0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Як вибрати зошити та альбоми для малювання школяреві

07.08.2020

Вступ

1. Як вибрати зошити в школу + короткий огляд брендів

2. Як вибрати альбоми для малювання + короткий огляд брендів

3. Де купити зошити та альбоми для малювання в Україні

Як вибрати зошити та альбоми для малювання школяреві. На перший погляд, вибрати зошити та альбоми для малювання не складно. При цьому, щоб не помилитися, потрібно розбиратися в деяких нюансах. Правильний вибір не тільки зробить процес навчання приємніше і простіше, але і збереже здоров'я очей Вашої дитини. У цьому розділі ми розберемо основні фактори при виборі зошитів та альбомів для малювання, які представлені на сучасному ринку канцелярії України.

Якщо Ви шукаєте інтернет-магазин з великим вибором альбомів для малювання та зошитів, купити все це та іншу канцелярію можна в Час-Пік.

Як вибрати та купити зошити в школу

Зошити — обов'язковий атрибут, який потрібен школяреві з першого класу і до випускного. При цьому, для кожного віку потрібен свій тип зошитів. У перший клас краще купити зошити шкільні оптом на 12 аркушів, а для роботи учнів середніх і старших класів знадобляться загальні зошити (від 36 до 96 аркушів). Вибравши підходящі зошити, Ви допоможете школяреві не тільки правильно організувати навчальний процес, а й не перевантажити рюкзак. Нижче ми розглянемо основні критерії визначення якості шкільних зошитів.

Відтінок паперу для зошитів

Неправильний відсоток білизни може спричинити проблеми із зором, що особливо актуально для дітей і підлітків. Папір не повинен бути як сліпучо білим, так і занадто жовтим чи бляклим. Згідно з державними стандартами, відсоток білизни повинен бути в межах 82 — 96 відсотків. Візуально такий папір має м'який білий колір та матову поверхню.

Щільність паперу зошитів

Ще один важливий параметр, що визначає наскільки легко буде рватися або продавлюватися папір, коли на нього натискають олівцем або ручкою. Листи зошита повинні бути трохи менш щільними, ніж стандартний офісний папір. Якісні аркуші не просвічують і по ним не розтікається чорнило ручки, а їх щільність в межах від 55 до 75 г/кв.м.

Лініювання у зошитах

Яскравість ліній не повинна бути занадто високою, при цьому лінії повинні бути чіткими — це вбереже очі дитини від надмірного напруження. Також якісне лініювання відрізняє збіг ліній на розворотах та відсутність переривань. Для дітей молодших класів використовують зошити в клітинку та в косу лінію з додатковою лінією, яка просто незамінна для постановки правильного та красивого почерку. А старшокласники вже використовують звичайні зошити в лінійку. У зошитах для школи, зовнішня частина кожної сторінки повинна бути відокремлена червоною лінією по вертикалі.

Спосіб скріплення паперу у зошитах

Стандартно листи з'єднуються за допомогою дужок з металу. Якщо Ви вирішили купити зошити в школу, зверніть увагу на ці скоби — вони повинні бути щільно та акуратно притиснуті — завдяки цьому конструкція зошита не розпадеться, а школяр не поранитися об гострі кути скоб.

Персоніфікація

Обкладинка зошита для школяра повинна містити інформаційний блок, де учень зможе вписати своє ім'я, назву уроку, клас та школу.

Матеріал обкладинки зошитів

Рекомендуємо купити зошити оптом, обкладинки яких виконані із мелованого картону. Багато з них ще додатково ламінують, завдяки чому підвищується збереження та термін служби зошита. Також обкладинки є з гострими і закругленими кутами — другий варіант кращий, адже так куточки не будуть надто гнутися та зношуватися.

Дизайн обкладинки зошитів

Оформлення обкладинки — один з важливих факторів при виборі зошитів, особливо це стосується школярів. Сучасні виробники пропонують привабливі і барвисті варіанти для всіх вікових груп. Для дітей молодших класів краще підходять зображення тварин, мультяшних персонажів, роботів, трансформерів та машин. При цьому, у багатьох школах вимагають використовувати тонкі зошити приглушених тонів без яскравих зображень.

Для учнів середніх класів та старшокласників більше підходять обкладинки, які відповідають їх інтересам або якось перетинаються з їх способом життя. Відомі виробники стежать за молодіжними трендами і вчасно створюють нові обкладинки, щоб задовольнити смакові забаганки молоді.

В каталозі Час-Пік представлений великий асортимент шкільних зошитів для різних вікових категорій. Багато виробів відрізняються барвистістю виконання, яскравими трендовими зображеннями і всім, що може зацікавити школярів різних вікових груп. В асортименті Час-Пік Ви також можете купити зошити шкільні недорого в Україні на 12 та 18 аркушів з однотонним або простим дизайном обкладинки.

Короткий огляд брендів-виробників зошитів

На сучасному ринку канцтоварів України понад 20 українських брендів і безліч зарубіжних, що постачають шкільні зошити. Який же вибрати? У цьому розділі ми розглянемо список популярних торгових марок, які випускають якісну продукцію:

Мрії збуваються

Український виробник, який входить до списку провідних підприємств, що виготовляють шкільні зошити в Україні. В їх лінійку входять шкільні та загальні зошити, які кріпляться на скоби або спіралі, а також багато іншого. Вся продукція відповідає діючим державним стандартам.

Школярик

Український виробник, який отримав сертифікацію за стандартом ISO 9001 і звання «Золота торгова марка». Компанія успішно постачає продукцію на український та зарубіжний ринки. Продукція торгової марки відноситься до преміум-сегменту, зошити відрізняються якістю, правильним лініюванням та привабливим оформленням.

РюкзачОК

Українська торгова марка, яка постачає паперову продукцію на ринок України. Компанія має власні виробничі потужності, сучасне обладнання і використовує найкращу сировину. Виробник стежить за трендами, постійно поповнюючи лінійку товарів. Продукція відповідає всім необхідним стандартам.

Тетрада

Компанія, що спеціалізується на виробництві зошитів для школи та інших цілей. Торгова марка володіє найбільшим в Україні заводом з виробництва зошитів і випускає широкий асортимент продукції. ТМ успішно працює майже 20 років, в неї входить 12 різних брендів і більше 450 унікальних товарних одиниць.

В цілому, найбільше впливають на вибір виробника широта асортименту та оформлення обкладинки. Найбільшим попитом користуються тонкі зошити на 12 і 18 аркушів, адже саме ними частіше всього користуються школярі аж до восьмого класу. Старшокласники частіше використовують зошити від 24 листів.

Як правильно вибрати альбом для малювання дитячий

Альбоми для малювання входять в обов'язковий набір канцтоварів школяра початкових та середніх класів. На сучасному шкільному ринку України представлений широкий асортимент альбомів для малювання, купити які можна в інтернет-магазині Час-Пік. Один з незвичайних видів — альбоми для малювання з чорними листами, які сприяють розвитку творчих навичок та фантазії у дитини. Як же вибрати альбом для малювання дитячий, і на що звернути увагу розглянемо в цьому розділі.

Формат альбома для малювання

А4 — найпопулярніший формат, при цьому є ще кілька варіантів з більшим А3 та меншим А5 розміром. Вони призначені для професійних художників, а стандартні — для школярів і любителів.

Щільність паперу альбома

Альбоми для малювання олівцем і восковою крейдою можуть бути з тонкими листами щільністю від 100 до 120 г/кв.м. Для малювання фломастерами та фарбами краще брати більш щільні листи від 160 до 200 г/кв.м, особливо якщо це буде альбом для малювання аквареллю. Також рекомендуємо купити альбоми для малювання дитині молодших класів з більш щільними аркушами, адже вона буде використовувати його як для малювання олівцями, так і для фломастерів та фарб.

Переплетення альбомів для малювання

На ринку представлені альбоми для малювання на пружині, скобах, з перфорацією або скріплені клеєм. Найпрактичніші — пружина і листи з перфорацією, адже вони набагато зручніші, такий альбом легше розкривати, перевертати листи чи виривати їх при необхідності. При цьому сама структура плетіння не пошкоджується і не псується зовнішній вигляд виробу.

Кількість листів у альбомів для малювання

Товщина альбому залежить виключно від віку дитини та його любові до малювання. Тонкі альбоми для малювання на 8-12 аркушів більше підійдуть дошкільнятам, а для учнів молодших та середніх класів краще взяти альбом товщиною 12-50 аркушів.

Обкладинки для алюбомів  для малювання

Обкладинки зазвичай виконані з м'якого чи твердого мелованого картону. Більш тверді обкладинки менше деформуються і довше зберігають зовнішній вигляд. Що стосується оформлення, тут пропонуємо надати вибір дитині — в каталозі представлена величезна кількість барвистих обкладинок із зображенням природи, звірів, популярних мультяшних персонажів, супергероїв і т.д.

Короткий огляд виробників альбомів для малювання

Тетрада

Про сам бренд ми написали вище. Що стосується альбомів для малювання Тетрада, в каталозі представлені варіанти на скобах і з клеєною палітуркою, великий асортимент обкладинок (в тому числі з глітером і розмальовками), кількість аркушів від 8 до 40 штук, а також подарункові набори для творчості.

Апельсин

Український виробник надає широкий асортимент альбомів для малювання на пружині і скобах з перфорацією. В каталозі крім стандартної щільності в 120 г/кв.м, є альбом для малювання аквареллю зі збільшеною щільністю в 200 г/кв.м. У продажу альбоми для малювання Апельсин від 8 до 36 аркушів.

РюкзачОК

В асортименті бренду представлені стандартні альбоми для малювання дитячі, а також папки з папером для акварелі. Є нестандартний розмір — А5 на 8, 12 і 20 аркушів.

Фолдер

Красиві альбоми з незвичайним оформленням обкладинки, в тому числі "Розфарбуй сам". Також в асортименті є альбоми для малювання аквареллю, товщиною 150 і 250 г/кв.м. та форматах А4/А3.

Крім того, в каталозі Час-Пік представлені альбоми для малювання олівцем і аквареллю Добрий, Бузік, Bourgeois, Аркуш та Мандарин.

Де купити шкільні зошити та альбоми для малювання в Україні

Час-Пік — інтернет-магазин, який спеціалізується на продажі канцтоварів для школи та офісу, в тому числі тут Ви можете купити зошити та альбоми для малювання оптом в Україні. У каталозі представлена продукція від популярних перевірених брендів, таких як Тетрада, РюкзачОК, Школярик і т.д.

Переваги Час-Пік:

  • Актуальний асортимент, що постійно оновлюється та поповнюється
  • Сертифікована продукція, що відповідає державним стандартам;
  • Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 1000 грн;
  • Безготівковий та готівковий розрахунок;
  • Вигідні ціни на опт і роздріб;
  • Оперативне оформлення замовлення та доставка.

Представлені в каталозі зошити та альбоми для малювання, купити які можна в Час-Пік, знаходяться в наявності на складі. Тому Ви можете не тільки замовити доставку по Україні, а й купити зошити у Львові чи Луцьку, забравши їх самостійно зі складу. Також доступна кур'єрська доставка в цих містах.

Якщо Вам потрібні якісні альбоми для малювання та красиві зошити, купити в Україні їх можна, переглянувши продукцію у відповідному розділі інтернет-магазину Час-Пік. Залишилися питання чи виникли труднощі при оформленні замовлення? Зв'яжіться з нашим менеджером вже зараз.