0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Настільні набори для керівника: види та переваги для роботи

01.06.2022

Вступ

1. Що таке настільний набір для керівника.

2. Що входить у настільний набір для директора компанії.

3. Види настільних наборів для керівників.

4. Переваги настільного набору для роботи.

5. Настільний набір для керівника – стильний та корисний подарунок.

6. Заключення.

Робоче місце в офісі або вдома має бути не тільки зручним, а й красивим. Набагато приємніше виконувати завдання, коли простір довкола має стильний вигляд. Для керівників і директорів офісне приладдя може виступати ще й показником статусу. Із цим успішно справляються дорогі настільні набори для керівника.

У цьому матеріалі ми докладно розповімо, що таке настільний офісний набір, що в нього входить, які є види цієї продукції, чим корисні такі комплекти для роботи.

Що таке настільний набір для керівника

Настільний набір для керівника — це комплект канцелярського приладдя та аксесуарів для роботи. Вони дозволяють зручно організувати робочий простір, зробити його більш стильним і респектабельним на вигляд.

Кабінет директора — це лице компанії. Приміщення має складати правильне перше враження у відвідувачів: клієнтів, персоналу фірми та партнерів. Кожна дрібниця відіграє важливу роль, тому слід не тільки приділити увагу інтер'єру, а й також купити красивий набір для керівника на стіл. Якщо він буде зроблений із мармуру, натурального дерева чи шкіри, такі аксесуари легко підкреслять високий статус директора підприємства.

Настільні набори для керівника — це не просто доповнення офісного інтер'єру. З їх допомогою буде набагато легше організовувати робочі процеси та виконувати завдання. Аксесуари допоможуть підтримувати лад на столі без особливих зусиль. Жодна важлива записка або документ не загубиться, а термінову інформацію можна буде одразу ж записати завдяки авторучці, яка завжди знаходиться під рукою.

Що входить у настільний набір для директора компанії

Настільний набір керівника може мати різне наповнення. У невеликий комплект зазвичай входять 4–5 предметів, у розширений — до 10 аксесуарів. Вибирайте варіант залежно від особистих потреб у тому чи іншому канцелярському приладді.

Настільні набори класу люкс можуть містити такі аксесуари:

  • прямокутна настільна підкладка — захищає стільницю від плям, подряпин та інших механічних пошкоджень;
  • підставка з кульковою ручкою в комплекті — можна швидко підписати документ, оскільки ручка завжди на видному місці;
  • підставка для візиток — якщо часто приходять відвідувачі, є сенс тримати візитні картки на столі;
  • підставка під перекидний календар — щоденні завдання будуть перед очима ще й у красивому оформленні;
  • бокс або підставка для паперу для нотаток — робити позначки під час дзвінка або розмови зручно на невеликих аркушах паперу;
  • лоток для документів — горизонтальний лоток добре підходить для зберігання та сортування документації, з якою доводиться працювати протягом дня;
  • ніж для відкривання листів — з ним відкривати кореспонденцію швидше та зручніше;
  • склянка для письмового приладдя — зберігайте в одному місці ручки, олівці, маркери;
  • підставка для конвертів — якщо особисто надсилаєте листи, такий аксесуар теж знадобиться;
  • бокс для скріпок — на столі буде порядок, якщо зберігати дрібну канцелярію в одному боксі.

Якщо Ви вже придбали набір на стіл керівника, окремо ви зможете докупити додаткове приладдя з таким же дизайном. Це може бути кулькова ручка, настільна підкладка (якщо попередня вже втратила презентабельний вигляд), фоторамка, підставка з глобусом, пісочний або звичайний настільний годинник, попільничка, лампа, лупа, запальничка та інші предмети. Наш інтернет-магазин пропонує як готові елітні настільні набори, так і окремі аксесуари: подарункові ручки та іншу канцелярію.

Види настільних наборів для керівників

Настільний набір керівника має різні варіанти. Це дозволяє підібрати ідеальний варіант під конкретне оформлення кабінету та потреби працівника, який займає керівну посаду.

В інтернет-магазині «Час-Пік» є десятки комплектів від TM Good Sunrise, серед яких Ви зможете вибрати настільні набори зі шкіри, дерева чи мармуру з різним наповненням. Розглянемо докладніше різновиди офісних комплектів.

  • За наповненням

Настільні набори преміум класу можуть містити від 2 до 9 корисних для роботи предметів. Підкладка, підставки для візиток, конвертів, паперів для запису, календаря, ручок та іншого письмового приладдя, лоток для документів, канцелярський ніж, бокс для скріпок — ці аксесуари найчастіше входять до наборів.

Якщо Ви особисто не приймаєте вхідну кореспонденцію або не користуєтеся перекидним календарем, ви можете купити набір настільний дерев'яний без відповідних предметів. Підбирайте наповнення офісного комплекту з урахуванням особистих потреб.

  • За матеріалом

На нашому сайті ви можете купити настільні набори з дерева, мармуру та шкіри. Настільний канцелярський дерев'яний набір — це класика, яка має презентабельний вигляд у будь-якому інтер'єрі.

