0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Що подарувати на день Святого Миколая: 100+ ідей

07.12.2022

Вступ

  1. Що подарувати на Миколая дітям?
    1. Подарунки на Миколая дівчинці / хлопчикові
    2. Подарунки на Миколая в садок
    3. Подарунки на Миколая в школу
  2. Що подарувати чоловікові / дружині на Миколая?
    1. Ідеї ​​подарунків чоловікові на день Святого Миколая
    2. Ідеї ​​подарунків дружині на день Святого Миколая
  3. Що подарувати батькам на Миколая?
    1. Подарунок мамі на Миколая
    2. Подарунок татові на Миколая
  4. Подарунки на Миколая дівчині / хлопцю
    1. Ідеї ​​подарунка дівчині на день Святого Миколая
    2. Ідеї ​​подарунка хлопцеві на день Святого Миколая
  5. Подарунки на Миколая подрузі / другу
  6. Оригінальні та цікаві подарунки на Миколая

Заключення

День святого Миколая припадає на ніч з 18 на 19 грудня. Це можливість поринути в казку та диво не тільки для дітей, а й для дорослих. Створіть невелику казку для своїх близьких, дозвольте їм ненадовго повернутися в дитинство та відчути себе більш щасливими.

У цьому матеріалі ми зібрали величезну колекцію ідей для подарунків на день Святого Миколая, які сподобаються вашим дітям, коханим, батькам та друзям. Головна рекомендація при виборі подарунка – робіть все з любов'ю та не відкладайте покупку на останній момент.

Що подарувати на Миколая дітям?

Діти чекають це свято, як ніхто інший. Це дуже трепетно – прокинутися вранці та знайти під подушкою сюрприз, який залишив Святий Миколай. Перш ніж оголосити можливі подарунки дітям на Святого Миколая, давайте розберемо рекомендації щодо самої організації привітання:

  • Атмосфера. Святий Миколай – покровитель дітей та їх захисник. Постарайтеся створити максимально чарівну атмосферу, оповиту загадкою та чудом. Ви можете розповісти малюкові історію Святого Миколая, розповісти, як він любить радувати слухняних дітей та дарувати їм подарунки. Ще, ви можете власноруч написати лист від нього та прочитати малюкові – напишіть, як Святий Миколай радий його добрій поведінці, успіхам та старанню.
  • Ритуал дарування. Не потрібно відкрито дарувати дитині подарунок, набагато краще красиво його оформити та заховати малюкові під подушку. Ще один варіант – використати носок з різдвяним оформленням, повісити його та наповнити подарунками.
  • Сюрприз. Постарайтеся організувати все так, щоб дитина сама відшукала свій подарунок. Це буде більш хвилююче та посилить її радість.

 Якщо Ви вже вибрали що подарувати на день Святого Миколая та придумали як саме все організувати, не забудьте додати до подарунку улюблені солодощі малюка.

Подарунки на Миколая дівчинці / хлопчикові

Є універсальні подарунки на Святого Миколая дітям, а також подарунки, які підійдуть саме вашому малюкові, виходячи з його захоплень та уподобань. У цьому розділі ми зібрали цікаві подарунки дітям на Миколая, які обов'язково сподобаються маленьким дівчаткам та хлопчикам.

Подарунки на Миколая дівчинці:

  1. Ляльки. Цей подарунок на Миколая дівчинці – перше, що може прийти в голову, коли потрібно порадувати маленьку принцесу. Зараз дуже багато гарних ляльок, наприклад, L.O.L., Barbie, Bratz та інші.
  2. Настільні ігри. Настолки люблять і діти, і дорослі. Є велика кількість таких ігор, які розраховані саме на дівчат. Ви можете вибрати просту настолку, в яку малятко буде грати з подружками, або ж більш складну гру для спільного проведення часу з сім'єю. Якщо ви не знаєте що подарувати дівчинці на Миколая, зверніть увагу на пізнавальні та розвиваючі настільні ігри, які розраховані на розвиток логічного мислення, реакції та спритності.
  3. Ігрові набори. Це може бути ляльковий будинок з іграшкової технікою, наборами продуктів, посуду та меблів. Також популярністю у дівчаток користуються набори лікаря, кухаря, кондитера, касира і т.д. Придбання такого набору не тільки викличе захват, але і допоможе дитині розвивати соціальні навички, а також, може стати першим кроком до вибору професії.
  4. Набори для творчості. Тут просто величезна кількість варіантів від створення аплікацій та рукоділля до миловаріння, ліплення та мозаїки. Багато наборів для творчості призначені саме для дівчаток, а також вони є для різних вікових груп.
  5. Пупси. Більшість дівчаток вже з ранніх років люблять грати в "дочки-матері". Якщо ваша дівчинка, одна з них – подаруйте їй красивого пупсика або ж набір пупсів. Такі набори включають змінний одяг та різні аксесуари для годування, купання і т.д. Також є більш дорогий подарунок на день Святого Миколая дівчинці – Baby Born, інтерактивний великий пупс з аксесуарами, який їсть, видає звуки, ходить в туалет та інше.

