0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Дошки офісні: види та особливості

19.11.2019

Офісні дошки – функціональні конструкції, які дозволяють суттєво оптимізувати робочий процес. У наш час складно уявити лектора на конференції, який не користувався б дошкою задля того, щоб зробити акцент на важливих частинах своєї доповіді. Це саме можна сказати і про спеціаліста, який виступає на робочій нараді перед колективом. Якщо Ви прагнете укомплектувати свій офіс якісними дошками, їх можна замовити в нашій компанії. А поки пропонуємо дізнатися про те, якими особливостями володіє кожен з представлених в асортименті видів товару.

Зміст

Що таке дошка текстильна?

Текстильна дошка – це конструкція, поверхня якої обтягнута міцним сукном – фетром. Для її обрамлення застосовується алюміній або МДФ. Подібна дошка використовується для того, аби кріпити на неї різноманітні поліграфічні елементи за допомогою канцелярських кнопок. Серед переваг дошки з текстильною поверхнею знаходяться:

  • практичність – поверхня відновлюється так швидко, що слідів від проколів не залишається;
  • довгий термін служби;
  • стильне оформлення, котре пасуватиме до атмосфери офісу.

Сучасна крейдова дошка

Якщо ж Вам потрібна дошка не для того, аби кріпити поліграфічні елементи, а щоб писати, Ви можете звернути увагу також на інші варіанти. Наприклад, це традиційна дошка для крейди. Типова крейдова дошка знайома нам ще з часів навчання у школі. Такий варіант може зацікавити як керівництво компаній, так і адміністрації навчальних закладів. Сучасні крейдові дошки мають значно ширший функціонал, ніж їх попередникі, а саме: Металева поверхня нових крейдових дошок дозволяє наносити лазерне розкреслювання, а саме - таблиці, логотипи та малюнки.  Окрім того, сучасна крейдова дошка має металеву поверхню, то ж можна використовувати її як магнітну, закріпляючі необхіну інформацію магнітами. Даний вид дошок може мати до сіми робочих поверхонь. 

Окрім того, строга традиційність та функціональність крейдової дошки зробить її доречним елементом в оформленні конференц-залів. Нотуючи важливі терміни та інші ключові аспекти своєї доповіді, лектор може краще привернути до них увагу. 

Що таке мольберти?

Мольберт – це підставка, зазвичай тринога, на яку митець встановлює підрамник з полотном. Коли ми чуємо слово «мольберт», воно часто асоціюється з образотворчим мистецтвом та яким-небудь художником, котрий сидить на березі мальовничої річки й працює над пейзажем. Та сучасна галузь виробництва канцелярських товарів суттєво розширила це поняття, інтегрувавши його до офісного вжитку.

Великою перевагою офісного мольберту є його функціональність. Конструкція легко складається та розкладається, тож Ви без проблем можете її встановлювати там, де потрібно, переносити з одного приміщення до іншого.

Коркова дошка: особливості

Дошка на корковій основі за призначенням схожа зі своєю текстильною «колегою» – текстильною дошкою. Вона теж виготовляється для того, аби на ній можна біло кріпити різноманітні поліграфічні об’єкти. Для таких дощок характерно те, що:

  • вони виготовляються зі спресованого пробкового дерева, обробленого спеціальним складом;
  • обрамлюються алюмінієм чи МДФ;
  • можуть бути виготовлені з пофарбованого корка, що дає нагоду здійснити підбір дошки з урахуванням офісного інтер’єру.

В нашому асортименті Ви можете побачити різні варіанти коркових дошок та обрати найкращу відповідно до потреб свого офісу.

Що таке фліпчарт ? 

Перш за все давайте розберемося що таке фліпчарт ? Фліпчарт це різновид магнітно-маркерної дошки на підставці з колісчатками. Це ще один популярний тип офісних дошок. Підставка може бути також іншого типу. Ключова особливість та перевага дошки – її мобільність. Фліпчарт легко переміщується з місця та місце, забезпечуючи функціональність та зручність користування. Сфера використання дощок цього типу дуже широка. Вони застосовуються під час проведення:

  • презентацій;
  • семінарів;
  • різноманітних навчальних заходів.

Різновиди офісних дощок не обмежуються вищезгаданими варіантами. Тож продовжуємо наш огляд.

Дошка скляна офісна: характеристики та призначення

скляні дошкиСкляна дошка останнім часом стала одним з найпопулярніших різновидів офісних дощок. Це пов’язано с тим, що її призначення є універсальним. На такій дошці можна не лише писати маркером, а й прикріплювати за допомогою магнітів різноманітні поліграфічні елементи. Широкий вибір кольорів дає змогу підібрати дошку з урахуванням стилістики та кольорової гами інтер’єру офісу. Одним словом, це не лише стильний, а й функціональний елемент.

Комбінована дошка: призначення

Під комбінованою дошкою зазвичай розуміють конструкцію, яка поєднує в собі декілька видів дошок: коркову та магнітно-маркерну дошки, крейдову та сухостиральну, текстильну та сухостиральну дошки тощо. Це дозволяє одночасно використовувати одну частину дошки для написання маркером тексту чи малювання схем, а іншу – для кріплення паперових елементів за допомогою кнопок, або магнітів. Завдяки комбінації різних типів поверхонь в одній дошці, даний тип дошок є більш зручним та універсальним для офісного використання

Що таке сухостиральна дошка?

Сухостиральна дошка – вид дошки, на яку за допомогою спеціального маркера наноситься текст чи зображення, котре можна стерти сухою губкою. Це велика категорія товару, яка вміщує і мольберти, і фліпчарти, й деякі інші різновиди цих конструкцій. Для користування вам не потрібно постійно мити ганчірку, як у випадку з крейдовою дошкою. Це оптимізує процес користування, суттєво його спрощуючи.

У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати дошки провідних українських та зарубіжних виробників, таких як Ukrboards, ТСО та 2х3, а також аксесуари до них. Так, популярними категоріями товару є:

  • маркери для сухостиральної дошки;
  • чистячі засоби для сухостиральних дощок;
  • губка для сухостиральної дошки.

Купуючи повний комплект цих товарів, Ви будете знати, що дошка готова до використання. Ви матимете, чим на ній писати та стирати написане, а також – матеріали для догляду за поверхнею, які забезпечать їй довговічність.

Окрім перелічених видів офісних дощок, Ви можете у нас знайти якісні демонстраційні панелі. Вони актуальні, коли потрібно ефективним та гігієнічним чином зафіксувати інформацію на паперових носіях для того, аби з нею могло ознайомитися якомога більше людей.

Отож, обирайте ті варіанти дощок та допоміжних матеріалів, яких потребуєте, а наші фахівці з радістю дадуть відповіді на питання, які виникають в процесі вибору.