Матеріалом може бути червоне дерево або деревина іншого підхожого для інтер'єру відтінку. Ви можете вибрати набір настільний, дерево в якому матиме темно-бордовий, чорний або світлий колір. Високий попит мають настільні набори з дерева у відтінках дуб, карельська береза, вільха, горіх та ін.

Настільні набори з дерева приємні на дотик, красиві, довговічні та зносостійкі. Також у нас можна замовити настільний набір зі шкіри та дерева. Таке поєднання має гарний вигляд у сучасному інтер'єрі. Якщо ви любите комбінації різних матеріалів, то набір настільний із натурального дерева та шкіри вам сподобається. Канцелярський набір для керівника з дерева та шкіри має дорогий і респектабельний вигляд.

Якщо письмовий набір із дерева вам не підходить, пригляньте такий варіант, як настільні набори із мармуру. У деяких видах інтер'єру набір на стіл із дерева може бути не таким вдалим, як комплект, де основним матеріалом виступає мармур. Але враховуйте, що набір із шкіри або аксесуари з дерева обійдуться дешевше, ніж комплект предметів із мармуру.

  • За ціною

Елітний настільний набір коштує чимало, тому його прийнято дарувати керівникам вищої ланки, директорам великих державних і приватних підприємств. Якщо це подарунок від відділу, ви можете собі дозволити купити настільний набір для керівника і за високою ціною.

При обмеженому бюджеті можна вибрати відносно недорогі письмові набори на стіл із дерева. Також у невелику суму можна вкластися, замовивши директору на подарунок настільний письмовий набір зі шкіри.

Настільні набори VIP класу коштують дорого, але мають відповідний вигляд. Ці комплекти окупають витрати, адже вони є практично вічними. Завдяки таким матеріалам, як натуральне дерево або мармур, набір керівника можна використовувати роками, і він не втратить свого початкового стану.

Переваги настільного набору для роботи

Набір керівника на стіл — це корисна покупка. Він не містить декоративних виробів, які просто прикрашають інтер'єр кабінету. Усі предмети в комплекті стануть у пригоді під час роботи й допомагатимуть підтримувати порядок на столі.

Аксесуари для робочого столу керівника допомагають:

  • організувати впорядкований і чистий робочий простір;
  • швидко знаходити потрібні речі — ручку, папір для нотаток, скріпку тощо;
  • створити відчуття респектабельності в кабінеті та підкреслити високий статус співробітника компанії;
  • швидко виконувати завдання – документи в лотку та письмове приладдя в склянці під рукою, календар перед очима тощо;
  • створити приємне перше враження у відвідувачів;
  • доповнити інтер'єр та зробити його довершеним.

Не розглядайте елітні настільні набори для керівника виключно як гарні аксесуари. Активно використовуйте їх протягом дня — і ви побачите, що завдання стали виконуватися швидше, а порядок на столі переходить у порядок у робочих справах.

Настільний набір для керівника — стильний та корисний подарунок

Подарункові настільні набори — гарний варіант презенту від персоналу керівнику будь-якої ланки. Бездоганний вигляд, користь для роботи, досить висока ціна — такі подарунки для чоловіків і жінок цінують і потім активно використовують в офісі.

Плануючи купити настільний набір для керівника жінки або чоловіка, враховуйте їхню посаду. Для начальника середньої ланки не варто купувати аксесуари з мармуру, тут буде доречнішим набір із дерева. Якщо ви готуєте презент для директора, йому підійдуть аксесуари зі шкіри або такий подарунок, як настільний набір із мармуру.

Дорогі подарунки та сувеніри, як настільні подарункові набори, можна дарувати на день народження, професійне або корпоративне свято, Новий рік, 8 березня. Настільний набір із дерева можна вручити співробітнику на честь просування по службі або серйозного підвищення. Аксесуари на стіл керівника можна купити як подяку або на знак шанобливого ставлення до цієї людини.

Письмові набори з дерева — це корисні та оригінальні подарунки, тому обов'язково обговоріть такий варіант презенту зі своїми колегами.

Заключення

У цьому матеріалі ми розповіли, які бувають подарункові набори для офісу, які різновиди комплектів можна купити та що в них входить. Також описали, які переваги для роботи надають настільні аксесуари для столу керівника. Нагадаємо, якщо ви хочете настільний набір зі шкіри купити для свого директора, придивіться до оформлення його кабінету та тих предметів, які він постійно використовує в роботі. Це дозволить вам вибрати подарунковий набір на робочий стіл, щоб він ідеально вписався в інтер'єр і виявився максимально зручним і корисним для керівника компанії.

Вікторія Задорожна            

Контент-менеджер ПП"Час-Пік"

Поширені запитання

✅ Скільки коштує настільний набір преміум-класу?

✅ Чи можна купити окремо аксесуари для настільного набору?

✅ Які є у продажу дерев’яні настільні набори для керівника?