0товарів на суму0 грн.

032 23-00-888

  • 067 67-11-253
  • 050 67-11-253
  • 073 67-11-253
  • 032 23-00-888
0товарів на суму0 грн.

Канцтовари для офіса та школи

25.09.2018

Для безперебійної і стабільної роботи будь-якого сучасного офісу необхідно безліч різноманітного канцелярського приладдя, паперових, настільних та інших офісних приладь. У зв'язку з тим, що кожному офісу або підприємству потрібні різні товари з однакових груп отже, ми зібрали найпотрібніше в будь-якому офісі, незалежно від того, чи хочете Ви економити або готові купити дорогі, але при цьому, якісні канцелярські товари.

 1. На першому місці стоїть «Папір» (папір форматний або офісний папір, і паперова продукція для торгового та офісного обладнання). У будь-якому офісі папір використовується завжди. Найбільш затребуваними є формати А4 і А5, але не менш популярними може бути і папір для нотаток як з липким шаром, так і без нього. Тому за першим пунктом можна сказати, що папір офісний закуповують оптом і багато! За великим рахунком, до паперових виробів можна віднести датовані і не датовані щоденники, блокноти і календарі (настільні, квартальні та перекидні).

2. На другому місці такі «дрібні» канцтовари, як:

     - ручки, олівці, текстмаркер;

     - степлер і скоби для степлера, дирокол, скріпки, гумки, точила і біндери.

3. На третє місце можна віднести:

     - файли А4 формату;

     - папки-швидкозшивачі, папки-реєстратори (сегрегатори), папки з файлами;

     - архівні бокси;

     - клей ПВА;

     - канцелярський скотч;

     - паперові конверти (для компаній, які щодня використовують кореспонденцію);

4. Четверте місце займають настільні товари як: лотки для паперів металеві та пластикові; настільні пенали; ножиці.

5. Ну і на кінець, на п'ятому місці калькулятори; бейджи, фліпчарти та дошки; штемпельна продукціяТакож в офісах, не менш активно, використовують побутову і професійну хімію, а також господарські товари.

Зовсім неважливо якою буде папка (архівний бокс) тривалого зберігання документації або, яким кольором буде текстмаркер - найголовніше в цій справі: якість, зручність і, напевно, безпека товарів, що купуються у надійного постачальника. Тому купуючи папір форматний, папір офісний А3 А4 або папір А5 формату,ручки кулькові або гелеві, маркери перманентні або маркери для фліпчартів, олівці різної щільності, фломастери, папки-реєстратори в нашому інтернет магазині, папір для нотаток, швидкозшивачі та папки з файлами, - Ви можете бути впевнені в якості та оптимальній ціні.