Подарунки на Миколая хлопчикові:

  1. Конструктор. Практично всі хлопці люблять конструктори. Головне правило – купуйте конструктор за віком, щоб малюк не засумував, коли виявиться, що заняття занадто просте чи занадто складне. Це можуть бути конструктори LEGO, Майнкрафт, різні трансформери та інше, в залежності від уподобань хлопчика.
  2. Залізна дорога. Здається навіть очі дорослого чоловіка загоряться при вигляді такого подарунка. А малюк тим більше буде в захваті від поїздів, багаторівневих залізниць та різних інтерактивних ефектів.
  3. Автомобільні треки. Якщо ваш малюк любить грати машинками, подарувати трек – відмінна ідея. Сучасні автомобільні треки – яскраві, ефектні та різноманітні. Яскравий представник на цьому ринку – треки Hot Wheels.
  4. Іграшкова зброя. І це не обов'язково повинен бути класичний пістолет чи автомат – різні бластери, водяні пістолети, помпи та інше. Вибирайте безпечні іграшки з м'якими кулями.

Це лише кілька можливих варіантів, які точно сподобаються дитині. Але хто краще знає малюка, ніж його батьки? Вибираючи подарунок на Миколая дитині, подумайте що саме принесе їй задоволення. Найкраще зробити подарунок таємно та нехай малюк думає, що його дійсно приніс Святий Миколай. Якщо ж іграшка не поміщається під подушку, ви можете покласти туди найважливішу та найбажанішу її частина, а решту заховати під ліжком чи ще десь в доступному місці.

Подарунки на Миколая в садок

Наближення свят – причина метушні у всіх батьківських чатах та на зборах. І в будь-якому випадку, подарунки на день Святого Миколая дарувати доведеться, але потрібно зробити так, щоб і батьки були задоволені, і діти щасливі. Тут ми зібрали цікаві подарунки на Миколая в садок:

  1. Яскраві дитячі чашки.
  2. Перевідні наклейки.
  3. Кулькові ручки, які перетворюються в браслети.
  4. Лазерні указки.
  5. Фломастери чи олівці з розмальовкою.
  6. Сквіш.
  7. Мильні бульбашки.
  8. Зростаючі яйця динозавра.
  9. Тривимірні ілюстровані книги.
  10. Енциклопедії.
  11. Набори для творчості (наприклад, іграшка для ялинки, яку потрібно розфарбувати).
  12. Пазли.
  13. Крейда чи пальчикові фарби.
  14. Яскраві ростоміри.
  15. Конструктори.
  16. Калейдоскопи.

Розібравшись що подарувати дітям на Миколая в садочку, врахуйте ще один важливий момент – оформлення подарунка. Подбайте про яскраву барвисту упаковку, щоб викликати захоплення у дітей. Також Ви можете обговорити весь процес з вихователем, організувавши якусь виставу чи розповісти казку. Завдяки такому підходу, діти набагато довше будуть пам'ятати це свято та отримають більше емоцій.

Ще одна рекомендація: вибираючи подарунки на день Святого Миколая в садочку, треба орієнтуватися в першу чергу на дітей, а не на бажання батьків.

Подарунки на Миколая в школу

Не тільки в садках, але і в початкових класах батьки стикаються з питанням "що подарувати дітям на Миколая в школі". Для привітання, за участю дітей, влаштовують сценки та дарують малюкам подарунки. Вибираючи що подарувати на Миколая дітям, ви можете розглянути наступні варіанти:

  1. Канцелярія (набори для малювання, набори ручок, олівців, маркерів, фломастерів і т.д).
  2. Набори для творчості (ліплення, рукоділля, малювання та інше).
  3. Набори для експериментів з хімії, фізики тощо.
  4. Солодощі.
  5. Книги та енциклопедії відповідно до віку.
  6. Різні розвиваючі ігри.

Подарунки на Миколая дітям в школу не менш важлива традиція, ніж привітання вдома чи в садку.

Що подарувати чоловікові / дружині на Миколая?

Дарувати подарунки коханим – справжнє задоволення, як для одержувача, так і для того, хто дарує. Бачити на обличчі дорогої людини здивування змішане із захопленням – неперевершене відчуття та справжнє джерело серотоніну. До того ж, такі моменти дуже зближують пари. Саме тому варто дуже відповідально підійти до вибору подарунка, і зробити це щиро.

Ідеї подарунків чоловікові на день Святого Миколая

Якщо Ви ще не підібрали коханому чоловікові подарунок, перегляньте актуальні ідеї подарунків на день Святого Миколая, представлені в цьому розділі.

  1. Парфуми. Якщо у вашого чоловіка є улюблені парфуми чи запах, який йому дуже подобається, ви можете купити їх. Або ж скористайтеся власним смаком, але обережно, аромат повинен в першу чергу подобатися та підходити йому.
  2. Аксесуари. Купуючи чоловікові годинник, гаманець, запонки чи браслет, враховуйте його стиль одягу та вподобання.
  3. Одяг. Чоловіки люблять стильні речі не набагато менше, ніж жінки, тому, подарувавши одяг, ви також можете їх порадувати. Це може бути термобілизна, теплий світшот чи кардиган, рукавички та багато іншого.
  4. Засоби для догляду. Косметичний набір для догляду за обличчям чи тілом, засоби для догляду за бородою, хороший тример та інше.
  5. Подарунок своїми руками. Приготуйте смачну вечерю з незвичайних страв, смачну випічку, торт чи домашнє печиво особисто для нього. Також, можна замовити набір з солодощів або ж смачний чоловічий букет з алкоголю та закусок.
  6. Сертифікат. Якщо Ваш чоловік любить активно проводити час, ви можете подарувати йому сертифікат на картинг, уроки верхової їзди, квадроцикл і т.д. Також можна подарувати сертифікат на масаж чи в барбершоп.
  7. Поїздка. Організуйте спільну поїздку по країні чи за кордон. Знайомство з новими красивими місцями – принесе задоволення обом та ще більше зблизить вас.
  8. Романтичний вечір. Це може бути спільний урок гончарної майстерності, якась дегустація, майстер-клас або ж просто романтична вечеря в затишному ресторанчику.

Який би подарунок Ви не обрали, зробіть все з любов'ю та проявіть емпатію до бажань чоловіка, тоді презент обов'язково порадує його.

Ідеї подарунків дружині на день Святого Миколая

Ви можете прислухатися до бажань своєї половинки, подумати що саме вона любить та що хотіла б отримати в подарунок на Миколая. Але якщо ви сумніваєтеся, перегляньте наступні цікаві ідеї подарунка дружині:

  1. Сертифікат. Сюди входять незвичайні види діяльності, екстрим, майстер-класи, салони краси, SPA, масажі та багато іншого.
  2. Романтика. Створіть відповідну романтичну атмосферу, замовте її улюблену їжу або приготуйте вечерю. Також можна відправитися на дегустацію вин чи в кіно. Все залежить від захоплень вашої половинки та вашої фантазії.
  3. Солодощі. В інтернеті можна знайти величезну кількість різних солодких наборів в коробках чи їстівні букети. Ще крутіше, якщо у вас є деякі вміння, і ви зможете приготувати солодощі самостійно. Такий варіант точно оцінять по достоїнству.
  4. Поповнення колекції. Якщо ваша дружина захоплюється колекціонуванням, просто доповніть цю колекцію. Це можуть бути чашки, марки, монети, види чаю або кави та багато іншого.
  5. Кухонне начиння та техніка. Для любителів кулінарії, відмінним буде подарунок, який зможе полегшити процеси приготування. Це може бути тістомісильник, гриль, мультиварка, сучасний блендер, м'ясорубка та інше.
  6. Косметика для догляду. Якщо ви знаєте вподобання своєї дружини, то можете подарувати косметику для тіла чи обличчя. Якщо ж боїтеся не вгадати, купіть набір бомб для ванни, сіль, піну та інше, що не вимагає особливих знань про тип шкіри і т.д.
  7. Побутова техніка. Тільки потрібно вибрати те, що, як і в випадку з кухонною, полегшить життя вашої дружини. Нехай це буде робот-пилосос, невеликий телевізор на кухню і т.д.
  8. Аксесуари чи прикраси. Зверніть увагу на те, що саме подобається вашій половинці та вирушайте в магазин.
  9. Кігурумі. Затишна та м'яка піжама у вигляді тварини чи героя – що може бути приємніше холодною зимою? Це дуже милий та практичний подарунок.
  10. Картина по номерам. Здебільшого, жінки дуже творчі особистості і, такий подарунок може стати відмінним хобі та навіть розкрити здібності коханої людини. А завдяки простоті роботи з такою картиною, це ще і відмінний антистрес.

Головна умова при виборі подарунка – щирість. Подумайте про свою дружину, про її бажання та мрії, і спробуйте здійснити хоча б невелику з них.

Що подарувати батькам на Миколая?

Перш ніж вибирати подарунок, визначіться з його категорією. Подумайте про улюблені заняття мами і тата, можливо це буде кулінарія, подорожі, творчість або ж садівництво. Для кожного з занять можна підібрати цілий перелік варіантів, які будуть до душі батькам. Проявіть трохи фантазії та любові, щоб вибрати ідеальний варіант.

Також є два варіанти подарунка – парний та індивідуальний. Серед парних можна виділити квитки в кіно (театр), похід в квест-кімнату, красивий набір посуду або келихів, побутову техніку, постільну білизну, декоративні елементи, парні халати, захоплюючу подорож та багато іншого. Якщо вибираєте два окремих подарунка, тут вже потрібно чітко орієнтуватися в захопленнях і потребах кожного з батьків.

Подарунок мамі на Миколая

Саме мама була тією людиною, яка допомагала вам написати свій перший лист Миколаю. Так чому ж не зробити цю людину трохи щасливішою, подарувавши їй хвилини дитячого свята та магії? Купіть для мами те, що вона давно хотіла, але відмовляла собі в цьому. А ми підготували кілька варіантів, якщо ви не знаєте що подарувати на Миколая мамі:

  1. Солодкий букет або набір.
  2. Фотоальбом з сімейними фотографіями (можна паперовий чи електронний у вигляді рамки).
  3. Красивий посуд.
  4. Теплий шарф та рукавиці.
  5. Чашка (можна з індивідуальним принтом).
  6. Бомбочки та сіль для ванни.
  7. Аромадифузор.
  8. Форми для випічки.
  9. Кімнатні рослини.
  10. Прикраси, органайзер для них чи красива косметичка.
  11. Сертифікат на масаж, в SPA або салон краси.

Ще один важливий момент при виборі подарунка для мами, момент вручення – знайдіть час та приїдьте до неї особисто. І навіть якщо у вас немає такої можливості, обов'язково погостюйте у неї після свят. Мами дуже сумують за своїми постійно зайнятими дітьми.

Подарунок татові на Миколая

Порадували маму? Тепер черга порадувати батька чимось вражаючим та незвичайним. Нехай це буде щось особливе саме для вас двох – такий подарунок принесе масу емоцій, спогадів та залишиться в пам'яті. Також Ви можете розглянути наші ідеї подарунків на Святого Миколая:

  1. Футболка з цікавим принтом (рибалка, полювання та інші захоплення).
  2. Книга улюбленого автора.
  3. Пристрої для чищення та догляду за авто.
  4. Запальничка з гравіюванням.
  5. Мангал та шампури.
  6. Комплект для догляду за взуттям.
  7. Цікава настільна гра (можна класичні шахи або нарди).
  8. Інструменти.
  9. Стильний гаманець чи барсетка.
  10. Вудка, спінінг, набір снастей.

Ще один цікавий варіант – відремонтувати або привести в порядок якусь річ батька. Наприклад, ви можете віддати в сервіс газонокосарку, перевірити та поліпшити комп'ютер і багато іншого. Такий подарунок хоч і не буде новою річчю, але покаже справжню турботу та увагу до тата.

Подарунки на Миколая дівчині / хлопцю

Подарунок коханій людині на день Святого Миколая – відмінна можливість проявити турботу та допомогти їй ненадовго поринути в дитинство. Подарунки на такі свята дуже зближують пари та показують коханому / коханій ваші почуття.

Ідеї подарунка дівчині на день Святого Миколая

Якщо Ваша дівчина знайде під подушкою сюрприз, вона точно буде радіти, як маленька дитина. Тут ми зібрали кілька цікавих варіантів для подарунка дівчині на Миколая. Також Ви можете скористатися порадами з розділу подарунки дружині.

