0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Папка Сегрегатор | Папка на Кільцях

25.11.2019

Зміст

Практично в будь якому сучасному офісі, для діловодства використовуються папки різних видів та форматів. За допомогою цієї статті ми спробуємо розібратися з одними з найрозповсюдженіших видів папок – це папка-рєестратор, яку ще називають «сегрегатор» та папка на кільця

Що таке сегрегатор?Папка сегрегатор

Сегрегатор – це різновид папок для зберігання документів та важливих паперів. Відрізняється від інших видів арочним механізмом кріплення паперів або файлів.

Завдяки цьому документація легко підшивається та розставляється в хронологічному, алфавітному порядку. За потребою знайти необхідний документ, акт прийому-передачі буде зовсім не складно, якщо в офісі чи бухгалтерії користуються зручними папками-сегрегаторами.

Папка реєстратор (сегрегатор) має зовнішній вигляд, подібний до інших папок. Різниця полягає у внутрішньому механізмі кріплення. Бічна поверхня оснащена спеціальним місцем (корінцем) для підпису стосовно інформації внутрішнього вмісту. Зробити це можна вручну або роздрукувати необхідні позначення.

Також деякі товарні одиниці мають спеціальну кишеню, розташовану на торці виробу. Це економить час пошуків необхідної інформації, надійно зберігаючи маркування.

За якими ознаками групується папка реєстратор?

  • Розмір папки.
  • Колір виробу.
  • Ширина торця або вміст документів.

Виробники канцелярських товарів пропонують такі формати:

Формат А4 користується найбільшою популярністю серед споживачів України. Його затребуваність обумовлена зручністю і універсальністю. Більшість документів, відомостей, звітів мають формат А4.

Формат А5 використовують в основному в бухгалтерській справі. Він ідеально підходить, щоб підшивати, зберігати платіжні документи. Також виробляється для банківської сфери спеціальна папка сегрегатор, розмір якої становить нестандартні пропорції.

Зовнішнє покриття папок поділяється на:

  • Одностороннє.
  • Двостороннє.

Виготовляються реєстратори/сегрегатори з якісного щільного картону. Кольорове забарвлення покриває верхню поверхню. Гама кольорів нараховує понад 10 відтінків. В середині папки здебільшого однакові.

Поділ сегрегаторів за шириною торця

За шириною торця папки поділяються на такі 4 розміри:

  • 50 мм або вміст аркушів до 480 листів.
  • 70 мм або вміст аркушів до 670 листів.
  • 75 мм або вміст аркушів до 720 листів.
  • 80 мм або вміст аркушів до 760 листів.

Вироби 50 мм та 70 мм – це найбільш ходові формати, підходять абсолютній більшості організацій.

Переваги папок Сегрегаторів:

  • Деякі виробники пропонують придбати моделі реєстраторів з підшитим краєм торця. Як правило, використовується металевий бортик. Таке оснащення краще витримує навантаження, запобігає деформації. Проте з підшитими бортиками треба поводитися обережно, тому що при частому діставанні з полірованої полички шафи, можна подряпати поверхню. Якщо реєстратор планується часто діставати з полички, то краще зупинити вибір на не підшитих металевим бортиком «колегах», або ж зважати на йомівірність пошкодити полицю
  • Також значна перевага сегрегатора над іншими видами тек в тому, що завдяки жорсткий обкладинці  він тримає первісну форму, не піддається деформації, навіть якщо повністю заповнений паперами.
  • Ще один безумовний плюс сегрегаторів є фіксація верхньої обкладинки за допомогою спеціальних кілець. Діставати з полички реєстратор також зручніше, бо на боковій стороні знаходиться виріз у формі кола. Достатньо підчепити його пальцем руки та взяти необхідну папку.

Папка сегрегатор, яку зручно та вигідно купити в «Час-Пік» – це надійний помічник для зберігання документації всіх видів.

Папка на кільцях. Особливості даного виробуПапка на кільця

Що таке папка на кільцях? Папка на кільцях – це окремий підвид канцелярських папок, головною відмінністю якого є механізм кріплення, який має вигляд металевої пластини з кільцями. Саме кільця надійно утримують папери або файли в середині.

Розподіляється на такі види:

  • Папка на 2 кільця. Має в середині коротку металеву пластину, на яку прикріплюються файли або одразу документи. Щоб закріпити папір на кільця, спочатку потрібно зробити отвори дироколом. Механізм на 2 кільця коштує дешевше, ніж аналог механізму на 4 кільця.
  • Папка на 4 кільця. Механізм кріплення більший по довжині, ніж на 2 кільця. Самі кільця також мають більший діаметр. Коштують дорожче, ніж папки на 2 кільця. Щоб скріпити необхідні документи треба використовувати файли або дирокол для паперу який здатний робити одночасно потрібну кількість отворів.

Папка на кільцях виготовляється з:

  • Щільного картону, покритого зверху кольоровою плівкою або штучною шкірою.
  • Не шкідливого для здоров’я полімерного матеріалу (пластику).

Найбільшим попитом серед споживачів користується наступні формати:

  • Формат А4 з розміром 206ммх225ммх48мм.
  • Формат А5 з розміром 276ммх310ммх48мм.

Папка на кільцях формату А4 – лідер продажів серед «колег» з кільцями. Формат А5 – затребуваний бухгалтерами у зв’язку із зручністю підшивання банківських платежів.

Якщо порівнювати між собою сегрегатори та аналоги на кільцях, то безумовним лідером є папка сегрегатор. Завдяки конструкторським особливостям механізм сегрегаторів/реєстраторів більш надійний та вміщує значно більшу кількість паперів або файлів.

Купити папку Сегрегатор та папку на кільця Ви можете у відповідному розділі нашого інтернет магазину, або завітавши в один з наших магазинів

Поширені запитання

✅ Які формати сегретаторів бувають?

В нашому інтернет магазині Ви можете купити папки реєстратори таких форматів:

✅ За якою ціною можна купити папки на 2 кільця?

В нашому інтернет магазині можна замовити такі папки на 2 кільця:

✅ Скільки коштує папка сегрегатор А4 50 мм?

✅ Скільки коштує папка сегрегатор А5 70 мм?

У нас можна купити реєстратор А5 на 70 мм за такою ціною: