікаві та оригінальні ідеї для подарунків на Новий рік близьким та колегам:

Головне, щоб оригінальні новорічні подарунки були персоналізованими, адже кожній людині подобається відчувати свою важливість та знати, що подарунок обраний саме для неї.

Бюджетні подарунки на Новий рік

Розгляньте ці бюджетні подарунки на Новий рік, які сподобаються одержувачу і Вам точно не буде за них соромно:

  • Флешка з незвичайним дизайном
  • Рукавички
  • Новорічні шкарпетки
  • Іграшка-антистрес з побажанням міцних нервів
  • Декоративні фігурки у яких замість волосся трава
  • Новорічний чохол для смартфону
  • Красива ложечка для кави
  • Зволожуючий зимовий крем для рук
  • Різдвяна чашка
  • Незвичайне дзеркальце
  • Селфі-лампа
  • Органайзер для прикрас та аксесуарів
  • Ковпак Санти (відмінний варіант – роздати кожному по ковпаку на вечірці)

Як бачите, порадувати людину можна і без великих фінансових втрат. Ще краще, якщо Ви піднесете бюджетні новорічні подарунки якось незвичайно або придумаєте цікаві слова при врученні.

Подарунки на Новий рік 2023 – від яких ідей краще відмовитись

Вище ми запропонували масу варіантів цікавих подарунків для кожного, але є подарунки-табу, які не варто дарувати на Новий рік, особливо забобонним людям. Винятком може бути тільки подарунок близькій людині, якщо Ви точно впевнені, що їй потрібне саме це.

Топ-14 подарунків-табу на Новий рік та пояснення забобонів:

  1. Виделки, ножиці, ножі та інші колюче-ріжучі предмети (символізують хвороби, дружбу з нечистою силою та розбрат);
  2. Тапочки (символізують хворобу);
  3. Шкарпетки (символізують відхід з дому);
  4. Книги (сімейна сварка);
  5. Годинник (близька розлука);
  6. Носова хустка (розлука та сльози);
  7. Порожній гаманець (втрати та бідність);
  8. Посуд (бідність);
  9. Шийна хустка або шарф (розлучення);
  10. Рушник (розлука);
  11. Свічки (асоціюються з обрядом поховання);
  12. Дзеркало (символ потойбіччя);
  13. Рукавички (сварка);
  14. Гроші (фінансові проблеми).

Звичайно ж будь-який з цих подарунків може відмінно підійти вашій близькій людині, якщо вона не вірить у забобони та інше. Але все ж таки ми не рекомендуємо дарувати надто особисті речі, косметику та інше, що може не сподобатися адресату. Виняток становлять випадки, коли Ви точно впевнені у вибраному подарунку.

Заключення

Новий рік – чудова нагода порадувати близьких, подарувати їм миті чарів та казки. У цьому матеріалі зібрані лише деякі цікаві новорічні подарунки ідеї, які можуть стати для Вас орієнтиром та допомогти у виборі ідеальних подарунків. Але головне, купуючи подарунок, проявіть всю свою фантазію та любов до дорогої людини.

Вікторія Задорожна            

Контент-менеджер ПП"Час-Пік"

Поширені запитання

✅ Що подарувати дочці на Новий рік?

✅ Що подарувати жінці на Новий рік?

Все залежить від вашого бюджету та близькості з цією жінкою. Наприклад, ви можете купити один із наступних подарунків:

✅ Що подарувати чоловіку на Новий рік?