  1. Романтично чи по-різдвяного оформлення солодощі.
  2. Косметика для догляду за обличчям чи тілом.
  3. Улюблені парфуми.
  4. Пристрої для виконання процедур по догляду за собою.
  5. Великий та різноманітний набір тканинних масок для обличчя.
  6. Картина по номерам.
  7. Набір для творчості.
  8. Велика м'яка іграшка у вигляді улюбленої тварини.
  9. Оригінальна чашка.
  10. Квітка у вазоні.
  11. Сертифікат на похід в спа-салон, масаж чи салон-краси.
  12. Подарунок-враження (джампінг, картинг, квадроцикли і т.д.).
  13. Ювелірна прикраса.

Також Ви можете влаштувати романтичний вечір, купити квитки на її улюблений фільм чи спектакль, провести час незвичайним чином. Саме такі враження та радість від спільної незвичайної діяльності – найдовше зберігаються в пам'яті та дуже зближують. Крім того, Ви можете поєднати фізичний сюрприз з подарунком-враженням. Головне проявіть любов, емпатію та фантазію до своєї коханої!

Ідеї подарунка хлопцеві на день Святого Миколая

Підберіть приємний подарунок, гарно його упакуйте та серце навіть найбрутальнішого чоловіка розтане. Дозвольте своєму великому хлопчикові ненадовго поринути в атмосферу дитинства, чарів та сюрпризів. Ось кілька цікавих варіантів подарунка на Миколая хлопцеві:

  1. Рукавички для сенсорних екранів або з підігрівом.
  2. Безпровідні навушники.
  3. Сумка для ноутбука.
  4. Повербанк.
  5. Випічка або солодощі власного приготування.
  6. Комфортні домашні тапочки.
  7. Теплий затишний шарф.
  8. Шкіряний ремінь для брюк.
  9. Гаманець або візитниця.
  10. Ручка Parker.
  11. Красива запальничка з гравіюванням.
  12. Сертифікат в барбершоп.
  13. Подарунок-враження.
  14. Карти для Покеру чи Бриджу.

Найкраще дарувати подарунок в стилі дня Святого Миколая, поклавши його під подушку. Якщо ж такої можливості немає, продумайте цікаве оформлення та щирі слова.

Подарунки на Миколая подрузі / другу

Якщо Ви вирішили порадувати друга чи подругу, перегляньте наступні ідеї подарунків на Миколая:

Похід в аквапарк, дельфінарій чи спільне незвичайне заняття.

  1. Квитки в квест-кімнату.
  2. Скетч-карта для спільних занять.
  3. Гарний банний халат.
  4. Кігурумі.
  5. Пам'ятний альбом з прикольними фото.
  6. Чашка, келих чи посуд з унікальним або смішним принтом.

Це лише кілька варіантів, які можна взяти на замітку. Подумайте що подобається близькій людині, проявіть фантазію і Ви зможете підібрати вдалий подарунок.

Оригінальні та цікаві подарунки на Миколая

А в цьому розділі ми зібрали ще кілька оригінальних подарунків, якщо Ви не знайшли свій ідеальний варіант вище. Наприклад, можна порадувати дітей походом в кіно на улюблений мультик (що ні в якому разі не скасовує солодощів під подушкою). В цей час також є велика кількість цікавих вистав, свят та святкових дискотек для дітей – буде весело.

Якщо Ви не хочете думати про індивідуальні подарунки, просто сплануйте похід на квест, дегустацію чи майстер-клас для всієї родини. Це може бути кулінарія, малювання, ліплення та багато іншого. Для дорослих дітей відмінно підійдуть екстремальні подарунки, на кшталт сертифіката на стрибок з парашутом, банджі-джампінга чи польоту на дельтаплані.

Заключення

На завершення, ще раз хотілося б нагадати, що найкращий подарунок – подарунок від щирого серця. Хто краще знає ваших близьких та коханих людей, ніж ви самі? Просто сядьте, подумайте про дорогу людину та про її бажаннях. Так Ви зможете підібрати дійсно значимий презент, який принесе масу вражень, допоможе ще сильніше зблизитися та надовго залишиться в пам'яті.

Вікторія Задорожна            

Контент-менеджер ПП"Час-Пік"

Поширені запитання

✅ Що дарують на День Святого Миколая чоловікові?

✅ Що подарувати на Миколая дитині, яка любить експериментувати?

✅ Що купити дівчинці з наборів для рукоділля?

Маленькі дівчатка дуже люблять різні набори для творчості, які дозволяють виготовити прикраси, фенечки та багато іншого. Зверніть увагу на наступні позиції: