0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Олівці Марко: характеристики та переваги

02.09.2020

Зміст

1. Про бренд Марко

2. Особливості та переваги олівців Марко

3. Серії олівців Marco

4. Де купити олівці Marco в Україні

Творчість — один з кращих способів пізнати навколишній світ для дитини. У цьому питанні, важко переоцінити користь малювання. З його допомогою розвивається фантазія, логічне мислення та дрібна моторика. А з віком, дитина може вибрати собі малювання як хобі або навіть професією. Бренд Marco — виробник якісних олівців і фарб, який в своїй продукції використовує виключно натуральні компоненти та матеріали, а товари відрізняються яскравістю палітри та красивою упаковкою.

Про бренд Марко

ТМ Marco — виробник, який входить до складу компанії Axus Stationery. Головний її офіс розмістився в столиці Китаю, але бренд вважається китайсько-американським. Компанія була створена на початку 90-х, а в Україні товари з'явилися з 2000-х. Axus Stationery спеціалізуються на виготовленні олівців. Бренд займає важливе місце на всесвітньому ринку канцелярії та є лідером на ринку графічних товарів.

Олівці Marco поширені в європейських країнах, Азії та США. Для їх виробництва сировину постачають з Японії та США, застосовується тільки якісні липа і китайський кедр.

Висока безпека продукції

Бренд пройшов сертифікацію безпеки і відповідає стандарту EN71. Це дозволяє використовувати олівці Марко прості вже з трьох років. У виробництві застосовані тільки екологічні барвники і м'які грифелі, що не дозволяє дитині завдати собі шкоди, спробувавши олівець на смак або ж зламавши його та поранившись.

Олівці Марко: характеристики та переваги

Екологічна чистота, яскравість фарб та практичність — тільки вершина айсберга.

До особливостей і переваг брендової продукції Марко відносяться:

  • Унікальні грифель та барвник. Запатентована формула забезпечує однорідні, яскраві і блискучі відтінки, а м'який грифель — хорошу покриваність.
  • Скріплений з дерев'яним корпусом стержень з правильним центруванням. Така конструкція набагато менше схильна до поломок і не дає стержню прокручуватись при точінні.
  • Якісне дерево. Про деревину ми зазначили вище, при цьому, вся вона просочується спеціальною речовиною, яка полегшує обточування олівців, залишаючи гладку поверхню.
  • Барвиста упаковка. Вся продукція компанії має продуману яскраву упаковку, яка відповідає віковій групі. Також, упаковка відрізняється зручністю. Виконана з картону або металу.

Серії олівців Marco

У широкому асортименті олівців Марко представлені дитячі, художні та чорнографітні олівці 12-ти градацій твердості. Далі ми більш детально розглянемо особливості та призначення кожної з серій.

Кольорові олівці для найменших «Пегашка»

Олівці Марко Пегашка призначені для дітей від 3-х років. Всі набори яскраво упаковані, що додатково привертає увагу малюків. Також, продукція відрізняється високою безпекою та екологічністю, в її склад входять виключно натуральні складові, включаючи нейтральні нешкідливі барвники. М'який стержень такого олівця дозволяє - без сильного натиску проводити яскраві чіткі лінії, а якщо він впаде і зламається - на поверхні не з'явиться гострих відколів, які можуть поранити дитину.

Олівці серії Пегашка Jumbo, на додаток до перерахованих якостей, дозволяють найменшим дітям використовувати для малювання всю кисть руки, завдяки більш товстому корпусу.

Кольорові олівці "Raffine" для досвідчених любителів мистецтва

Олівці Marco Raffine — серія для досвідчених користувачів та професіоналів. Олівці поєднують в собі корпус, покритий в кілька шарів, екологічний барвник, акуратну круглу торцеву частину та верх, пофарбований в колір грифеля. Навіть упаковка виглядає лаконічно: дизайнерський картон, тиснення та часткове лакування поверхні. Для більшої зручності, упаковка має спеціальну висувну вставку, яка дозволяє легко дістати олівець потрібного кольору. Рекомендуємо звернути увагу на олівці Marco Raffine 72 кольори.

Стержень, діаметром 3,2 мм, виконаний з якісної сировини за особливою технологією бренду. Збільшена товщина дозволяє за один штрих покрити більшу кількість поверхні, а правильно збалансована м'якість робить процес малювання максимально комфортним. Корпус олівця виконаний з високоякісної липи, яка пройшла спеціальну обробку та просочена речовиною від розтріскування.

Асортимент серії включає набори від 12 до 72 олівців в картонній упаковці, набори від 12 до 50 олівців в металевій коробці, олівці Марко акварельні комплектами в 12, 24 та 36 кольорів, а також чорнографітні олівці твердістю 3H — 8B, які діляться на олівці для графічних робіт і креслення. Найкрутішим набором серії чорнографітних олівців "Raffine" вважається комплект з 12 олівців різної твердості в металевій упаковці.

Ідеальний варіант з цієї серії на подарунок — олівці Марко 100 штук в металевому пеналі.

Кольорові олівці Smoothies Blend & Play

Трикутні м'які олівці, що відрізняються яскравістю відтінків. Завдяки безпеці, екологічності та простоті малювання, підходять дітям від трьох років. Олівці Marco Smoothies Blend & Play мають грифелі товщиною в 3,3 мм. Набори поставляються в картонній упаковці.

Кольорові олівці Марко серії ColorCore

Олівці Marco ColorCore — інноваційна серія Marco, стержень в якій має діаметр 4 мм, при стандартному корпусі. Це дозволяє одним штрихом покрити набагато більшу площу і збільшує період служби олівця. Також, новинкою можна назвати і поділ серії на дві частини — для хлопчиків та для дівчаток. Кожна з підсерій має свій дизайн упаковки, а самі олівці для хлопчиків виконані в шестигранному корпусі, а для дівчаток — в круглому.

У комплекті до кольорових олівців Color Core йде чорнографітний. Серія в картонній упаковці складається з наборів від 13 до 37 олівців, а в металевій з наборів в 12, 24 та 36 олівців. Особливо популярні олівці Марко 36 кольорів.

Кольорові олівці серії Natural

Олівці Marco Natural — особлива серія Marco, призначена для цінителів природної структури дерева. Ці набори відповідають всім стандартам та особливостям ТМ Марко, при цьому, дерево для їх виготовлення вибирається більш ретельно, щоб під час малювання можна було насолодитися натуральним структурним малюнком деревини.

Завдяки особливому просоченню, деревина не тільки захищена від розтріскування і податлива до заточування, а й набуває дуже гарного рожевого відтінку, що робить її візуально схожою з дорогим канадським кедром.

Кольорові олівці серії Colorite

Олівці Marco Colorite — серія Марко для дітей від п'яти років, яка пропонує велику кількість різнопланових наборів кольорових олівців. Такий асортимент дозволяє задовольнити потреби, як школяра, так і підростаючого художника. Олівці Colorite відрізняються якісним чітким нанесенням лінії, високою міцністю та яскравою передачею кольорів.

Кольорові олівці серії Superb Writer

Олівці Marco Superb Writer — одна з найпопулярніших серій бренду, яка вражає різноманітністю асортименту та доступністю на ринку. Всі набори упаковані в двоколірні картонні коробки, які стали справжньою візитною карткою Марко. Саме в цій серії вперше з'явилися набори двосторонніх олівців, які так підходять школярам.

Крім стандартних, тут є велика кількість незвичайних наборів, серед яких укорочені олівці. Вони практично в два рази коротше стандартних олівців, при цьому мають звичайний діаметр грифеля — 2,9 мм. Для найменших в серії представлені набори Jumbo упаковками від 6 до 48 кольорів. Олівці Марко 48 кольорів — відмінний вибір, якщо ви хочете повністю розкрити художній потенціал дитини. Олівці Марко акварельні укомплектовані пензликом та випускаються наборами від 12 до 36 кольорів. Чорнографітні олівці представлені в твердості НВ і 2В.

Кольорові олівці серії Grip-rite

Олівці Marco Grip-rite — ергономічна серія в трикутному корпусі, яка забезпечує максимально зручне розташування в руці. Тут ви знайдете стандартні набори на 12 олівців, а також двосторонні і акварельні олівці з пензликом. Для найменших є набори Grip-rite Jumbo, в які входять 12 потовщених олівців з 5-міліметровим грифелем. У серії присутні чорнографітні олівці Марко твердістю НВ та ластиком на кінці.

Кольорові олівці серії Renoir Fine-Art

Олівці Marco Renoir Fine-Art виконані з дорогого канадського кедра. Їх корпус місцями забарвлений в колір грифеля, що додає стилю. Грифель має діаметр в 3,7 мм, виконаний з екологічної сировини та відповідає всім вимогам, які пред'являють до професійних олівців. Набори серії Renoir Fine-Art поставляються в металевій упаковці, яка відрізняється стильним дизайном, що робить такий комплект відмінним подарунком.

Кольорові олівці серії Axiom, Metallic и Neon

Axiom, Metallic і Neon — серії олівців, які просто необхідні, якщо вам не вистачає стандартної колірної гами. Малюючи такими олівцями, ви зможете отримати абсолютно нові неймовірні кольори. Олівці Marco Metallic найкраще показують себе, якщо малювати на чорному папері — з'являється відчуття, що малюнок підсвічується зсередини.

Кольорові олівці серії Bright & Smooth

Олівці Marco Bright & Smooth — масляна пастель, яка відрізняється яскравістю і насиченістю відтінків. Її легко змішувати, тому Bright & Smooth — відмінне рішення для занять в студіях та школах мистецтв. Пастеллю добре малювати на папері, полотні (попередньо прогрунтувати), а також інших твердих поверхнях. Крім того, її можна використовувати разом з масляними фарбами.

Кольорові олівці серії Tribute Masters

Олівці Marco Tribute Masters — ультра-професійна колекція, яка призначена для професійних художників. Вони виготовляються з висококласного та дорогого американського кедра, а їх грифелі — надійні, професійні і добре змішуються. Всю серію створили, надихнувшись творчістю найвідоміших художників минулих епох. Стильні та витончені упаковки містять зображення картин, включаючи Ренуара, Моне та Ван Гога.

Де купити олівці Марко в Україні

Якщо Ви шукаєте олівці для дошкільника, школяра або професійного художника, розгляньте асортимент ТМ Марко. Олівці, купити які можна в інтернет-магазині Час-Пік, включають серії для різних вікових груп (від 3-х років) та різних рівнів навичок. Тут ви знайдете стандартні набори кольорових олівців (включаючи олівці Марко 72 кольору), акварельні, чорнографітні олівці, а також все інше, що може знадобитися для малювання або графіки.

Оперативна доставка діє по Луцьку та Львову, а також в інші населені пункти України. При замовленні від 1000 грн, доставка безкоштовна. Також, Ви можете забрати товар самостійно зі складу.

Якщо у Вас залишилися питання або виникли труднощі під час підбору/замовлення, зв'яжіться з нашим менеджером — він надасть вичерпну консультацію та допоможе вибрати оптимальні позиції.

Олівець Marco чорнографітний 8В, 12 штук, шестигранні, картонна упаковка, ціна за 1 штуку 7000DM-12CB 8b
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
6.00
Олівці кольорові Marco Raffine акварельні 24 кольори, шестигранні, картонна упаковка 7120-24СВ
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
223.20
Олівці кольорові Marco Grip - Rite 12 кольорів, трикутні, картонна упаковка + точилка 9400-12СВ
Середня оцінка: 5 (1 відгуків)
Ви дали оцінку: Оцінити товар
126.00